Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

Två veckor kvar på min föräldraledighet! Eller faktiskt bara en vecka själv, nästa vecka ska vi vara lediga tillsammans. Ska ha typ ”överlämning”, haha.

Just nu känner jag mig väldigt pepp på att börja jobba. Försöker tänka på vad jag ska istället för vad jag inte ska. Det hjälper. Var på jobbet idag för att ha ett möte om ett projekt jag ska vara en del av när jag kommer tillbaka. Mötet tog vi på golvet för Henris skull <3 Det var inga konstigheter. ”Ska vi sätta oss på golvet istället”, sa tjejen jag skulle ha möte med och så satt vi där bland leksaker och en utforskande bebis. Det är så fint att min arbetsplats alltid är så välkomnande med våra barn. Vi har till och med en ”tiny human policy”.

Vad ska jag göra denna sista vecka som föräldraledig då? Jo, det blir öppna förskolan igen och annars ska jag mest njuta av Henri. Leka, upptäcka saker och mysa med honom när han sover. Det är det bästa som finns.

 

Gjorde en amningsfotografering och passade på att ta lite familjebilder igår med Sara, samma tjej som tog mina gravidbilder. Har inte fått alla bilder än, men resultatet blev helt otroligt fint!

Jag är så glad att jag har bilder när jag ammar. Det är något jag verkligen har velat ha. Som vi har ammat, jag och Henri. På bänkar, middagar, tåg, affärer, stränder, restauranger och loppisar. Ibland nästan det enda vi gjort ❤️

319 gillar

Kommentarer (13)

 • M

  |

  Hur går det med maten för Henri nu? Ammar han mest eller har han börjat äta annat? Jag har också haft en bebis som vägrat mat 😅

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej han vill mest ha tutte 😅 Han vägrar bli matad av mig, men om han får äta själv får han i sig några tuggor. Tex potatis, rån eller linsbiffar. F får i honom mer, men han är väldigt kräsen. Vägrar gröt tex 🙈 Jag tror och hoppas det löser sig när jag börjar jobba! ☺️

   Svara

   • M

    |

    Jag ammande nästan uteslutande fram till att jag började jobba och mannen skulle ta vår tjej. Det löste sig! Hon började äta med honom. Mina bröst spände första veckan på kontoret, men kunde börja med lite kortare dagar så det löste sig också 🙂

    Svara

    • Egoina

     |

     Så skönt att höra! Tänker samma. Korta dagar och jobba mycket hemifrån i början ☺️

     Svara

 • Sofia

  |

  Wow på de bilderna!

  Svara

 • Ellinor

  |

  Så fina bilder! Tog gravid-bilder med Sara förra veckan och det kändes så bra! Längtar tills jag får bilderna 😍

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh så kul!! 😍

   Svara

 • Robert

  |

  Det var vågade bilder, men det blev ju jättebra det där. 🙂

  Svara

  • Lina

   |

   Vad exakt är det som är vågat med en amningsbild?

   Svara

   • Sussi

    |

    De visar ju mer än de döljer så jag fattar vad han menar 🤷‍♀️ inget fel dock, folk lägger upp mer eller mindre naket nuförtiden överallt på sociala medier 🤷‍♀️

    Svara

 • Rebecca

  |

  Åh så vackra bilder! ❤️

  Svara

 • Cecilia

  |

  Gud så vackra bilder!

  Svara

 • Hans

  |

  Omg första bilden så majestätisk! Påminner om när Lysa Arryn sitter på sin tron i GoT och ammar sin son (som iofs är 8-9 år haha). Otroliga bilder i vart fall!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv