Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

I skrivande stund ligger jag bredvid två sovande killar <3 Det är en av de bästa stunderna på dagen ändå. När de somnat och jag scrollar grejer i min ensamhet. Pinnar saker på Pinterest och kollar Instagram.

Några tankar just nu:

-> En vecka kvar på semestern! Påminn mig att vi ska ha semester tidigare nästa sommar, jag är så trött på allt snack om hösten. Vet inte hur många back to work-stories jag sett idag och hur många nyhetsbrev med höstprylar jag fått. Lägg av!! Det är fortfarande sommar.

-> På torsdag ska vi till Skäret. Ska fira kräftskiva i Hannahs sommarhus. Vi stannar till söndag. Är så glad att vi ska stanna flera dagar. Det känns som det nya nu med barn. Annars är allt så stressigt? Så kände jag med midsommar. Kändes som att hela dagen var ett virrvarr av stress och plötsligt skulle vi åka hem. Nu hinner vi förhoppningsvis landa och känna lugnet.

-> På torsdag ska vi även till BVC. Har inte mätt eller vägt Henri på länge, så det ska bli spännande. Haha verkligen avdelning saker jag inte trodde skulle kunna kännas spännande.

-> Hoppas hoppas vi hinner få klart Henris rum denna vecka. Det borde gå i teorin, men vi stöter såklart alltid på saker som krånglar till det. Håll tummarna!

-> Jag funderade på att ta bloggledigt en stund, njuta av det sista av semestern osv. Men det sätter press på när jag ska vara tillbaka och det orkar jag inte känna, haha. Så jag kör lite på halvfart tänker jag. Uppdaterar när jag får lust och tid. Så vi hörs när vi hörs. Ungefär som nu.

 

360 gillar

Kommentarer (14)

 • Nova

  |

  Håller helt med om tjatet ang. hösten!! Blir tokig på alla som pratar höst redan nu, det är inte dags än!

  Svara

 • Linnea

  |

  Tack!! Håller med om allt tjat om hösten 1 timme in i Augusti!! Augusti är liksom också en sommarmånad snälla. 😉

  Svara

 • Mia

  |

  Så kul för exakt samma för oss. Min man går på semester nästa måndag, eller ja, till helgen. I tre veckor. Alla pratar om hur vet sommaren osv och vi ska liksom uppleva den fortfarande ala semestermode. Menmen. Vi ska till Gotland 😃

  Svara

 • Mila

  |

  Jag älskar hösten, det är min absoluta favoritårstid. Så jag blir också provocerad när folk påstår det är höst NU! Vadå höst?? Det är 24 grader och sol = absolut inte höst! Knappt så hösten ens börjar 1 september som många andra hävdar, iaf inte i Skåne….

  Svara

 • Krista

  |

  Älskar hösten men det är verkligen inte höst än, sommaren är allra minst augusti ut och in i halv september oftast.
  Bra plan med bloggen, passa på och njut av nästan-hösten nu 😁

  Svara

 • Mia

  |

  Ja lägg ägg alla som tjatar om hösten. Du passar jättebra i hatten. Hoppas få se hur ni inreder. kram.

  Svara

 • Isabell

  |

  Jag har alltid tyckt att det är så mysigt att få till BVC! Jag får så många minnen där eftersom man även satt där som gravid. Det är fokus på ens barn och snälla människor- underbart ställe. 🥲❤️

  Så mysigt med övernattning flera nätter. Hoppas ni får det mysigt! 🦞

  Svara

 • Lisa

  |

  Ja, ha semester!! Vi hörs när vi hörs ☀️☀️☀️☀️
  Också nyfiken på Henris rum😊

  Svara

 • Jenni

  |

  Hoppas du kan finna en balans mellan livet och bloggen så vi kan fortsätta följa dig ❤️ men passa på att njuta både av semestern, och dom fina dagarna ni får där efter! Ja alltid, egentligen.

  Svara

 • Robert

  |

  Jag brukar gilla hö…. sommaren… efter juli. Blir lite klarare luft känns det som. 😉

  Svara

 • Hanna

  |

  För mig börjar hösten i september. Allt snack om höst innan dess filtreras automatiskt ut ur min hjärna!

  Svara

 • Fia

  |

  Blir också heeeeelt galen på hösttjatet, likt många andra verkar det som😅 Mår så otroligt dåligt på hösten, och när de vid midsommar börjar skrika ”nu vänder det!!!” så kan jag känna att det borde finnas tillfällen där det inte är helt tabu att slå någon lite i ansiktet?

  Var för övrigt på Pixlapiren i veckan efter att du lagt upp dina inlägg, vi var på genomresa ner genom Sverige och jag tyckte det verkade så coolt så vi tog ett stopp där. Mycket sevärt, så kul att se live! Så tack för tipset!😃

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha 😂 Vad roligt att ni gillade det!

   Svara

 • Madde

  |

  En del kan ju börja snacka om hösten redan i mitten av juli… Slår ifrån mig det och fokuserar på SOMMAREN 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv