Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Hemma

Hemma igen!

Det blev visst en bloggpaus här. Lika bra kanske, var ju på semester. Så mycket semester det är att åka med en 1-åring då då. Det är inte direkt avslappnande hela tiden. Henri har plötsligt blivit jättemammig och blyg(!). Så fort det fanns en ledig stund stirrade jag bara ut i luften. Så trött, haha. Att plocka upp telefonen var det sista jag ville.

Flygresorna gick över förväntan! Ska skriva ett inlägg om det. Kanske inte intressant för alla, men har fått så många frågor på instagram, så jag tänker att jag summerar allt.

Det jobbiga till trots var det så skönt att komma iväg. Mysigt med ny miljö och VÄRME. Som tur är det plusgrader här i Helsingborg nu, men att komma hem till en våt, blåsig stad i gråskala är inte jättepeppigt. Har ingen julkänsla, så det måste vi ta tag i. Köpa julklappar måste jag också, inte köpt en enda.

Men det var en härlig känsla att komma hem till lägenheten. Jag tror att jag i huvudet haft en bild av att här är mycket mer ofärdigt och stökigt än vad det faktiskt är. Jag känner att vi fortfarande bor i renoveringskaos trots att det inte är så. Fint att få se lägenheten med nya ögon. Stort är här också! Henri var överlycklig över att återse sin favoritgrej – lådan under ugnen där vi förvarar plåtar. Där gömmer han snacks och leksaker.

Hörs snart igen. Nu ska jag laga pasta till min lilla familj och sen ska vi ta itu med ett berg av tvätt <3

 

192 gillar

Kommentarer (6)

  • Helen

    |

    Vi har också renoverat, samt byggt ut, och jag har också känslan att vi bor i ett kaos!?
    Men tydligen inte ett jättekaos, för idag kom städfirman som jag bokade in för två månader sen. Som jag har plockat för att få huset städbart, i flera veckor!

    Så.. vad ska jag göra nu, när bebisen sover? Känns alldeles för stressigt att sitta ner, men det är väl då man behöver det som mest!

    Svara

    • Egoina

      |

      Åh så härligt ❤️

      Svara

  • L

    |

    Förstår att det var drygt att komma hem till regn, men ni missade ju ett otroligt härligt vinterväder. Sol, snö och 10 minusgrader i flera dagar i Helsingborg. Det var magiskt att komma ut till nyfallen snö och frost på varje gren.

    Givetvis försvann det lagom till jul. Tack Skåne. Tack.

    Svara

    • Egoina

      |

      Ja så typiskt!

      Svara

  • Linnea

    |

    Är inne på att boka en resa i september nästa år när sonen är nästan 1 år och dottern är typ 4,5. Inser ju att det inte är som att resa ensamma som ett vuxet par, men skulle du ändå säga att det var värt det? Än så länge älskar den lille sin vagn, och det gjorde storasyster, för det mesta, fram tills hon kunde gå typ och visste att hon kunde hitta på bus istället, haha.

    Svara

  • Mila

    |

    Härligt att ni haft det bra. 🙂
    Jag är såå besviken att den typiska ”skånevintern” är tillbaks efter en helt otrolig vecka med snö och klar kall luft. Bah!

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv