Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

Jag är inne i en period då jag funderar på om jag vill fortsätta med sociala medier. Om jag vill dela med mig av mitt liv. Samtidigt har jag gjort det så länge att jag knappt vet något annat. Just nu önskar jag att mina kanaler handlade om något annat än mig. Jag får fortsätta fundera. Kanske kommer lusten tillbaka. Kanske behöver jag göra på ett annat sätt.

Nog om det. Jag och Henri har haft en mysig dag. Förra veckan var så intensiv, så det var mysigt att bara vara idag. Vi gick promenad i solen och jag sov med honom en timme mitt på dagen <3  Sen lagade jag mat i nya köket för första gången! Otippat nog blev det gratäng med rättika. Har aldrig ens ätit det tidigare. Till det hade vi lax, aioli och sallad. Alla tre tyckte om det.

På fredag ska jag på fest! Det är 20-årsjubileum på jobbet och massa festligheter är planerade, men ingen vet exakt vad. Spännande. Jag planerar att ha på mig något ej amningsvänligt 😌

 

 

 

301 gillar

Kommentarer (45)

 • Lou

  |

  Skulle sakna dig om du slutar blogga o instagramma <3 Du känns äkta! Men om du vill sluta ska du såklart göra det, ville bara att du ska veta att vi gillar dig <3

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Krista

  |

  Hoppas du fortsätter skriva, din blogg är så mysig och ”vanlig” (på bästa tänkbara sätt). Väldigt relaterbar och så skriver du bra också 💕

  Svara

  • Nina

   |

   Håller meeeeed!

   Svara

  • Erika

   |

   Håller också med! ❤❤ får alltid en bra känsla av dina inlägg här och på Instagram just för att du skriver på ett så vanligt sätt

   Svara

 • Sara

  |

  Hej! Jag upplever att bebis även får en att omprioritera och tänka annorlunda. Världen förändras trots att den är detsamma. Följ din magkänsla 🤗 det kan inte bli fel!

  Svara

 • Mimmi

  |

  Du ska såklart göra som du själv vill och känner är bäst för dig. Men gud vad jobbigt det hade varit om du sluta blogga, följt dig sedan jag gick i gymnasiet och du var några år äldre än mig. Alltid haft dig som förebild.

  Hoppas lusten kommer tillbaka <3

  Svara

 • Pia

  |

  Hej!
  Du har ett liv att fokusera på, en fin liten familj! Även om jag tycker det är mysigt att läsa din sida, så förstår jag dig, den här tiden kommer aldrig igen, njuut! När mina barn var små så fanns inte ’sociala medier’, och jag är glad för det, då var valet enkelt. Följ din magkänsla och ha inte dåligt samvete för ’dina följare’, de hittar snart annat att läsa! ♥️ For sure! Din ’riktiga vänner’ kommer ju följa dig i livet ändå! Kram och lycka till med allt! Pia, med 59 års livserfarenhet! 🥰

  Svara

 • Elin w

  |

  Jag kommer sakna dig om du slutar blogga, du är den sista kvar jag följer och du känns som min kompis på nåt sätt. Du är så snäll och fin. ♥️♥️

  Svara

 • Helena

  |

  Hej finaste bloggerskan !
  Följer dig sedan många år trots att jag aldrig kommenterar tidigare 😉
  Bor i Norra Italien och tycker det är så roligt att få följa dig och få lite inblick i Sverige. Du skriver ju så bra också, så tråkigt det vore om du slutade. Orkar inte !
  Kram från ett fan in Italy
  P.S. har själv tänkt på att börja blogga !

  Svara

 • Linn

  |

  Stämmer in i många av tidigare kommentarer. Skulle du sluta med sociala medier, skulle det vara väldigt tråkigt för mig. Att följa dig är så kul och inspirerande. MEN det viktigaste är dig, din ork, mående och lust att göra detta. Så gör det som känns rätt <3. Kanske ta en rejäl semester i sommar och se ifall du vill eller inte vill börja igen efter? 🙂

  Svara

 • Moa

  |

  Så tråkigt att du känner som du gör ang. sociala medier. Varje dag har jag en kort men viktig lista på några bloggare som jag måste läsa igenom, där du är en av dem! Du är så bra på att uttrycka dig, och känner att det blir till en trygghet att gå in här varje dag. Du är så enkel, bra på att uttrycka dig, och man kan ofta känna igen sig i dig och ditt mående. Men förstår också att man ibland kanske bara vill vara själv med sin familj, utan att synas. Hur du än väljer att göra, så är ju det viktigaste att du mår bra, det förtjänar du! <3

  Svara

 • Sabina

  |

  Skulle verkligen sakna dig om du försvann från blogg och Instagram men förstår dig samtidigt. ❣️ Jag gjorde mina sociala medier privat när jag blev gravid och nu har jag ändå valt att sluta använda Facebook.

  Svara

 • Sara

  |

  Jag instämmer med tidigare kommentarer att jag också hade saknat dig! Du är en av få som jag fortfarande följer.

  Dock uppmuntrar jag dig till att testa att ta en paus och se hur det känns. Känns det bra är det rätt beslut, känns det dåligt är det inte det <3

  Svara

 • Elin

  |

  Instämmer med alla andra – skulle sakna din sociala media presens enormt om du valde att sluta ❤️ MEN vill såklart mest av allt att du ska må bra och göra som det känns bäst för dig! Hoppas bara du vet att din blogg är mycket uppskattad och att få följa med er vardag känns som att få följa med vänner 🥰

  Svara

 • Olivia

  |

  Stämmer in till många som skriver här, älskar att följa både din blogg och Instagram och du känns verkligen som en man som läsare kan relatera till. Sen går hälsan och ditt egna intresse alltid först såklart så det viktigaste är att du mår bra <3

  Svara

 • Emma

  |

  Jag håller helt med vad flera redan skrivit här. Din blogg känns som en trygg och mysig plats. Du verkar så klok och genuin och jag uppskattar verkligen din blogg. Jag har följt dig sedan du jobbade på Burger King och liksom följt med i alla olika livsfaser. Med det sagt förstår jag fullt ut dina tankar. Allt har sin tid. Men jag hoppas för min egen skull att du kommer vilja fortsätta med bloggen. Tack för att vi få följa dig och din fina lilla familj <3

  Svara

 • Alva

  |

  Hade verkligen saknat dig om du slutat med blogg och instagram! Men om det är rätt för dig är vi många som är glada för alla år vi fått följa dig. <3

  Svara

 • Sara

  |

  Kommer sakna din blogg om du slutar, har följt dig så galet många år och tycker du alltid varit lika bra <3

  Svara

 • Anna

  |

  Allt i livet har sin tid. Och kanske är det dags att låta andra saker ta mer plats för dig? Tråkigt för oss som följer såklart, men det är ju inte för vår skull du ska blogga.
  Jag uppskattar verkligen din blogg, du är en härlig motkraft mot många andra och ger en verklighetsnära skildring av livets alla med- och motgångar.
  Men jag förstår att senaste tiden kanske fyllts av motgångar som inte lämpar sig för bloggen, och då förstår jag att det är extra svårt med motivationen hit. Som någon annan skrev – kanske en paus är rätt för dig nu? Och då kanske lusten kommer tillbaka? Och gör den inte det så är bloggen inte rätt för dig just nu, och då får det vara så. Ditt välmående och din familj måste alltid komma först. 💕

  Svara

 • Anna S

  |

  Jag skulle sakna dig och dina texter massor om du slutade blogga. Men jag förstår att du känner så och om du beslutar dig för att sluta så vill jag bara säga tack för alla gånger du fått mig skratta, reflektera, fått mig att fundera, fnissa och gråta. Du har verkligen en talang med pennan! ❤️
  I kväll ska jag ut och äta med kompisar, utan bebis, och jag tänker också ha icke-amningsvänligt på mig. Tänk va stort en sån grej kan kännas 😂

  Svara

 • Viktoria

  |

  Tråkigt om du skulle sluta blogga MEN du ska bara göra det om du vill såklart! Få inte dåligt samvete för att du sviker dina läsare om du vill sluta! Jag vill läsa men bara om det känns bra för dig.

  Svara

 • Mia

  |

  Gör det som känns bäst just nu, det är få val vi gör som är helt oföränderliga. Kanske är det bara en paus du behöver (hoppas jag helt egoistiskt). Jag har följt dig i evigheter och din blogg är alltid den sista jag läser på kvällen för att du är klok, mänsklig, rolig, omtänksam, knasig och helt fantastisk oavsett vad du skriver om!

  Svara

 • Anne

  |

  Tror jag följt dig i kanske 10-12 år pga din ärlighet och hur du lyckas sätta ord på livet på ett så fint sätt. Vill du inte fortsätta, så förstår man det givetvis. Men vill att du ska veta att du har varit en fin kontrast i ett annars retuscherat och ”falskt” sociala medier. En kompis! Tack för det. Det viktigaste i livet är att vara ärlig mot sig själv, gör vad som blir bäst för dig.

  Svara

 • Mia

  |

  Sier som de andre over her: synd hvis du slutter å blogge, men det er jo helt opp til deg hva du vil fremover. Men savnet blir du i så fall 🥰 Hilsen trofast leser fra Norge!

  Svara

 • Linda

  |

  Skulle verkligen verkligen sakna dig och din blogg. Du är en av de få bloggarna som jag numera läser. Gillar verkligen att läsa om ditt vanliga liv med vanliga bekymmer, våndor och härligheter. ❤️

  Svara

 • Malin

  |

  Skulle verkligen sakna din blogg och instagram om du slutade. Har följt dig så länge. Minns när du klädde ut dig i slöja och gjorde små sketcher. 😅
  Självklart är det viktigast att du gör det som känns bäst för dig och får dig att må bra. ❤️

  Svara

 • Josefin

  |

  Jag har följt dig sedan du jobbade på BK och du är en självklar del i min vardag, nästan som en vän. Du skulle vara saknad! Håller tummar och tår att du hittar gnistan igen 🙂

  Svara

 • Malin

  |

  Skulle också sakna bloggen så mycket! Är som en liten oas och det är avslappnat och skönt och man är genuint intresserad av hur det går för dig och de dina. Om du vill sluta får man lägga in önskemål om ett årligt nyhetsbrev kanske 😅❤️

  Svara

 • Emma

  |

  Skulle också sakna dig, men som alla andra skrivit, det är upp till dig. Din blogg har varit en trygghet för mig. En trygghet i att ibland är allt bra och ibland är allt inte bra – och det är okej. Du skriver så klokt och så roligt. Så ärligt, även när du inte berättar allt (vilket är helt ok!!!). Har följt dig i 12 (herregud!!!) år och bloggen har känts som en vän. Jag skulle verkligen sakna dig!

  Svara

 • Amelie

  |

  Är vanligtvis dålig på att kommentera på instagram och bloggar. Vill dock verkligen lyfta att din blogg och nya inlägg är en av sakerna som jag ser framemot att läsa som också är föräldraledig. Jag har följt dig i många år och tycker att dina inlägg under graviditet och föräldraledighet varit ett så bra och visar en ärlig bild. Det peppar mig som mamma att läsa att du tar dig till väla trots att Henri har varit missnöjd med vagnen och fick mig att våga mig ut till vårt köpcentrum. Förstår om du vill sluta skriva men vill att du skall veta att du kommer vara saknad!

  Svara

 • Sofia

  |

  Skulle sakna dig SÅ om du försvann. Har följt dig i över 10 år och du är den enda blogg jag fortfarande läser. <3

  Svara

 • Lina Björklund

  |

  Skulle sakna dig om du slutade blogga <3 Följt dig i 10+ år nu, även om jag nästan aldrig vågar mig på att kommentera. Uppskattar så din ärlighet och ”vanlighet”. Men självklart ska du lägga ner om du mår bäst så, då vill jag säga stort tack för de här åren! ❤️

  Svara

 • Bella

  |

  Lyssna på magkänslan! Jag kan inte tillägga något mer än vad de andra redan skrivit. Om du väljer att sluta med bloggen så är det förståeligt, men såklart tråkigt för oss. Gör vad som känns bäst för dig!

  Mvh en som följt dig länge nog att ha sett dig posta ostbågar 😅

  Svara

 • Lisen

  |

  Skulle verkligen sakna din blogg om den försvann!

  Svara

 • Elin

  |

  Instämmer i det alla andra skriver. Jag hade saknat dina inlägg så in i Norden ❤️, men så klart ska du följa din magkänsla och vad som känns bäst för dig. Jag har följt dig så länge att jag inte minns sedan när, du känns som en vän från förr och jag är så glad i dina inlägg och att du är så jordnära, rolig och rimlig ❤️

  Svara

 • Anni

  |

  Jag skulle sakna dig otroligt mycket ❤️ har följt dig i de tysta sen 2007-2008 och din blogg är den enda jag läser fortfarande. Men du ska följa din magkänsla ❤️

  Svara

 • Sofia

  |

  Jag säger som andra – det vore jättetråkigt om du försvann från sociala medier men samtidigt är det såklart ditt beslut och du vet vad som är rätt för dig (och din familj). Även jag har följt dig i vad som ändå får beskrivas som en smärre evighet (10+ år) och det skulle bli tomt om du ”försvann” och man skulle säkert i framtiden då och då undra hur det är med ens ”kompis” (precis som man gör om en ”riktig” kompis försvinner ur ens liv).

  Svara

 • Åsa

  |

  Hoppas att du inte slutar blogga ( men det är ju inte jag som bestämmer 😘)
  Jag har läst här så länge och det är så fantastiskt att få följa dig. Från när du var typ ungdom och fram till nu med din fina son och familj 😍
  Det är så kul att jag tänker på dig (som jag ju inte känner överhuvudtaget) när jag ser tomtelatte, jag söker i bloggen efter sminktips när jag behöver och fortfarande fnissar jag när jag kommer att tänka på ditt aprilskämt med köttkassen (bästa 🤣) .
  Du är amazing ❣️

  Svara

 • sandralinneas

  |

  Åh, jag hoppas verkligen att du blir kvar på sociala medier. Jag läser två bloggar regelbundet och ja, eftersom jag skriver här kan du kanske räkna ut att din är den ena. Jag sitter hemma i trädgården nu med en eländig hosta och har precis läst ikapp några veckors inlägg här hos dig och har plötsligt en intensiv längtan efter att återuppliva min egen blogg.

  Svara

 • Johanna

  |

  Har följt din blogg sedan jag var tonåring. Min storasyster brukade komma in och sitta i mitt rum och så högläste jag dina konversationsinlägg (ofta från bk) du skrev, och så skrattade vi. Det var en mysig grej jag och hon hade. Sedan har åren gått.. livet har ändrats och många olika bloggar har passerat min webbläsare, men din klickas det in på fortsättningsvis även om de andra glömts bort. Jag har aldrig kommenterat här, jag har följt på avstånd. Men du har varit som en till storasyster, en syster som kommer in och sätter sig på ändan av sängen, lägger en kudde i knät och berättar om sin dag. Ibland är det dagar som gör att vi gråter ihop och ibland gläds jag åt hur fint livet är. Då var jag 14 år bodde på landet och var ätstörd och sjukskriven och behövde få ett skratt. Idag är jag 26 år, snart färdigutbildad och kanske gravid (snacka om att jag gått tillbaka i ditt arkiv senaste veckan) Du och jag har hängt i 12 år, genom olika faser och du har varit där som en förebild. Jag skulle sakna dig på internet men vill tacka för att du varit här.

  Svara

 • Linnéa

  |

  Har läst din blogg i sååå många år. Hade verkligen saknat dig om du försvann ❤️

  Svara

 • Daniela

  |

  Hoppas bloggivern hittar tillbaka, vill inte att du/din blogg ska försvinna – ni är ju typ det bästa man hittar på sociala medier! ❤️

  Svara

 • Elin

  |

  Har följt din blogg Såå länge, sedan du pluggade och bodde i Landskrona!! Din blogg är den enda jag alltid återvänder till, du har nästan blivit som än vän. Fint att vi fått följa dig genom livet! Din blogg har alltid känts så äkta!!

  Svara

 • S.

  |

  Det hade känts otroligt sorgligt om du skulle sluta med ALL form av sociala medier. Jag hoppas vi får följa med dig på ett litet hörn även framöver. Känns som att man förlorar en kompis annars haha.. Du är ju en gammal räv, och behövs verkligen i influencervärlden som en motvikt till allt köpt, oäkta och tillrättalagt. Du har ju alltid varit den som är mest äkta. <3 Även om jag inte kikar in på bloggen så ofta längre utan mest följer via instagram pga läser knappt bloggar 2022.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv