Follow my blog with Bloglovin

Jag har badrumstid igen

I annonssamarbete med Skincity

Att få en bebis som skrek hysteriskt sekunden den inte var hos mig var en stor chock. Badrummet gick från att vara mitt bästa rum till att förvandlas till ren och skär ångest. Jag duschade, borstade tänderna och gick på toaletten i stress till ljudet av en missnöjd bebis där utanför. ”Duscha snabbt” uppmanade F med skräck i ögonen. Allt som hette hudvårdsrutin var bara att glömma. Jag slängde på någon form av återfuktning i all hast.

Men nu! Nu är min bebis äldre och inte lika tutt-galen. Jag har badrumstid igen! Det är så härligt att äntligen kunna pyssla om mig själv utan stress.

In i badrummet igen alltså! De senaste veckorna har jag använt Clarins anti age-serie Super-Restorative.

 

Här är ett gäng produkter från serien. Olika typer av dagkräm, nattkräm och serum.

Formulan i Super-Restorative serien har uppdaterats med nya ingredienser. Ekologisk harungana med retinol-liknande egenskaper tillsammans med ekologiskt ärttörne-extrakt motverkar förlorad fasthet påverkad av hormonella förändringar i huden. Som efter en graviditet exempelvis.

Koden EGOINA20 ger 20% rabatt på hela Clarins sortiment hos Skincity. Gäller till 2/10. Klicka här för att komma dit!

 

Såhär ser min rutin ut på morgonen. Treatment Essence, Double serum och Super Restorative Day Cream. På kvällen kör jag samma men med Night Cream istället.

 

Hejdå gå ut nu. Nu ska mamma vara själv lite : ))

 

Visste ni att ju mer återfuktad huden är, desto bättre suger den åt sig? Därför är det bra att börja med en essence. Den här är som en mellanting mellan toner och serum. Man kan applicera med bomullspad, men jag klappar rakt på huden med fingrarna.

Den är så härlig! Och dryg dessutom. Har använt morgon och kväll varje dag i många veckor, men den är ändå nästan full.

 

Sen är det dags för serum. Double serum är Clarins ikoniska serum. Det innehåller bland annat gurkmeja som är känt för sina anti ageing-egenskaper.

En funktion jag uppskattar är att man kan vrida på flaskan för att bestämma om man vill ha en stor droppe eller en liten droppe. Tips! Blanda en droppe i din foundation för extra glow!

 

Slutligen dags för dagkräm. Super Restorative Day Cream återfuktar och plumpar huden. Jag ser verkligen skillnad. Huden blir slät och får lyster.

 

Då var jag klar! Den känslan ändå. Tvätta bort nattens femhundra uppvak och bli en ny människa.

 

Koden EGOINA20 ger 20% rabatt på hela Clarins sortiment hos Skincity fram till 2/10. Klicka här för att komma dit!

🤗

106 gillar

Kommentarer (8)

 • K

  |

  Jag läste absolut ”harungar”. Funderade på huruvida det var etiskt att ha ekologiska harungar i hudvårdsrutinen innan jag läste igen. Hann dock tänka ”allt som funkar är bra”. Blev såå sugen på att testa serien men har fått sjukt mycket vita pormaskar/finnar efter graviditeten så vågar nog inte. Du kanske inte har blandhy men upplever du att den kleggar igen porerna?
  Ditt glow alltså! Du ser så fräsch ut😍

  Svara

  • Egoina

   |

   😂😂 Tack snälla! Nej jag upplever inte det, tvärtom. Är jättenöjd ☺️

   Svara

  • Mila

   |

   Och jag läste ärthjärne-extrakt… 😬

   Svara

 • Emelie

  |

  Men vad är det för fantastisk dress du har på dig??

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! Det är en gammal pyjamas från Cubus 😍

   Svara

 • Isabelle

  |

  Ville bara skriva tack – i går testade vi din kräftpasta med dragon och svamp. Så gott och perfekt snabblagad mat en måndag!! 🥰😍

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh vad gott! Måste också laga det snart 😍

   Svara

 • Robert

  |

  Vilka grejer! Verkar funka bra också. Blir till att inhandla lite. 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv