Follow my blog with Bloglovin

Gungpremiär och glass till alla

Hej och hå! Några bilder från min onsdag och torsdag.

I onsdags skulle BVC göra hembesök. Det gick hur bra som helst trots mest obebisvänliga lägenheten ever.

 

Hämtade thai till lunch. Big win att vi bor i samma hus som en thairestaurang. Tar hissen ner bara.

 

Tog långpromenad med Sofie i telefonen som vanligt. Det är så fint att dela föräldraledigheten med henne. Vi pratar nästan varje dag och även om jag sällan träffar någon på riktigt om dagarna känns det inte så.

 

Köpte glass på Bruket Glassfabrik. En kula choklad kola tosca och en kula dammsugare. Men snälla det var så gott!!

 

Det blev torsdag. F jobbade hemifrån och jag höll mig undan. Gick och gungade med Henri. Han älskar det.

En sak som jag är ledsen över halvt på skämt och halvt på allvar är att F gick och gungade med Henri en gång när de var själva. Jag har liksom väntat med gungpremiären för att vi skulle göra det tillsammans och sen visar det sig att de redan gjort det. Alltså!

 

När han jobbat klart köpte vi glass i Sannas kiosk. Punchpralin till mig och hallonbåt-krisp till F. 👵🏻❤️👦🏻

 

Sen gick vi en runda i skogen. Dröm att bo så nära allt nice. Havet, stan och naturen. (Och thaimaten)

 

Väl hemma fick Henri också glass i bebisversion. Fryst mango i smaknapp. Ett lifehack för att få en lugn stund.

 

204 gillar

Kommentarer (22)

 • Emelie

  |

  När min bebis skulle ha badpremär stal min svärmor den grejen från mig. Det värsta är att jag satt bredvid men höll på att äta samtidigt så jag såg det och mitt hjärta krossades. 10 år senare blir jag fortfarande ledsen av det minnet!

  Svara

  • Vendela

   |

   Men guuuud. Du hade kunnat släppa maten och vara med? Så löjligt ju.

   Svara

   • Emelie

    |

    Nej, jag kunde ju inte det dessvärre. Matning av funktionshindrade barn är inte bara att släppa. Löjligt kanske, men såna första gången-grejer är viktiga för mig.

    Svara

  • M

   |

   Som barnlös funderar jag ofta på om jag automatiskt kommer bli en människa som blir ledsen över att jag sitter och äter när jag ser min unge bada för första gången eller att hen gungat utan mig… Känns inte så nu men återstår väl att se..

   Svara

 • Jovana

  |

  Äsch vad spelar det för roll att du missade första? Det är ju inte första av allt som är speciellt utan sista… för allt man gör för dem kommer man någon gång att göra för sista gången. Så tänk att missa sista gången man får putta på på gungan innan han bara vill ta fart själv 🥹.

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh jag vet, blir tokig av den tanken. Tänk att någon gång är sista gången jag lyfter honom 😭

   Svara

   • Jovana

    |

    Helt sjuk tanke. Jag försöker tänka på det varje dag, att njuta så länge jag har dem hos mig. Men men, misströsta inte gungincidensen. Jag minns inte ens en tiondel av allt det där ”första” som var så viktigt. Man minns andra grejer ❤️

    Svara

 • Jessica

  |

  Näää förstår verkligen din besvikelse att missa gungpremiären!😩 Hade också blivit jättebesviken haha. Förstår dock F också, att han inte tänkte på att det var så viktigt att få vara med på 😆

  Svara

 • Gabriella

  |

  Förstår dig helt och hållet angående gunggrejen. Jag blev väldigt besviken när jag inte fick vara med när dottern åkte pulka första gången.

  Svara

 • Emma

  |

  Alltså ursäkta, glass med dammsugarsmak? Punchpralin-smak? Finns detta bara på de ställen du nämner? Isf är det jag som tvingar med någon till helsingborg under min skånevecka i sommar!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! 😂 ja kom!! Glass med smak av dammsugare finns dock bara ibland (de har nya smaker varje dag).

   Svara

 • Robert

  |

  Hej och hå! Det finns mycket glassar att upptäcka. Kan man ägna en livstid åt. 😉

  Svara

 • Mikaela

  |

  Har för mig att du gärna vill ha fina naglar men inte tid att gå och fixa då behöver lämna ifrån H (eller att det blir rörigt om han ska med och inte är nöjd). Jag kan veeeeerkligen rekommendera https://lovenlayer.com/ . En svensk tjej som tagit fram produkten och det går så snabbt, håller länge och är superfint. (Haha låter som att jag är köpt, men det är jag naturligtvis inte. Vill bara hylla kvinnliga entreprenörer som gör grymma produkter).

  Svara

  • Egoina

   |

   Wow grymt 😍 ska prova!

   Svara

 • Sandra

  |

  Blir väl jagad av en folkmassa med pitchforks för att säga det här men… jag gillar inte glass. Det är visst lite gott men jag är oftast nöjd efter max två tuggar, för sen känns det bara för sliskigt och jag blir dessutom törstig deluxe. Känner nästan en lättnad att inse att jag inte gillar glass så mycket, har liksom ”tvingat” mig själv i onödan. Haha. Kanske för att det är ”normen” att gilla glass, och särskilt på sommaren.

  Framöver blir det att smaka av andra om jag vill ha, annars en väldigt liten glass, typ piggelin. Sen är jag nöjd!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Du låter som min kompis när hon till slut erkände att hon ibte gillar bubbel 😂

   Svara

 • Magda

  |

  Här missade jag första presenterna på 1årsdagen. Hon var 5 mån i julas så inte riktigt samma sak när hon inte kunde öppna själv. Jag var i köket och fixade lite och ingen tänkte på att jag inte var med inne i vardagsrummet där hon öppnade 😭 Var ledsen/besviken på sambon resten av dagen, han fattade inget pga tkr inte sånt är så vitkgit 🤷‍♀️

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åh fattar precis 💔

   Svara

 • Sofie

  |

  Otroligt snygg klocka F har! Märke?
  Otroligt gullig bebis
  Otroligt härliga mamma som fortsätter blogga! Uppskattas!

  Svara

 • Malin

  |

  Förstår dig 100% med gungan, och förstår också orimligheten i det. Men man kan absolut få ont i magen av sånt.
  Jag kunde inte amma fullt ut med min första, och när han var yttepytteliten och skulle äta så vips slängde min man ihop en flaska och lät min mamma mata honom. Jag blev SÅ knäckt. Jag ville ju ha honom vid bröstet och mata och ligga nära. Blev som ännu ett straff att inte tuttarna funkade.
  Har ändå en jättenära relation med min mamma, men det var MITT jobb att göra…

  Svara

 • Petra

  |

  Jag använder en app som heter Feedly för att läsa bloggar. För någon dag sedan dök det upp flera blogginlägg från dig i min app. Jag började läsa och förstod verkligen ingenting. Tills jag insåg att det måste ha blivit någon bugg. Det står Egoina som bloggnamn, men det är inlägg från Carola Wetterholm (från Familjen Annorlunda)… För tillfället har du nio barn och lever ett helt annat liv 😂

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha förstår det var förvirrande 😂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv