Follow my blog with Bloglovin

Lite från på sistone

Henris rum är klart! Det blev så bra med den nya ingången och allt. Jag ska visa er, men vill sätta upp garderobsdörrarna först och få hem mattan vi har beställt.

Just nu står mitt skrivbord mitt rummet och jag sitter där inne och jobbar. Väldigt mysigt ❤️

 

Köpte en ljusstake till Henris rum som jag tittat på länge. Tyckte den var lite väl dyr, men så kom den på halva priset och jag slog till.

Tycker den är så himla söt och blir glad varje gång jag ser den. Länk här (reklamlänk). Var nog mer till mig än Henri : ))

Det är dock så ologiskt att den heter ”forest friends” och en isbjörn är med?

 

På tal om julpynt skickade Lagerhaus små pepparkakshus-adventsljus. Så söta ju. De fick bo på ett fat med mossa.

 

En favoritoutfit just nu är tröja med kjol. Det är min jobboutfit för det mesta.

Jag har en Nike hoodie från när F gick på högstadiet som jag älskar. Gillar även denna jag har på bilden. Croppad stickad tröja med dragkedja från Carin Wester.

 

Har fortfarande stora problem med att få Henri att äta.

Men han vill alltid smaka när vi äter kladdkakemuffins. Kom på det briljanta att göra bananpannkaka med kakao så att den blev brun. Men nej, han vägrade smaka. Vi testade att lägga pannkakan i en muffinsform, och då ville han smaka! Och han gillade det! Så nu kan vi få i honom lite bananpannkaka. Men endast om den är i muffinspapper.

 

Hade pms, kände mig fulast i världen och bokade ansiktsbehandling. Vilket uppskattades av framtida jag. Blev ompysslad i en timme och fick veta att jag använder lite för mycket syror just nu. Måste chilla lite med det.

 

Vi har halva frysen fylld med pizzadeg och gör pizza minst en gång i veckan.

En grej som jag måste ha på min pizza numera: citron. Gah det är så gott! Särskilt i denna kombo med bresaola, ruccola och pinjenötter. Hade dock bara lime, men det var gott ändå.

 

Har börjat bygga mina legoblommor! Trodde jag skulle dö av tristess, men så mysigt det är. Älskar tydligen att bygga Lego.

Tyvärr har jag knappt någon tid och hinner bara bygga en snabbt då och då. Men men, kanske kommer en tid när mitt barn sover i egen säng och nattas någon timme innan jag själv ska sova. Då ska jag fan ha en hobby.

 

På tal om hobby är det nog matlagning som är det just nu. Ska väl ärligt säga att det inte alltid är kul att laga mat, men ibland är det så skönt att bli lämnad ifred en stund med mina egna tankar.

 

Det blev fiskgratäng! F’s mamma var hemma hos oss och både hon och F hajpade sönder om hur gott det var och hur duktig de tycker jag är på att laga mat. Haha gulliga. Blev glad.

 

Puss!

 

249 gillar

Kommentarer (13)

 • Felicia

  |

  Det där med muffinspappret påminde mig om att du väl alltid ”slår in” dina hamburgare? Kanske är ett ärftligt drag att vilja ha mat med papper runt? 😂

  Svara

  • Egoina

   |

   😄

   Svara

 • Maria

  |

  Åh min bebis är någon månad yngre än Henri och tänker också på en kommande tid när hon kan somna i en egen säng och man får någon/några timmar innan man själv lägger sig. 🥰

  Svara

 • Malin

  |

  Mitt barn somnar i spjälsäng ca 2,5 timmar innan jag lägger mig. Hade inte överlevt utan det! Ägnar mig dock inte åt nån hobby utan myskollar på tv, dricker te och skrollar instagram utan dåligt samvete, aaah.

  Svara

 • Ninnie

  |

  Om killen gillar muffins så är det bara att börja baka! Testa t.ex. mjölfria svartbönsmuffins, potatismuffins, mozzarellamuffins… Och så småningom kanske du kan lägga annan sorts mat i muffinsformar?

  Min kille åt plättar en period. Bara plättar. Så jag stekte på: plättar med röda linser, vita bönor, mosad potatis, riven mozzarella, cashewmjöl osv osv.

  Svara

 • Sabina

  |

  Haha jag använde också muffinstricket på min dotter ett tag, olika sorters sockerfria muffins för att hon skulle äta 😂

  Svara

 • Elin

  |

  Plankgolvet! 🤤🤤

  Svara

 • Emma

  |

  ÄLSKAR lego 😍 Vi har flera byggen hemma som sonen dock inte får röra till hans stora besvikelse, längtar tills han själv kan bygga och vi kan göra det tillsammans. När din tid kommer så rekommenderar jag diamond painting. Det är SÅ rogivande och man kan göra så fina tavlor 😍 Gjort några innan sonen kom och har precis börjat igen. Förresten, smart det där med bananpannkakan! 👍 Så smart han är som fattar när där inte är papper runt 😅

  Svara

  • Egoina

   |

   Hört mycket om det! Måste testa 😍 haha ja så smart och så dum samtidigt 😂🥰

   Svara

 • Robert

  |

  Henris rum blev jättesnyggt! 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack 😍

   Svara

 • Lina

  |

  GOLVET 😍🙌🏼

  Svara

 • Sophie

  |

  Åh om han gillar muffinskonceptet så kanske omelettmuffins kan vara något att testa? Typ ägg, skinka och lite ost bara till att börja med, och om det går hem små grönsaksbitar i.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv