Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

De två första dagarna på Teneriffa

Så var det dags för BUS-molnet, killarna och all vår packning att åka på semester.

Att göra spraytan då och då är mitt nya life hack. Håller inte jättebra om man badar och duschar mycket och blev tyvärr lite fläckigt denna gång, men kände mig snygg!

 

Sjukt vad man behöver ha med sig grejer även om man bara ”packar lätt”. F glömde dessutom hälften han skulle ha med sig. Tog med sig 4 kalsonger och fick tvätta för hand med tvål 😂

 

Bokade hotell i Köpenhamn eftersom flyget gick så tidigt. Alltså det var så kallt på vårt hotellrum. Vi låg tätt tätt alla tre och våra näsor var isbitar. Sov knappt någonting.

 

Vips var vi framme! Eller vips och vips. Genomled en flygresa och transfer först vilket ändå gick bättre än förväntat.

Vårt hotellrum var inte klart så vi passade på att äta lunch. Min norska familj som redan varit där några dagar joinade på en drink och hälsade oss välkomna ❤️

 

Vi fick vårt hotellrum som var i två våningar. Fick byta direkt för det var ju livsfarligt. Henri sover i vår säng och precis vid fotändan var det en jättebrant stentrappa. Herregud ångesten att behöva bo här.

Vi fick ett nytt hotellrum som var superbra. Marknivå, på ett plan. Stor uteplats (och en bidé i badrummet till Henris stora lycka).

 

Var en zombie den dagen. F gick med killarna och kollade fotboll. Vi andra åt tacos och sen gick jag runt och försökte vagga Henri till sömns. Gick sådär. Till slut gav jag upp och gick till hotellet och sov.

 

Ny dag, dags att utforska staden. Vi bodde i Los Americos. Jag har varit i Teneriffa två gånger tidigare när jag var liten, men jag har absolut inget minne av att det såg ut såhär. Stort, flådigt, lyxigt. Kaklat överallt. Hotell med tema. Fejk-pyramider och colloseum. Inte särskilt genuint, men häftigt.

 

Gick och lunchade allihop.

 

Toast med kyckling och öl ja tack.

 

Resten av dagen hängde vi vid poolen. F glömde typ allt, men kom ihåg den här. Gäller att prioritera.

 

Det blev kväll. Finns det något jag älskar mer än Henris små blonda lockar i nacken? Tror inte <3

 

Gav mig ut på en shoppingtur. Hittade de perfekta solglasögonen.

Har letat efter de perfekta stora svarta i flera år. De flesta modellerna är för stora på mig. Dessa var nätta, men ändå stora. Skulle vända mig för att visa min kusin och då kom en kvinna som jobbade i butiken och en vakt fram till mig och anklagade mig för tänkt stöld. Det var så obehagligt. Det var uppenbart att de liksom stått och kollat på mig och misstänkt mig. Jag var beredd på att köpa solglasögonen, men blev så stött att jag bara gick. Haha. Gick jag tillbaka och köpte dem en annan dag? Vi får väl se.

 

Under tiden spelade Frankrike match som F och några andra kollade på. Jag lyckades få Henri att somna och joinade lagom till att få se dem vinna. F var den enda som jublade på hela stället :,) Vi firade med en drink. Här ser ni Malin som är gift med min kusin Mathias och min kusin Henri(ette). Så gulligt att vi har en Store Henri och en Lille Henri i familjen. Men en aning förvirrande också.

 

Allez Les Bleus 🥳 Line, jag och Malin.

 

Efter matchen gick vi till Oriental garden för att äta en sen middag.

 

Jag beställde crispy duck som var något av det godaste jag ätit någonsin.

Henri sov över två timmar i vagnen vilket aldrig hänt tror jag. Mycket lyxigt. När han vaknade gick vi tillbaka till hotellet och sov allihop.

 

183 gillar

Kommentarer (7)

  • Mila

    |

    Åh snygg du är! Solbränna och tjockt blont hår är ju wow! 🙂
    Fy blev arg å dina vägnar över de som anklagade dig för att planera stöld wtf får man inte prova och titta på saker eller?! :/

    Svara

    • Egoina

      |

      Haha åh tack snälla 🥰 eller hur! Solglasögonen hade till och med larm, så de hade nog märkt om jag tänkte stjäla 🙈

      Svara

  • Emma

    |

    Det här inlägget förstörde min bild av F som någon som har koll 🤣 Skulle gissat att han hade en packlista som han prickade av 😊
    Obehagligt det där om stöldanklagelserna! Jag hade blivit jättechockad om det hände mig.

    Svara

    • Egoina

      |

      Haha ja han är verkligen allt eller inget 😂

      Svara

  • Naida

    |

    Tack för att du delar med dig av hur det verkliga livet med småbarn är och att det inte alltid är så lätt. Du är en av få bloggerska jag tycker om att följa
    Detta för att du är så så jordnära och naturlig och visar hur livet verkligen kan se ut❤️❤️❤️❤️

    Svara

  • J

    |

    Gud vad snygg du är! Hade liksom vänt mig om om jag såg dig gå förbi på gatan! Härligt för er att få komma utomlands! Men trist med stöldanklagelsen, jag hade blivit förskräckt om det hände mig :/

    Svara

    • Egoina

      |

      Hahah men wow vilken komplimang. Tack snälla ❤️

      Svara

Lämna en kommentar

Arkiv