Follow my blog with Bloglovin

De senaste loppisfynden

Var på loppis igår! Hittade massa fint. Låt oss kika på vad jag köpte!

 

Nej jag vet, jag skulle ju inte ha fler likörglas, vi skulle endast hålla oss till en sort och blabla. Men så gick jag och blev en likörhagga och dricker gärna med en isbit i och det får inte plats is i våra andra glas.

Dessa är i lagom likör-med-en-isbit-i storlek och svagt gul/brun/grå-färgade.

 

Salladsbestick med träskaft.

 

Tjusig osthyvel och tårtkniv.

 

Ser ändå lite fram emot hösten och att dricka te med min nya tesil. Det till höger är en liten citruspress. Perfekt att ha när man äter för att pressa en klyfta över maten.

 

Tavlor!

F gillar ju allt med marint tema, så han fick en båt. Den var så fin i färgerna. Tänker klippa bort det vita nedtill och byta ram.

 

Har egentligen ratat denna en gång tidigare, färgerna känns för mycket svenska flaggan. Men gillar motivet och det är ju en Henri (Matisse) 🥰 Kanske kan få den att funka ändå.

 

Av alla saker jag köpte gillar jag denna mest. En random tavla jag plockade med mig lite spontant på slutet. Tänk så fin i Henris rum med ny ram!

Någon Kenny(?) har ritat den 1956. Vad är flaskan tro? Tran kanske? Hoppas det, är kanske lite opassande att ha på Henris rum om det är sprit 😅

Det var det. 200 kronor betalade jag för rubbet!

200 gillar

Kommentarer (20)

 • Mia

  |

  Älskar såna här inlägg 😍

  Svara

  • Egoina

   |

   Kul att höra 😍

   Svara

 • Caroline

  |

  Alltså, jag älskade loppis en gång i tiden. Men du som är så renlig av dig, får du inte panik av ex. tanken på vägglöss etc? Vi fick det från ett loppisfynd och sedan dess kan jag bara köpa typ porslin eller glas utan ångest osv. Inga tavlor, småmöbler osv. En sorg, men hade faktiskt gått under om jag drabbades av det vidriga igen. 😅 Blev som tur är av med det men alltså usch usch usch.

  Svara

  • Amanda

   |

   Oj måste vara 100000000 gånger större risk att få löss eller andra ohyra av resor än av ett loppisfynd i Sverige? Haha. Plus man tvättar ju och kollar igenom.

   Svara

   • Caroline

    |

    Japp, trodde jag med. Men tji fick jag som inte hade rest alls 🤷🏼‍♀️ & man kan inte direkt tvätta en tavla eller montera isär ett bord för att kika i skarvarna där de små liven bor. Men kläder såklart. Tack för pepp i att skita i det bara, tror det hade gjort gott. 😂

    Svara

    • Amanda

     |

     Ah fy vilken mardröm. Men händer nog extremt sällan!! Så försök peppa igång igen.

     Svara

 • Kaj

  |

  Okej om du ångrar dig på matisse tavlan så köper jag den gärna av dig😂

  Svara

 • Isabell

  |

  Så fina saker! Jag har också svårt att låta bli fina glas… men jag dricker inte likör så sånna där små gulliga köper jag aldrig. 🙁 Men står ofta och pillar på dem… kanske får börja ändå. 😏 Vad gillar du för likör?

  Kul att se dina fynd! 🖼

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha fattar! Jag älskar Baileys, lakritslikör, punch, amaretto…ja typ allt haha.

   Svara

  • Krista

   |

   Jag gör desserter i mina t.ex. pannacotta 🙂

   Svara

 • Linnea

  |

  Jag älskar såna här inlägg ! Så mysiga!

  Jag blir så glad att du använder dina blå shorts från samarbetet (newbie?) som du skrev att du skulle ”leva i i sommar”. Du är ju den enda som faktiskt använder dina kläder många gånger och inte bara en gång som så många andra som använder det uttrycket. Heja dig ! Det går ihop fint med ditt hållbarhetstänk att gå på loppisar också. ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️❤️

   Svara

  • Krista

   |

   Har också tänkt på detta att ”favoritplagg” från ett samarbete hos vissa andra aldrig dyker upp igen 😅 Skulle nog öka trovärdigheten om man är influencer att tänka på att använda dessa plagg fler gånger.

   Svara

 • Robert

  |

  Bra med köksprylar! Där hade jag definitivt kunnat fylla på med lite nya grejer. 😉

  Svara

 • Malin

  |

  Åh! Sååå kul med alla loppisfynd! 🥰

  Svara

 • Krista

  |

  Älskar också loppisinläggen 😍

  Svara

 • Anna

  |

  Har likadana salladsbestick. Älskar dom!

  Svara

 • Zoe

  |

  Matisse-tavlan var helt klart det finaste fyndet du gjorde! 😍
  Av tavlan till Henris rum får jag känslan
  bildlektion-i-högstadiet där uppgiften var att måla av ett stilleben 🙈

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja faktiskt!

   Svara

 • Moa

  |

  Snart kanske det kommer ett ”hemma-hos” inlägg, vill se hur det ser ut i lägenheten 😊

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv