Follow my blog with Bloglovin

Övertaggad, nykär och presenter i sängen

Så var jag i ett amningsrum igen då. Älskar att hänga på köpcentrum med Henri. Det är så mysigt. Vi skulle köpa present till F bland annat.

 

Han tog en powernap i vagnen och jag passade på att äta lunch gåendes. Det var lyxiga 15 minuter.

 

Igår fyllde F år. Jag skulle inte vara hemma och slog in paket och lade på sängen som en liten surprise innan jag åkte på middag med jobbet. F’s mamma kom och bytte av mig och var med Henri tills F kom hem från jobbet.

 

Först hade vi AW på kontoret. Följde med Sofie in på toa för att hjälpa till med en bröstpump. Haha våra toalettbesök har sannerligen blivit något annat än de en gång var. Nu lånar vi bröstpump och inte läppstift.

 

Hade så sjukt jäkla kul! Det var härligt att komma ut ensam en stund. Sitta på restaurang, bara tänka på sig själv och dricka bubbel. Längesedan jag skrattade så mycket. Var _övertaggad_ och skäms lite idag. Haha.

 

Idag har jag lyssnat på sista dagen av konferensen digitalt och myst och lekt med Henri. Han sov när jag kom hem och jag hade ju saknat ihjäl mig. Det gjorde inte ens något att han ville upp vid 6.

 

Har varit nykär i honom idag. Tycker om möjligt att han är ännu sötare och roligare. Världens bästa bebis!! Älskar honom så jag spricker.

 

267 gillar

Kommentarer (18)

 • Sara

  |

  Fast va? Du lämnar bebis åt din kille som fyller år. Fira med honom eller eventuellt att han hade fått ha en sån kul kväll? Ni var det ju nästan som du fyllde år. Stackars honom 🙁

  Svara

  • Egoina

   |

   Det är inte synd om honom 😂 Man kan fira en annan dag. Firade honom dagen innan och vi ska även åka iväg på en liten surprise inom snar framtid. Det här var en chans att träffa mina kollegor från olika länder och städer, vissa har jag aldrig träffat pga Corona. Samt avtackning av några kollegor som har slutat. Nu råkade middagen vara just på hans födelsedag och han tyckte jag skulle vara med. Inte för att jag ska behöva försvara mig egentligen, men det var inte så att jag bara helt random bestämde mig för en utekväll utan anledning.

   Svara

  • M

   |

   Men va? Lägg ner. Vilken knepig kommentar! Du vet väl varken om bakgrunden till kvällen eller hur konversationen varit hemma hos de.

   Svara

  • Kattis

   |

   Ja fy, stackars vuxna människa som fick sitta hemma med sitt barn på sin födelsedag 🙁 han var säkert superledsen hela kvällen.

   Svara

  • Veronica

   |

   Men GUD. Grattis F som fick kvalitetstid med bebis under sin födelsedag! Födelsedagar kan man ju fira precis vilken dag som helst, särskilt som vuxen. Tycker det är suveränt att du gick ut och hade kul Regina! Jag skäms också alldeles för ofta efter sociala sammanhang men, ska vi inte bestämma oss för att sluta med det!? 😅 Kram!! 🥰

   Svara

  • Annika

   |

   Eller; ”lyllo F som fick fira sin dag med sitt barn!”. Varför anta att alla vill fira med vänner ute på krogen?

   Svara

 • Josefine

  |

  Tack för hälsningen via Jessika igår 😂

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahah just det 🙈 varsågod 😂 jag bara ”åh nej Josefine kommer bli så besviken på den dåliga hälsningen”.

   Svara

 • Sara

  |

  Åh vad härligt att få käka middag med jobbet! Och så skönt för F att få en helt ledig kväll från renoveringen för att bara hänga med sin son, bästa presenten ju.
  Vi är lite i samma situation som ni, bygger hus och har en bebis. Det bästa min man vet är när jag åker bort en kväll, dels för att han vet att jag får välbehövlig egentid och dels för att det är enda gången han kan slappna av hemma utan dåligt samvete för att bygget inte rör på sig.

  Svara

  • Egoina

   |

   🥰

   Svara

 • Sandra

  |

  Joe and juice – deras mackor är så goda! Synd att jag har svårt för deras koncept med att det alltid ska jobba ”snygga” och ”coola” killar där. Men mackan med avokado och tonfisk är svår att låta bli. För en som har svårt för mackor med mycket bröd är den perfekt.

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh eller hur!! 🙈

   Svara

 • Anna-Maria

  |

  Så kul du verkar ha haft det! Härligt med en kväll ute sådär efter allt med corona och bebisbubblan. 😊 Och bra kanske att komma ifrån bebis lite en stund så du blev nykär igen. 🥰

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Emma

  |

  Har en son som är lika gammal som Henri, för oss är 6 sovmorgon, 04:10 va det tydligen morgon idag tyckte han, jag höll inte med 🙈

  Svara

  • Egoina

   |

   😅😅

   Svara

 • Robert

  |

  Såg ut som en pizza i min smak. Såg så flottigt ut på bilden, haha.

  Svara

 • Hannas krypin

  |

  Det låter som att du har haft en fantastiskt mysig kväll med kollegor. Visst är det extra mysigt att träffa sitt barn när man varit ifrån några timmar.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv