Follow my blog with Bloglovin

Lite nytt, lite sömn & lite musslor

Förra veckan i korta drag:

Vi fick äntligen upp en spegel på gästtoaletten! Det firade jag med en spegelselfie.

Det är ganska vitt och kalt där inne, men planen är att sätta upp en tavla och kanske en liten hylla. Satte in en kruka i naturmaterial och en växt och det gjorde så stor skillnad. Helst av allt hade jag velat måla om. Men vi ska inte göra mer än vi absolut måste. Inga fler projekt nu tack.

 

Min lilla solstråle. Så rolig han är just nu. Gör sånt han vet att han inte får, skakar på huvudet och säger ”nej nej” 😂

 

Har varit på Ikea! H fick flipp och jag höll på att bli galen så till slut satte jag mig i ett sånt där fejkhem. Satt i soffan och scrollade telefonen och lät honom krypa runt bara.

 

I alla fall. F kom och vi köpte en matta till att ha under matbordet. Blev fint!

 

Gick på öppna förskolan för första gången! Henri hade SÅ roligt. Var som ett plåster på alla andra än mig och älskade stöket och ljudnivån. Efteråt somnade han i vagnen två timmar! Fick så dåligt samvete, han kanske inte är en dålig vagnsovare utan snarare understimulerad? Men det verkar vara en engångsgrej.

Två timmar med bebisen i en vagn var en ny upplevelse för mig. Visste inte vad jag skulle göra av mig själv där hemma. Skulle jag städa? Gå på toa ifred? Först satt jag bara handfallen på en stol. Det slutade med att jag sminkade mig i över en timme. Ändå rimligt.

För det var date night! Jag och F skulle ut och äta!

 

Första gången på över ett år. Hade glömt att han är så snygg 🤩

 

Vi åt musslor på Fria bad. Godaste som finns. Vi sa på vägen dit att om de inte hade musslor så skulle vi gå någon annanstans. Tur de hade för det hade blivit pinsamt : ))

 

Sen har jag inga bilder från helgen förrän denna i söndags när vi satt i bilen på väg till fotograferingen. Prickade in det perfekta fotovädret!

 

Jag menar!

Det var den veckan kort och gott. Nu väntar jag på att F ska komma hem från jobbet. Hans föräldraledighet börjar…nu 🤯

245 gillar

Kommentarer (13)

 • Emma

  |

  Känner igen det där med att alla andra är roliga på ÖF 🤣 min son glömmer bort att jag existerar 🙊 det är också en SÅ rolig period just nu. Min har äntligen börjat kommunicera, babbla, peka och lite så. Blev orolig där ett tag. Men han har varit extremt rörlig istället och utvecklat det motoriska före det sociala, nu har han börjat ta sina första steg 😍 hoppas allt går bra på jobb och att F får en mysig pappaledighet 🥰

  Svara

  • Egoina

   |

   😂❤️

   Svara

 • Rebecca

  |

  Vilken öppen förskola går ni på, är den bra?

  Svara

  • Egoina

   |

   Solfångaren på Maria Park. Den är jättebra! ☺️

   Svara

 • Vendela

  |

  Men LÄGG AV vad sugen jag blev på moules frites🤤

  Svara

 • Sofia

  |

  Måste bara säga att jag älskar din blogg och att du är fantastiskt fin på bilderna. Blir alltid lika glad när ett inlägg väntar. Lite extra tacksam idag för att du bloggar. Sitter själv på ett hotellrum och försöker natta en bebis. Ska på bröllop imorgon (första kvällen själv utan 7 månaders bebis) men så har pappan glömt våra finkläder. Så är en aningens förstör och vette fan vad jag ska ha på mig imorgon 😩

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack snälla ❤️ nej men så drygt!!!! Har du tid att gå ut och köpa något imorgon? Kolla igenom online redan ikväll så att du har koll på utbudet och kan agera snabbt imorgon. Hoppas hoppas du hittar något fint! Många butiker har rea på sina sommarklänningar osv nu. Kanske kan hitta något billigt? Håller tummarna ❤️

   Svara

  • Mathilda

   |

   Du råkar inte va med i någon mammagrupp på fb? Eller typ den ”what do you need help with today budy?”?

   Fråga där isåfall om någon som bor på orten du är kan tänka sig att låna ut kläder i rätt storlek, tycker jag ser många räcka ut en hjälpande hand i liknande kris-situationer :).

   Kan va långsökt MEN det går ju fort att slänga ut frågan iallafall

   Svara

   • Egoina

    |

    Sååå bra tips!! 👏🏼

    Svara

 • Malin

  |

  Det är tack vare dig jag åker från Malmö till Hbg för att äta just musslorna där!! Helt galet goda, har fått min man att älska de oxå 😍

  Svara

  • Egoina

   |

   Men så kul!! Ja, de är galet goda 😍

   Svara

 • Ebba

  |

  Vilken fin spegel!!

  Svara

 • Robert

  |

  Syns att Henri blir äldre. Gör det väl på alla iofs. 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv