Follow my blog with Bloglovin

Veckan så långt

Det har varit en finfin vecka såhär långt. Här är lite sånt som hänt.

 

Har hängt på Dunkers kulturhus flera gånger. De har ett lekrum där och Henri kan krypa långt långt.

Typiskt mitt barn att leka med det absolut enda han inte borde leka med i ett lekrum btw. Elhål-grejerna i golvet. De är såklart mest spännande.

 

Hade med H in i duschen en kväll. Gav honom leksaker och satte på takduschen.

Sen satt han jättenöjd och plaskade bredvid mig när jag duschade. Det här öppnade en hel värld av möjligheter. Om det håller i sig kan jag få mitt duschliv tillbaka. Hoppas.

 

Har varit på massage! Bokade en timme massage av rygg och axlar. Det behövde jag verkligen. Kom på att jag inte utnyttjat mitt friskvårdsbidrag så nu jäklar blir det massa massage innan året är slut.

 

Vi satte äntligen fast vitrinskåpet i väggen.

Nu har jag ställt in saker i det och det blev så fint så fint. Blev faktiskt lite pepp på att ha det fint och fick feeling och kollade soffor och gardiner. Kanske har ett trevligt vardagsrum snart ändå.

Men måste lyckas sälja vårt gamla matbord som skymtar där i bild. Kom och köp!

 

I fredags var jag på Malmö-kontoret. Vi hade AW med chipsprovning och bubbel. Träffar sällan mina Malmö-kollegor, så det var kul att få umgås lite.

 

Här är jag idag, hej! Vi tog en höstpromenad i det härliga vädret.

Annars har vi mest städat hela dagen. Mest sånt som inte syns, sorterat i garderober och sådär. Där är jag och F så olika. Min melodi är att trycka in saker där de får plats så att det ser städat ut. Bryr mig inte om att det är total kaos i skåp och lådor. Men F kan inte lägga saker på ”fel plats”. Han går hellre runt och gör små högar överallt än att lägga något där det inte ska vara. Så nu jobbar vi för att få ordning i grunden. Ett system och en bestämd plats för allt.

Rätt skönt ändå ska erkännas. Känns som att jag städar i huvudet samtidigt.

 

Lördagens middag blev en tomatsås som fått puttra länge. Åt med pasta, färsk basilika och parmesan.

 

196 gillar

Kommentarer (12)

 • Emma

  |

  Reglerna för barnlek (som jag lärt mig hittills)
  1. Får jag inte leka med det är det sjukt intressant. Ju mer man blir tillsagd desto mer spännande är det.
  2. Leker någon annan med det så är det helt ok att ta det från dem, trots att jag har en likadan eller tillochmed roligare leksak. Skulle någon ta en leksak från mig däremot……
  3. En sak är rolig i högst 5 minuter sen går jag vidare
  😅

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja verkligen 😂

   Svara

 • Elin

  |

  Haha min sambo är likadan som dig, blir tokig. ”Var har mitt nya bankkort tagit vägen?” ”Jag har lagt det i den lådan” – så öppnar man och det vällllller ut kvitton, gamla brev, skräp, nån grej till en lampa, en stol, två kuddar, ett träd, en bil och en giraff – TYP. Men absolut inget bankkort. Sen hittar man det typ i köksskåpet två veckor senare 🙃 Men det ser ju städat ut om någon hälsar på åtminstone.. hahaha

  Svara

  • Egoina

   |

   😂😂 exakt så!

   Svara

 • LuuH

  |

  Ta med badbalja och leksaker in i duschen så har du dina duschar fredade i många år framöver 👌😁

  Svara

  • Egoina

   |

   Wow så smart! Tror det är lite för sent att köpa en sån nu, men önskar jag visste om detta tidigare!

   Svara

   • Myh

    |

    Har du en antilop-stol från Ikea ska de också funka i duschen. Även utan ben (osäker på hur stora barn som funkar utan ben dock) 😊

    Svara

 • Frida

  |

  Det dröjer nog inte länge innan han börjar gå och springa runt 😅
  Förresten ditt hår är så fint trots förlossning och ammande.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha nej, han ska bara våga släppa. Åh tack snälla. Det är galet mycket småhår dock, haha 😀

   Svara

 • Marie

  |

  Jag är precis likadant som dig, bara trycker undan allt 😅. Jag tycker att the home edit som finns på Netflix har en väldigt bra metod för att kategorisera saker. Så ska skärpa mig och ta tag i det snart, inte så lätt med en 2-åring dock som river runt. 😛

  Svara

 • Robert

  |

  Hej, hej! Tänkte på det när jag såg skåpet att det börjar se riktigt bra ut hos er.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv