Follow my blog with Bloglovin

Veckan som gick

Hej hej! Vi har en mysig helg. Igår var vi på utomhusloppis i öööösregn. Fikade mer än vi shoppade, men kom hem med leksaker, sagoböcker och lite annat smått och gott. Idag fixar vi. F har slipat och slipat, sen såg vi Formel 1 och nu nattar jag Henri medan F sätter upp en spegel.

 

Hur dagarna ser ut mest. Sitta på golvet. Jag gör allt på golvet. Kollar på tv, sminkar mig och äter. Lättast så då han vill klättra på mig hela tiden och det är mindre skaderisk såhär, haha.

 

På tal om klättra har han blivit så duktig. Nu kan han ställa sig upp till och med utan att ta tag i något. Han kan även ta några steg längs med möbler. Jag tror han kommer gå snart. Inte som sin mamma som var typ ett och ett halvt, haha.

 

Vi var på visning på ett hus häromdagen. Obs vi ska inte köpa. Vårt förhållande överlever inte det : )) Men vi kunde inte hålla oss från att titta. Det var kakelugnar, högt i tak och fantastiskt potential. En märklig sak var att de byggt massa kojor överallt. Hemliga dörrar, gångar, krypin och fönster.

 

Har varit på stan provat kläder. Vill köpa något nytt tills jag börjar jobba. Är så så så pepp på att vara fin. Ha parfym, läppstift och plagg som tutten inte hänger ut ur. Heh.

Henri börjar bli för stor för att bära runt såhär, men det är fortfarande inget annat som fungerar för att få honom att somna.

Det var min vecka i korta drag. Hoppas ni har en fin söndag 💗

 

234 gillar

Kommentarer (19)

 • Sara

  |

  Bär på ryggen? 🙂

  Svara

 • Sanna

  |

  Köp en ergobaby så kan du bära länga utan att det blir tungt, alternativt en sjal!

  Svara

 • Emma

  |

  Testa bära på ryggen. Önskar så att jag gjorde det när mitt barn var liten 😍

  Svara

 • Hanna

  |

  Åh kan du inte länka huset på hemnet eller säga vilken gata det ligger på? Blev jättenyfiken 😊😊

  Svara

 • Maja

  |

  Tips att skaffa en större bärsele! Det finns de som passar barn ända upp i förskoleåldern 🤗

  Svara

 • Lina Persson

  |

  Vill tipsa om att det finns många bra selar även när dem växer. Jag kan inte rekommendera någon specifik eftersom jag föredrar att sjala själv. Men kolla gruppen ”Bärsjalar! Och Bärselar” på fb så finns där massa tips och råd

  Svara

 • Sofie

  |

  Tipsar om att byta ut bärselen till en som är anpassad för större bebisar. Jag bär fortfarande min dotter som är 14 månader i bärsele under hennes dagsvilor. Hon sitter toppen i Ergobaby 360 omni 😊

  Svara

 • Robert

  |

  Hej hej! Såg lite scary ut med den där kojan men annars såg det ju mysigt ut. 😉

  Svara

 • Marie

  |

  Bär på ryggen är mitt tips!

  Svara

 • Emelie

  |

  Nyfiken fråga – du har använt vagnvaggaren från Sleepytroll, eller hur? Hur länge använde du den, eller gör du det fortfarande? Är du nöjd?
  Vi köpte en idag och jag hoppas verkligen den kommer funka för oss… 🤞

  Svara

  • Egoina

   |

   Jättenöjd! Om vi lyckas lägga ner honom i vagnen och han fortsätter sova får den honom att sova mycket längre än han skulle gjort annars (oftast typ en kvart 😅). Enda negativa är att man måste vara noga med att starta om den eftersom den stannar efter 40 min. Har inte använt den på ett tag eftersom vi inte hittar laddaren 🤯

   Svara

  • Annica

   |

   Vi är jättenöjda med vår också. När vår bäbis sov riktigt riktigt kasst så lät vi henne sova i vagnen och hade på Sleepytrollen på sensor mode. Då räckte den hela natten 😄👍 använder den fortfarande för dagsvilan i vagnen

   Svara

 • Susanne

  |

  1.5 år är inte konstigt att börja gå 🤷‍♀️ och jag bar min i ergobaby 360 till han var typ 16 månader, enda sättet att få honom att sova 🤷‍♀️

  Svara

 • Linnéa

  |

  Igenkänning på att sitta på golvet vid varje situation 🙋 mina barn är nu sex och fyra men jag sitter fortfarande på golvet när jag dricker mitt morgonkaffe och har vi gäster över och jag märker det blir trångt i soffan sitter jag gladeligen på golvet 😂

  Svara

 • Pernilla

  |

  Såg att någon tipsat om ergobaby 360 bärsele, men tipsar om den också 😅 Jag bar mitt första barn i den tills hon var två år, hon hatade också vagn och kunde endast sövas i den dag som natt tills vi slutade med dagssovtur vid 2 år. Vill också bara ge pepp att ni är så duktiga som kämpar med att söva i sele varje gång! Vet hur tungt det är, hur låst man blir och hur bitter man blir när man ser andra ungar sova i vagn timme efter timme 🥲 Men this too shall pass! 🙏🏼 Något positivt är ju all inre core träning man får och närheten barnet får 😁 Kram! ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • E

  |

  Skaffa en typ av sittkudde. Har vi på förskolan 😊

  Svara

 • ch

  |

  testa bära på ryggen eller i tula! mina treåringar sitter fortfarande bra i vår tula 😀

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv