Follow my blog with Bloglovin

Loppis, alplook och den gången jag fastnade

Lite från på sistone:

Ny dag, ny loppis! Har tappat koll på dagarna, men det här var en dag för längesen men inte jättelängesen.

 

Caroline tog med mig på loppisrunda i Lund. Här är vi på Erikshjälpen. Jättestort där. Kommer lätt åka hit igen.

 

Det blev lunch på stan.

 

Och sen hängde vi i parken under ett träd så att Henri kunde leka av sig.

Tycker ibland att han är lite rödhårig? Han är så mycket ljusare än jag trodde han skulle vara. Blå ögon och blont hår. Men det är en orange ton ibland. Det blir säkert brunt så småningom, men spännande!

 

Dagen gav skörd. Ljusstakar, drinksil-grej, tavla, skål och en slips.

 

Slipsen var en present till F. Jag älskar den! Om man tycker den är lite too much kan man ha den under en tröja och låta slipsen synas lite som en detalj. Så fint tycker jag.

 

En annan dag och en annan park. Det var den varmaste dagen på semestern hittills. På kvällen körde vi därför en picknick-middag. Donken till mig och kebabtallrik till F. Och visp till Henri.

 

Efteråt gick vi till Pixlapiren. Vi hade packat med oss oliver, chips, öl och cheesecake. Tanken var att Henri skulle somna i vagnen och att vi skulle se solnedgången med vårt tilltugg.

Men som bekant är vårt barn ingen vagnsovare, så det blev bara kaos av den planen och till slut gav vi upp och gick hem. Heja oss som försöker.

 

Vi byggde en vägg!

 

Eller vi och vi. Mest F. Han kan allt <3 Nu är den klar! Vi har en liten mini-hall utanför våra sovrum med en dörr in till vårt sovrum och en till Henris sovrum. Nu ska vi ”bara” spackla, måla, montera garderober och sen är det klaaart.

 

Vi skulle få middagsgäster och jag preppade håret. Sofie, Dan och Frans blev de första som vi bjöd hem på middag! Äntligen!

 

”Vad fint du fixat håret, du ser ut som en alptjej”, sa F. Han förstod inte varför jag tog ner min fina frisyr sen. Haha alltså.

 

Min nya skål fick vara med. Aldrig haft en så fancy chipsskål tror jag.

 

Fick blommor! Vasen/kannan har vi fått i present av Caroline och Hannes. Blev ju så fint ihop!

 

Tog knappt några bilder, men här har vi i alla fall en överglad bebis och dessert.

 

Annat som hänt är att vi har varit och handlat.

Blev påmind om en grej. Här handlade vi första gången någonsin med Henri. Han var några veckor och vi var så nya på allting. Minns att jag liksom helt fick hjärnsläpp och lyckades på något vis köra in honom i affären men själv fastna mellan två bommar. ”Vems bebis är det här”, frågar någon. ”Min” piper jag. Skulle precis klättra över bom-grejen när någon går in så att den öppnas. F kommer precis då (hade varit ute och hämtat kundvagn) och undrade vad tusan jag höll på med 😂

 

Var på Erikshjälpen igen, fast i Helsingborg denna gång. Fin lampa att ha över Henris säng.

 

Och så har jag ätit massa lakritshallonbåtar 😋

216 gillar

Kommentarer (15)

 • Agnes

  |

  Jag har också fastnat mellan två bommar i en mataffär, men det fanns två gångar in och det tog hur lång tid som helst innan någon valde att ta samma som mig, eftersom jag ju stod i vägen. Så där stod mamma på insidan av butiken och skrattade ihjäl sig medan jag hjälplöst försökte be folk att gå i närheten av ”mina” bommar så de skulle öppnas 😂😂😂

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha så skönt att jag inte är ensam om detta 😂

   Svara

 • Maja

  |

  Wow, vart är dom fina vita skålarna på dessert-bilden ifrån? 😍

  Svara

  • Egoina

   |

   Köpte dem på en loppis i Norge. 🥰

   Svara

   • Maja

    |

    Vad sjutton! Så fina, älskar att få se dina loppisfynd men så synd när man ser något man vill ha 😅

    Svara

 • Robert

  |

  Vilken fräsig frisyr! Och vilken fräsig glassbåt dessutom! 😜

  Svara

 • Evelina

  |

  Helt orelaterat till inlägget, men jag minns att du en gång skrev om två personer som blivit ihop i kommentarsfältet till ett kladdkakerecept eller liknande kaka. Jag har googlat och googlat men kan inte hitta! Minns du var det var??

  Svara

 • Lotta

  |

  Väntar med spänning på “hårinlägget”. Vill prova ditt sätt att göra heatless curls och se om det kan funka för mig 🙂

  Svara

 • Johanna

  |

  Hahaha killar ❤️ så clueless

  Svara

 • Sara

  |

  Drömde i natt att vi var vänner och var hemma i din lägenhet. Den var så fint renoverad. Hneri låg som ett knyte på golvet och sov. Men Helsingborg såg inte ut som det gör. Med tanke på det och det faktum att vi inte är vänner borde jag förstått att det var en dröm…

  Svara

  • Egoina

   |

   Att Henri låg som ett knyte på golvet och sov låter som en dröm 😂

   Svara

 • emma

  |

  vill se mer inlägg om lägenheten!!! :))))

  Svara

 • Isabell

  |

  Tack för fylligt inlägg! ☺️

  Lyssnar du på några poddar?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv