Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Fyra bilder: sjukt, inbyggt, ute att vara ute och det godaste ändå

Pappaledigheten startade inte så bra. Henri blev plötsligt sjuk. Han var så ledsen, ville inte amma och låg bara helt utslagen i min famn. Han hade feber och vi gav Alvedon. Sen poff var han frisk. Haha så märkligt.

 

Igår fixade vi bara hemma. Nu har vi garderober i Henris rum! F har såklart lagt orimligt mycket tid på att bygga in dem. Men fint blir det.

 

Henri vägrade somna och F tyckte vi skulle gå ut med vagnen. ”Då kommer han somna” trodde han. Haha yeah right. Kommer inte bli lätt för honom det här 🥲

Vi gick en lång promenad och fikade chokladbollar på en bänk. Mycket mysigt. Eller haha jag ljuger. Det blåste och var inte alls mysigt och vi ångrade att vi gått mot vattnet, men orkade inte gå tillbaka. Skönt att sommaren är över så att man slipper vara ute hela tiden snart! Men kanske är för evigt dömd till det nu för att jag har barn.

 

Och ikväll blev det kronärtskocka och pizza till middag. Med lite plock och ett glas rött. Nej men det här. Jag gör en störig grej att jag säger att ”men det här är nog det godaste ändå” varje gång jag äter något jag tycker är gott. Sa absolut det idag.

218 gillar

Kommentarer (15)

 • Lisa

  |

  Kan det inte vara tänder på gång?

  Svara

 • Anna

  |

  Min mamma hatade att vara ute när det var dåligt väder och jag blev människa ändå 😘

  Svara

 • Kajsa

  |

  Haha jag är likadan med mat. Men det betyder ju bara att man verkligen njuter tänker jag!

  Svara

 • Hanna

  |

  Jag har hört talas om att det finns barn som gillar att vara inne och pyssla / mysa / läsa regniga och kalla dagar 😉 Hade inte turen att få såna – vi måste ut i alla väder annars ångrar vi det på kvällen med understimulerade barn. Håller tummarna att Henri tycker om att leka inne med 🤗

  Svara

  • Egoina

   |

   Hoppas 😅

   Svara

  • Linda

   |

   Haha min 3åring är sån. Vill vara ute oavsett väder.
   I somras så ville han tom vara ute när vi hade rena åskovädret 🙈

   Svara

 • Danielle

  |

  Din tröja 🥲 vaaarifråån? 😍 all lycka till F

  Svara

  • Egoina

   |

   Kappahl! ☺️

   Svara

 • Sussi

  |

  Tänkte också tänder? 🙂

  Svara

 • Marina

  |

  Det kanske inte hjälper, men har ni testat att byta ut inovidynan till en mysig åkpåse istället så kanske han lättare håller sig sovande när ni lägger ner honom? Min dotter älskar den ombonade känslan av en fluffet från åkpåse i sittdelen.

  Svara

 • Marina

  |

  En annan sak jag kom på är att han kan ju inte sova hur han vill (på sidan) iheller när ni har en sittdel som är ergonomisk, hade varit värt att testa en vagn med en sittdel som inte är ergonomisk? Iaf när han ska sova…

  Svara

 • Mila

  |

  Haha jag var ett otroligt introvert och hemmakärt barn. 🙂 Älskade att sitta hemma och läsa, skriva, rita, pyssla, leka med barbie… Min mamma fick halvt tvinga/muta mig att gå utomhus och leka med vänner emellanåt. 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha dröm! Är ganska säker på att Henri är tvärtom 🙃

   Svara

 • Krista

  |

  Lekland är kul faktiskt, eller det kan vara en mardröm också (en miljard decibel), men kommer man på morgon/förmiddag och gillar klättra och åka långa rutschkanor så är det helt okej tidsfördriv en regnig dag.

  Svara

 • Natalie

  |

  Oh ja, tiden att kunna vara inne vid dåligt väder är snart över. Kände mig som en riktig förälder förra veckan. Hämtade dottern som precis fyllt två på förskolan och hon ville leka på lekplatsen utanför vårt hus. Så jag stod där i ösregn och vaggade lillebror i vagnen medan jag hjälpte henne uppför trappan i lekställningen. Det kan du se fram emot haha 😀

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv