Follow my blog with Bloglovin

Fredag: dubbel playdate i Malmö

I fredags tog jag tåget till Malmö. Men….är inte det? Upptäckte att de har ritat Frédéric och Henri på Pressbyråns kaffemuggar.

 

Framme! Förlåt till två turister som fick med mitt selfie-tagande på sin bild över Stortorget.

 

Hade på mig min back to work-klänning. Alltså en klänning jag köpte för att peppa mig själv inför jobbstarten. Men sen har jag aldrig använt den eftersom den blev så elektrisk. Men det visade sig att det gick bra med strumpbyxor under. Så nu gillar jag den igen. Från Lindex!

 

Hade inte matlåda i vanlig ordning. Vi var ett gäng som gick till Quan och lunchade. Alltid så gott där!

 

Samtidigt fick jag uppdateringar från F. Han var också i Malmö (men åkte senare än jag). Jag och Sofie hade nämligen tvingat ihop F och Dan på en playdate. Vi hade bestämt att de skulle umgås medan vi var på jobbet och sen skulle vi mötas upp efteråt.

 

De hade haft jättekul som tur var. Vid 16 begav vi oss hem till Sofie och Dan där alla killarna var. Vet inte om Henri ens märkte att jag kom. Så inne i att ändra alla inställningar på ugnen.

 

Vi beställde pizza!

 

Och mini-killarna röjde runt. Så roligt att de faktiskt leker nu och inte bara skadar varandra.

 

Vi skulle dricka kaffe och F upptäckte att handtaget var löst. Bad om en skruvmejsel och åtgärdade det. ”Vet du att du har gjort exakt samma sak för några år sedan”, berättade Sofie. Det kom vi inte ihåg, men det är oftare än sällan F skruvar saker hos folk : ))

 

Vi spelade När då då. Henri sov i vagnen i över timme vilket var väldigt lyxigt.

 

Toppenmysig kväll. Sen vaknade dock Henri och kunde inte somna om. Han var ledsen hela tågfärden hem, gick inte att trösta och vi kände oss inte som världens bästa föräldrar. När vi kom hem somnade han sekunden vi lade oss i sängen <3

 

175 gillar

Kommentarer (5)

 • Robert

  |

  På muggen skulle det varit ett träd som F och barnvagnen hade varit på väg upp i istället för en backe. Mer realistiskt. 😉 Kanske att F:s klocka skulle varit med också.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Ja typiskt att de missade klockan!

   Svara

   • Robert

    |

    😅

    Svara

 • Mila

  |

  Haha roligt med skruvmejseln. Och trevligt att ha en vän som fixar sådant lite spontant åt en. Jag får aldrig tummen ur. 😛

  Svara

 • Terese

  |

  Upplever att pappor ibland har svårt att hitta på saker med barnen, även när dom känner andra pappor som era killar gör. Bra att ni bestämde åt dom! 😏

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv