Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Måndagssnack

Jag gick all in på att lösa vagnproblemet och köpte en inovidyna och en vagnskakare. Dynan är till för att stötta upp bebisen i sittdelen så att vi kunde ta fram den redan nu trots att Henri egentligen är för liten. Vagnskakaren köpte jag för att underlätta de gångerna han faktiskt somnar i vagnen eftersom han vaknar så fort den är still.

Det blev succé! Gick två testpromenader med vagnen igår och Henri satt lyckligt och såg sig omkring. Han skrek inte en enda gång. När vi var i lägenheten satte jag honom i vagnen när han började bli trött och satte på vagnskakaren…och han somnade!! Jag var i chock!

 

 

Jag ursäktar denna tråkiga uppdatering om mitt barns vagn och sovvanor. Men jag har ju fått ett helt nytt liv! Jag slipper bära honom hela tiden och slipper konstant skrik och gråt i vagnen. Nu är det jag som promenerar med mitt barn i solen i vår! Jag kan även hjälpa F att renovera nu när han kan sova själv. Det där sistnämnda hade jag inte helt tänkt igenom kanske. Haha.

Om två veckor flyttar vi! Jag har börjat flyttpacka och hela kontoret består av kartonger. Det ska bli så skönt när vi bor där. Även om det kommer vara kaos till att börja med slipper vi i alla fall åka fram och tillbaka och F kommer vara med oss hela tiden <3

På fredag fyller jag år. Har ångest över det och önskar jag kunde hoppa över min födelsedag i år. Har inget emot att bli äldre, men har inte lust att ha en födelsedag.

Hoppas ni har en fin måndag 🥰

265 gillar

Kommentarer (25)

 • Felicia

  |

  Vilken nöjd kille i vagnen! <3

  Svara

 • Cassandra

  |

  Be inte om ursäkt för att du skriver mycket om din bebis, bloggen handlar ju om dig och ditt liv. Jag själv är totalt ointresserad av barn och bebisar i normalfall men störs absolut inte av dina inlägg, tycker bara det är så kul att se hur lycklig du är och få hänga med i er vardag, litet som stort. Fortsätt skriva om det du vill skriva om, tycker nån det är tråkigt kan hen faktiskt scrolla! ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️❤️

   Svara

 • Ella

  |

  Men sätt din födelsedag på paus 🙂 säg att du vad du vill och sen tar du fest/fika/vaddunuvill sen när livet känns enklare/roligare
  It’s Your birthday och så vidare ❤️❤️

  Svara

 • Anna-Maria

  |

  Vad härligt att det funkar så bra med de nya sakerna! Förstår att det måste bli en helt annan frihet att kunna göra lite andra saker nu när han sover.
  Hoppas flyttstöket går bra! Är mitt uppe i det själv, flyttade för 1.5 vecka sen och det är flyttlådor överallt fortfarande. Men nu bor vi tillsammans, jag och min nyblivna sambo, och det känns så himla skönt att slippa vara på olika ställen hela tiden. Nu har vi vårt tillsammans. 🥰

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh grattis! ❤️

   Svara

 • Sara

  |

  Så söt där i vagnen ❤️

  Svara

 • Nina

  |

  Sittdel är liiiiiiivet! Hade också en liten gaphals som blev nöjd när sittdelen togs fram

  Svara

 • Annika

  |

  Fira födelsedagen längre fram!
  Meddela nära o kära hur du känner ❤️

  Svara

 • fanny s

  |

  Åh vilken nöjd liten kille 🥰 Mina barn gillade inte heller liggdelen, jag kände dock inte till att det fanns en sådan där dyna, så smart 👌🏻 Hoppas över din födelsedag om det är det du vill!!! Kanske svårt om inte andra är med på tåget dock…jag älskar att fylla år, men när jag fyllde 30 och var HÖGgravid hade jag också bara ångest.

  Svara

 • Robert

  |

  Han ser verkligen nöjd ut, haha. 😉

  Svara

 • Annie

  |

  Åh vad skönt att han äntligen är nöjd med vagnen! Lagom till det fina vårvädret 🌞
  Vet du eller någon annan här som kan svara på hur länge ish man använder inovidynan typ? Har letat info men hittar ingen 🙈 mitt barn är 5 månader och har älskat sin liggdel men nu börjar den bli för liten och jag upplever att sittdelen är lite väl rymlig trots att han sitter stabilt. Har funderat på att köpa en sån dyna men känns lite ”onödigt” om man bara har den tills dom är 6-7 mån. Förstår att det är olika beroende på barn men frågar ändå 🙈
  Hoppas du får en fin vecka 😊

  Svara

  • Pia

   |

   Ta en kudde i lagom storlek eller en rullad handduk och stöd upp barnet med 🙂

   Svara

 • Mila

  |

  Åh förstår dig vad gäller födelsedag. Jag fyller 35 i år och känner bara nej tack, ingen lust… Har bestämt att jag ska ha stor födelsedagsfest när jag fyller 40. Då ska jag ha piffat till mig rejält, planerat massa skoj, och vara på en plats i livet som är bättre än denna.

  Svara

 • Johanna

  |

  Jag är så glad fler er skull att han trivs i vagnen! Är ju underbart med vagnpromenader i vårsolen ❤️

  Svara

 • Sara

  |

  ❤️Sleepytroll❤️

  Svara

 • C

  |

  Underbart att du knäckte vagn-koden!
  Jag har börjat gillar mina födelsedagar mer sen jag blev mamma.. sonen älskar att få fira sina föräldrar och jag är nöjd bara vi tar en härlig lunch/middag o skålar i bubbel! Förväntningarna är sänkta och jag njuter av minsta lilla (typ)..

  Svara

 • Linda

  |

  Jag ”ställde in” min födelsedag förra året. Det var min första födelsedag som mamma och jag var så himla trött så kände inte för att sitta där med folk och låtsas att allt var okej. Jag och min man köpte nån glassbakelse på affären och den var SÅ GOD! Det blev en rätt bra födelsedag ändå, eftersom jag bara kunde få vara mitt egna, trötta jag hemma med min lilla familj. ❤️

  Svara

 • Kajsa

  |

  Jag njuter verkligen av att läsa din blogg, särskilt såna här inlägg. Längtar själv efter att bli mamma🥰 Henri är så fin!

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Krista

  |

  Är typ avis på alla bra saker som finns, önskar att jag haft dem, alltså TIMMARNA jag rullat över trösklar och skakat vagnar i mitt liv. Eller kanske fanns då med tio år sen fast jag hade inget koll. Ersättnings/vällingpulvermaskin är en annan grej, tänk slippa måtta och greja med pulver och vatten tusen gånger om dygnet. Är lite bitter såhär i efterhand 😄
  Ni är så fina och gulliga, det är inte lätt med allt, men ni verkar fixa det så bra ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åh det förstår jag! Så mycket enklare det är nu med alla hjälpmedel 😂

   Svara

 • Susanna

  |

  Det är din födelsedag, spendera den som du vill! Om du bara vill ligga i soffan med bebis på magen och äta chips så får du göra det! 🙂 Ändå bästa med att vara vuxen, man får faktiskt styra själv 🙂

  Svara

 • Isabell

  |

  Stor igenkänning på att man alltid ”är” i nåt särskilt med sin bebis, som du nu med vagn/sele/sömnen och att man tänker på det mycket, försöker lösa grejer och typ vill berätta för alla man träffar. 😅 Och trots att jag påminner mig varje dag om saker ändras så himla snabbt så säger jag ofta saker som att ”Nu tror jag vi hittat det- ni sover han alltid kl 9 och 14 och då på sängen.” Och sen två veckor senare är det nåt nytt. 😅 Jag menar inte att jag inte tror att du hittat en lösning- det låter förresten toppen! Min Björn, nu 9 månader, var inte heller nåt fan av vagn och inoviadynan åkte också fram tidigt. Menar bara att fortsätt skriv- det är roligt att läsa om vad du är i just nu. 😊

  Och apropå flytt… vi flyttade när vår bebis var tre månader och jag mådde av andra anledningar mitt sämsta i livet någonsin och hade konstant ångest varje vaken sekund. Fyllde också år mitt i alltihop. 🤪 Det är inte en minnesvärd födelsedag eller höst. Men nu har livet rett upp sig och jag mår jättebra och älskar vår nya lägenhet och livet överlag. Med det sagt; det löser sig. Kram!

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️❤️

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv