Follow my blog with Bloglovin

De sista dagarna i Norge

Charlotte återintroducerade Dalgona kaffe. Varför slutade man med det? Så gott ju. Märkligt när något blir en grej som aaalla gör och man förstår inte att man aldrig gjort tidigare…och sen bara glömmer man bort det igen.

 

Vi åkte på outlet! Hittade Henris foodtruck.

 

Vi satt mest och väntade på F när han provade grejer känns det som. Men ändå var det jag som handlade mest.

Har blivit expert på att prova. Jag hittar en spegel och sen snabbt på med plagget utanpå det jag har på mig bara. Sådana färdigheter får man som föräldraledig.

 

Var och hälsade på min pappa en sväng. Tog med choklad och muffins till kaffet. Finns så mycket tantchoklad i Norge. Jag frodas. Troika är ett lager hallongele, ett lager tryffel och ett lager marsipan.

 

Henri fick en leksak som min faster hittade på loppis. Oj vad han älskar sin lilla ranch. De små dörrarna, alla knappar att trycka på och en liten krok man kan veva ner.

Han kan sitta och greja med den där i evigheter. Annars gillar han mest sånt som inte är leksaker. En slev eller min mascara exempelvis.

 

Ingen sommar i Norge utan räkor. Säg ett godare bord!

 

Nej det finns nog inget godare. Lätt en sista måltiden-kandidat.

 

Gutta <3 Tänk att min lilla N blivit så stor. Nathanael är 8 år! Första gången jag träffade honom var han 4 dagar gammal. Nu har vi tre pojkar i familjen.

 

Vi firade bröllopsdag! Min faster och hennes man har varit gifta i 37 år. Jag frågade om deras bästa tips för att få en relation att hålla och de svarade något jättebra som jag tyvärr inte minns. Så det är ju typiskt.

 

Var på stranden! Var inte mer jag ville säga än det, men Henri vaknade när jag tog denna bild och för att det inte ska vara totalt bortkastat får jag ju posta den.

 

Testade den norska motsvarigheten till Lakrits puck. Den var riktigt bra! Den innehåller lakritsfudge-bitar vilket var sjukt gott. Saknade dock att lakritsen var salt. Tacka vet jag Salmiakki. Livets glass.

 

😅

Sen åkte vi hem. En ganska jobbig hemresa med många stopp, men hem kom vi.

 

187 gillar

Kommentarer (8)

 • Johanna

  |

  Hahahah läste först att ni fick vänta på Henri när han provade kläder och hann tänka ”men kunde ni inte hjälpa honom då?” 😂 Semester på fredag!!!

  Svara

  • Egoina

   |

   😄

   Svara

 • Em

  |

  Vaaa skulle gissa att din faster var typ 40-45. Gifte hon sig när hon var 3 😅

  Svara

  • Egoina

   |

   😂

   Svara

 • Frida

  |

  Du som älskar lakritsglass lika mycket som jag,- har du provat Hemglassbilens lakritsbåt? Den är så vansinnigt god! Helt svart/grå rakt igenom, ingen tråkig vaniljglass inblandad där inte! Om du inte provat, PROVA! Du kommer bli kär i en glass 😍

  Svara

  • Egoina

   |

   Omg låter gott!

   Svara

  • Ellen

   |

   Sias lakritsbåt är också helt fantastisk!

   Svara

 • Sara

  |

  Fy farao vad gott det chokladet lät 😍😋

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv