Follow my blog with Bloglovin

6 bilder från på sistone

Har testat glassnyheten Salty Licorice. Översta delen smakar som Lakritspuck vilket var 10/10. Resten var sådär.

Testade alla glassnyheter i ett blogginlägg förra året. Mådde illa pga graviditeten och ångrade mig halvvägs in 😅 Men kämpade på ändå. Mår tyvärr fortfarande lite illa varje gång jag tänker på glass. Hoppas snart det går över.

 

Bebisen har haft på sig en rävtröja 🥺

På tal om min egen klädesförvirring tycker jag istället att det är så kul att klä honom just nu. Har köpt världens gulligaste sommarkläder. Jag ska ha en sommarbebis!! Orkar ej.

 

Det var bazar på August förskola och jag gick förbi för att stötta. Alla pengar går till en utflykt. Åt våfflor på en superliten bänk och köpte bullar och lotter.

 

Plötsligt klättrade Pippi upp på taket, fastnade där uppe och brandkåren kom och räddade henne. Men alltså?? Jag var minst lika underhållen som barnen.

 

Träffade en nyfunnen vän som också har en bebis för lunch och promenad i Pålsjö skog.

Blev inte så mycket promenad då bebisarna vägrade. Jag fick ta Henri i selen och bar honom hela vägen hem och handlade även på vägen. Alltså jag är så stark nu? Även i armarna. F blev imponerad när vi skulle bära in garderoberna vi köpte 😌

 

Det var livemusik på torget. Jag och Caroline + bebisar hade AW tills solen försvann bakom hustaket. Firade fredag med Aperol spritz och charkbricka 🥳

 

217 gillar

Kommentarer (9)

 • Matilda

  |

  Du borde tipsa om fina bebiskläder 😍

  Svara

 • Elisabet

  |

  Haha, minns när jag skulle börja träna efter att fått bebis att hela jag var SÅ svag – utom bebisbärande biceps som var starkare än nånsin 😄

  Svara

 • Anna-Maria

  |

  Den där glassen ser så god ut! Synd att det finns så få mjölkfria glassar. Kan tänka mig att du blir stark av allt bärande på bebisen. 🙂 Heja dig!

  Svara

 • Mila

  |

  Jag är så chockad över att det finns de som gillar lakritsglass?! Jag kan gilla någon bit saltlakrits ibland, men glass + lakrits?! 🙁 Nooo….

  Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt med våfflor! Jag har börjat bli lite besatt av glass på slutet men det finns ju så mycket att välja på.

  Svara

 • Lanja

  |

  Vilka härliga bilder <3

  Svara

 • Hanna

  |

  Efter 1 år som bärande mamma skulle jag första gången ta på mig en kavaj (skulle på en anställningsintervju). Den passade inte, var alldeles för snäv om axlarna 🙈🙈🙈

  Svara

 • Victoria

  |

  Hej!
  Jag har precis gått in i gravidtest-djungeln och vill minnas att du någon gång skrev att du blivit ”proffs” på vilka test som du tyckte var bäst. Har du lust att dela med dig av vilka test du upplevde var tydligast (spökstreck etc)? Jag förstår ju att alla är olika och att man därmed kan ha olika upplevelser av vilka test som är bra osv, men det vore ändå spännande att höra, om du har lust såklart!
  Tack för en fin blogg som jag följt i typ 10 år (😱) 🌸

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack 🥰 Clearblue early upplevde jag gav spökstreck. Annars gillade jag stickorna mest, tex från babyplan eller RFSU (kanske för att man kunde köpa bigpack 😂). Får du ett svagt streck rekommenderar jag ett digitalt. Så skönt när det faktiskt står ”gravid” i text. Lycka till!! ❤️

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv