Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

3 fina saker

Fick ett halsband i födelsedagspresent av F! Hade önskat mig ett namnhalsband med ett H och ett F. Fick ett mycket wowigare än jag förväntade mig.

 

Tre ringar och tre diamanter. ”Är den tredje ringen jag”, frågade jag. ”Nej nej det är vårt nästa barn”, svarade han. Haha vi får väl se med den saken.

 

Hmm vad ligger här i asken från Biancas smyckeföretag?

 

Jo, ett litet H <3

 

Jag beställde det till mig själv i mors dag present. Så enkelt och diskret att man kan bära det varje dag.

 

Får bara hoppas att den här personen snart slutar dra i allt han kommer åt. Har typ tre hårstrå kvar på huvudet.

 

Fick den minsta skokartongen jag någonsin sett i present av Hannah.

 

Inuti fanns mini-vans. Lägg av!! Gulligaste jag sett 🥲 Om några månader när han ska öva på att gå ska han minsann få göra det med stil.

🌸

Ps. Tack snälla för alla fina kommentarer! Blir ju helt rörd. Förväntade mig inte en sån kärleksbomb ❤️

264 gillar

Kommentarer (8)

  • J.

    |

    Önskeinlägg!
    Skulle önska ett helt eget inlägg om bärselen!! Har själv en liten bebis på 12-veckor som jag skulle vilja våga ha mer i bärsele.
    Så, vilken sort, och varför? Tänker du något speciellt på vilka kläder du eller H har på er för att det inte ska bli för varmt/kallt? Tar du ur honom när/om du ammar i den (och om du lyckats amma i den, huuur gör man?), vad gör du med H om du exempelvis måste ta av dig selen ute bland folk? Vill veta allt allt allt!

    Och,
    Hade också önskat ett inlägg om din amningsresa. Tycker generellt att det skrivs på tok för lite om sånt, och att alla bara antar att det ”fungerar” för alla.

    Slutligen vill jag tacka för en helt fantastisk blogg! Du gör ett otroligt jobb!

    Svara

    • Egoina

      |

      Yaj heja bärsele! Känner mig inte expert nog att skriva ett eget inlägg, men svarar kort här.

      Jag har endast testat Najell easy. Älskar den! Men har inget att jämföra med. Jag tänker inget särskilt med kläder mer än att det ska vara smidigt att amma i. Vad gäller Henri blir han ju varm av mig, så jag klär inte på honom för mycket. Ja, jag tar ut honom när jag ammar. Nu ammar jag ändå så sällan. Men du borde verkligen lära dig att amma bebisen i selen, guld ju! Jag vet inte hur man gör och lärde mig tyvärr aldrig. Om jag måste ta av mig selen lägger jag honom där det passar (kan lägga min jacka eller en filt på golvet om det krisar), eller så har jag honom på armen. Men har typ aldrig hänt. Jag har på mig selen konstant, haha.

      Gällande amning har det faktiskt funkat jättebra hela tiden. Jätteglad över det Rekommenderar amningshjälpen på FB. Utan dem hade jag nog trott att mjölken var på väg att ta slut, att bebisen inte blev mätt osv när det egentligen handlade om helt vanliga faser.

      Tack snälla fina du, och lycka till!! ❤️❤️ Uppdatera mig sen! Och ge inte upp direkt om bebisen inte verkar gilla selen på en gång. För Henri tog det några gånger.

      Svara

  • Robert

    |

    Jättefina grejer! Ok, halsband är inte min specialité men ändå. 😉

    Svara

  • Anna

    |

    Så fika smycken! Vart är det första halsbandet ifrån?

    Svara

  • L

    |

    Det är mycket svårare att lära sig att gå med skor på. I fötter och tår finns många små muskler som behöver stärkas och samarbeta för att kunna hålla balansen och ta steg. I fötterna finns dessutom lika många nerver som i händerna, som tar in information kring underlag, värme etc. Skor försvårar dessutom kroppskontrollen. Hur ska man lära sig var fötterna börjar och slutar och hur mycket kraft som krävs för att lyfta benet, när skon är i vägen?

    Svara

  • Martina

    |

    Jag vill lägga in protest på att det här inlägget ligger under Ytligt! Så fint och kärleksfullt 🙂

    Svara

    • Egoina

      |

      Haha ❤️

      Svara

  • Malin

    |

    Så fint litet H. Jag beställde ett litet A för min Amelia på 10 månader 🥰 blev så inspirerad av att du köpte själv (dock även att du fick ett fint av F!). Älskar sånt

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv