Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

På onsdag fyller F år. Jag kommer inte vara hemma på hans födelsedag eftersom jag ska på konferens med jobbet. Grattis älskling, du får kvalitetstid med din son i present : ))

Blir dock ingen övernattning, jag åker hem på kvällen. Dessutom kör jag förmiddagen digitalt så att jag endast är borta eftermiddag och kväll. Jag har aldrig befunnit mig så långt borta från Henri i avstånd och det känns lite jobbigt om jag ska vara ärlig. Men det kommer gå bra!

På tal om att sova borta hade jag planerat att min första natt borta skulle vara i september. Hade bokat biljetter för att se Celine Dion i Köpenhamn. Men nu är tyvärr konserten inställd. Är så besviken. Det hade varit en sån bucket list grej att se henne live.

Annat som händer denna vecka är att Henri blir ett halvår. Han är halvvägs till ett år. Huuur hände det <3 Vi ska åka till samma tjej som tog bilder på mig när jag var gravid för att föreviga honom.

Det har hänt massor med Henri över en natt känns det som. Exempelvis kan han stå! Jag testade bara på skoj och blev så chockad när han kunde. Han kan till och med stå en liten stund utan att hålla sig i något. Dessutom har han börjat prata mer. Han kan fler ljud och bokstäver. Han gillar mest att säga ”blablablabla” vilket känns hånfullt nästan 😂 Det är väl så han tycker det låter när vi pratar. Han är så rolig att umgås med just nu. Eller det är han alltid. Intressant hur precis varje ålder är den roligaste.

 

220 gillar

Kommentarer (13)

 • Sandra

  |

  Min äldsta dotter gick när hon var 8 månader så snart kanske det är dags! 🤩 Så kul med bebistiden, det händer så mycket med de små 🥰

  Svara

 • Josefina

  |

  Såg dig på Väla idag…men är en blyg bloggläsare som inte vågar säga hej… Kanske ses på min sons arbesplats i sommar… Tycker det ska bli spännande att äntligen få se lite mer av Koenigsegg!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åh ❤️ Ja, vad kul! Vi kanske ses där!

   Svara

 • Sofia

  |

  Så kul med konferens! Jag laddar också för konferens imorgon. Första tågresan med 3 månaders bebis och konferens med nya jobbet som jag börjar i oktober. Skapligt nervös inför både resa och konferens. Så är väldigt tacksam för ditt inlägg om tågresan du gjorde med Henri när han var en liten plutt.

  Ha så kul på konferensen!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack detsamma! Det kommer gå bra ❤️

   Svara

 • Allis

  |

  Ni går alltså in bulornas tid när det ska testas, tränas, klättras och, ofrånkomligen, ramlas en del 😉 Har en son som klättrade långt innan han kunde gå vilket ledde till att han kunde se ut som en liten boxare ibland (så snabb! inte ens jag som är världens harigaste curlingmamma hann med!)

  Svara

 • Jenni

  |

  Men åh, hann tänka när jag såg bilden och inte hunnit läsa texten ”men oj, kan han redan stå?” haha ❤️ kul att se han utvecklas, och dig också!

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Mila

  |

  Tråkigt med konserten, man är lite svältfödd på allt sådant nu efter pandemin. Hoppas du får en ny chans. 🙂

  Svara

 • Linn

  |

  Min bebis är två veckor äldre än Henry och hon började igår att säga ”blablabla” så himla gulligt och roligt 😄 Däremot är det väldigt tidigt av Henry att kunna stå själv! Stora killen! Det kan hon bara med stöd, samt att hon kryper bakåt och sitter som en champ 😊

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha det är så gulligt! Det verkar vara så olika med bebisars utveckling. Henri kan inte sitta själv 🙈

   Svara

 • Elin w

  |

  Måste ändå älska hur man ser en beredd F på sidan där, redo att ta emot vid minsta vinglande ♥️

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ❤️ Tur det, han trillade några sekunder senare.

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv