Follow my blog with Bloglovin

Höstblåsor och en liten gorilla

Henri blev ju frisk trodde vi, men var fortfarande så gnällig. Speciellt på nätterna. På dagarna när han tänkte på annat var det okej, men han var så ledsen när han skulle sova. Vaknade en gång i timmen och gick knappt att trösta. Somnade om av utmattning.

Vi förstod inte varför. Han hade inga förkylningssymptom, ingen feber. Allt var som vanligt. Men sen började små prickar dyka upp. Tack till personen som föreslog höstblåsor på Instagram. Hade inte förstått vad det var annars.

Det här med ”överlämning” gick alltså inte så bra denna vecka. När man är sjuk får man vara precis så mammig och tuttig man vill ❤️

Men nu är det bättre! Blåsorna är nästan borta och han är sig själv igen. Imorgon börjar jag jobba! Jobbar hemifrån första dagen, så det blir en mjukstart.

I skrivande stund målar F Henris rum. Jag ska snart fixa kvällsfika och Henri kryper runt och drar fram saker ur lådor. Han har utvecklat en ny krypstil. Han kryper på fötter och händer, som en gorilla. Snabb är han också. Ser verkligen ut som en liten apa som swishar förbi. Vad du än gör får du inte gå för första gången när mamma är på jobbet. Lova!!

 

207 gillar

Kommentarer (10)

 • Emma

  |

  Lilla vännen ♥️

  Jag blir nyfiken på vilken väggfärg ni valt till Henris rum 😊 Vi är i väntans tider och ska göra om vårt kontor till barnrum 🥺🥰

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh grattis! ❤️ Vi har faktiskt valt en färg som vi hade kvar från förra lägenheten. Finns alltså inte egentligen någon tanke, var lite omotiverad om jag ska vara ärlig 😂 Men det kommer bli bra. Den är ljusgrå. Har sett idéer på Pinterest att man tex kan måla ”berg” i olika färger (med hjälp av maskeringstejp) eller måla övre halvan av väggen i en färg och undre halvan en annan förg (tex gult vore fint till grått). Kanske vi gör något sånt senare. Men just nu är vi så trötta på att renovera 😂

   Svara

   • Emma

    |

    Tack!!! ♥️

    Haha, förstår! Men grått funkar ju bra till alla andra färger man vill ha så det blir nog jättebra!
    Det är ju en toppenidé att måla typ berg och liknande 😍

    Svara

 • Christina

  |

  Precis så kröp min son också! Nu är han en skolpojke, men galopperar fram sådär ibland fortfarande. Det ser så knasigt ut! 😃

  Svara

  • Egoina

   |

   😂❤️

   Svara

 • Anna

  |

  Mina pojkar hade höstblåsor i somras, typ vecka 28.. fick en liten läskig bieffekt, flera naglar, både på händer och fötter har lossnat och trillat av. Gör inte ont men fy vad det ser creepy ut!

  Svara

  • Egoina

   |

   😮

   Svara

 • Robert

  |

  Aldrig hört talas om höstblåsor faktiskt, men verkar lite läskigt. 😮

  Svara

 • Martina

  |

  Jag och min son (2år) hade höstblåsor två gånger, en gång i höstas och nu i somras. Egentligen är det en sjukdom som om man har haft den en gång är man immun. Vid undantagsfall kan man få den fler gånger vilket vi fick (någon sjukvårdskunnig beskrev det att ibland orsakas det av olika virus) . Min sambo klarade sig bägge gångerna..

  Svara

 • Linn

  |

  Haha åh, min lillebror kröp sådär också. Aldrig som vanligt liksom. Vi kallade honom lilla björnen.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv