Follow my blog with Bloglovin

Några snabba från förra veckan

Förra måndagen åt vi tårta. Det råkade vara årsdagen för datumet jag plussade på, men det var inte därför. Anledningen var att vi fått en gratischeck, haha.

F är inte mycket för tårta, så jag tänkte gå hem till hans mamma och fika med henne. Men sen blev hon sjuk. ”Vad ska vi då göra med all tårta”, undrade F. Jag löste detta stora problem helt själv.

 

Bärsele. Vad hade jag gjort utan. Han kan sova i timmar. Det ser inte bekvämt ut där han hänger, men han tycker tydligen det.

 

Kommer ni ihåg Blondinbellas ”helgtofs”? Jag tänker alltid på den när jag slänger upp håret såhär. Saknar helgtofs-tiden.

 

Har hängt i lägenheten en del. Älskar dessa två <3

Tänk när det finns ett kök och ett stort matbord här. Snartsnartsnart.

Köket börjar äntligen komma upp. Men först skulle såklart allt gå fel. Som vanligt. Borrmaskinen vi lånat fungerade inte och benen till skåpen saknades bland annat. Renovering. Kul nästan hela tiden.

 

Vi var deppiga och åt fulkebabpizza med vitlökssås till middag.

 

Hade riktigt bra glow en dag. Eller ärligt var det kanske svett. Känner mig inte särskilt snygg just nu. Har inte tid eller ork till mina skönhetsrutiner och hade velat gå till frisören helst igår.

 

Äta upppp dig.

 

189 gillar

Kommentarer (44)

 • MW

  |

  Vilken härlig uppdatering av vad som pågår i ert liv. Ärligt och kul som vanligt. Fin man, barn och lägenhet. För att inte tala om dig🤩! Ditt hår är dessutom alltid fint!🙌🏽

  Svara

  • Egoina

   |

   Meeen så snäll 🥰❤️

   Svara

 • Mila

  |

  Åh som ni kämpar med lägenheten. Så duktiga! Jag har beräknad förlossning (om allt går ok, hej det är jag som jämt blöder här igen) 28 sept och vi ska flytta 30 sept. Bra planerat va? 😛 Men jag försöker trösta mig med att det är nybyggt och ingen renovering krävs… (Ser ändå kaos framför mig haha)

  Svara

  • Egoina

   |

   Det måste gå bra!! ❤️ Haha nej inte bra planerat. Men! Det betyder att du inte kommer behöva göra någonting. Ta hjälp med allt och förbered i god tid. Det kommer bli bra. Så mysigt ni ska ha det med bebisen i nya lägenheten 🥰

   Svara

  • Malin

   |

   Jag sitter själv och är stressad över något liknande. Har BF 26/8 i nuläget. Vi bor just nu i en tvåa på 59 kvm, vilket såklart är fullt dugligt. Men sitter ändå och känner en liten sorg och stress över att vi inte köpte en trea istället när vi ändå letade bostad. Men man kan ju inte få allt…. Speciellt inte med bostadspriserna där jag bor. Vi gjorde ett jättebra fynd med lägenheten vi köpte. Och när den köptes var det inte riktigt i planera att vi skulle utöka familjen.
   Men det löser sig säkert! För oss båda! Heja heja! 😀

   Svara

   • Emma

    |

    Det löser sig! Man sover ju oftast i samma rum som den lilla i början. Har känt folk som bott i både ettor och tvåor med bebisar och när de behövt sitt eget space har de löst det jättefint med en egen hörna i vardagsrummet. Ingen stress 😍😊

    Svara

   • Sofie

    |

    Förstår din stress, men det kommer gå strålande! Vi bodde i en etta på 38kvm första 1.5åren med vår dotter. Trångt absolut, men det gick. Jobbigast var nästan att det var på 3e våningen utan hiss 😅. Nu bor vi i radhus med 5 rum, men dottern som nu är 3.5år leker ändå alltid där vi är 🤷🏼‍♀️

    Svara

    • Malin

     |

     Hur länge kan man bo i en tvåa? När behöver barnet eget rum?
     Alternativet att vi skulle flytta ut våran säng till vardagsrummet för att ge barnet ett eget rum funkar i vårat fall tyvärr 😬

     Svara

  • Linda

   |

   Hej,
   Ett tips, givet att ni har råd, köp både flyttpackning och flytthjälp. det behöver inte bli så dyrt med rut-avdrag. Då kommer en flyttfirma till er en dag(ofta morgon) packar allt och flyttar det sedan till nya lägenheten så ni behöver bara packa upp. Det finns flyttfirmor som erbjuder uppackning också men det tycker jag personligen känns lite svårare att köpa då två boende sällan ser likadana ut i kök/badrum eller sovrum…

   Lycka till med både flytt och bebis!

   Svara

 • Linn

  |

  Fasiken vad duktiga ni är som kämpar på med renoveringen! Heja heja! Kommer bli sååå fint när ni är klara.
  Angående snygghet: min bebis är lika gammal som din och jag har verkligen fått en deppig ”mammastil”: jeans tröja och ständigt lite flottigt hår runt ansiktet. Hinner liksom inte annat nu. Men saknar så att vara fin. Läser Sandra Beijers blogg och blir typ avis på att hon är så snygg varje dag. Det vill jag också vara! Saknar att få känna mig så. Men det kommer väl. Hoppas snart!

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag har inte ens jeans! Haha eller hur, känner samma med Sandra. Jag ska nog unna mig något nytt vårplagg. Bara så drygt att allt måste gå att amma i 🙈

   Svara

 • Rebecka

  |

  Du är vacker som en dag och strålar, men jag förstår känslan.

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Sara

  |

  Mmm så tårta, hur kan man inte vilja ha

  Svara

 • fanny s

  |

  Själv kan jag sakna att gå hemma i ”helgtofs” och mjukisar med gott samvete. Jag gör det fortfarande, fastän bebistiden är över. Det var liksom mysigt att gå omkring i myskläder med bebis på magen. (Sen vet jag att det är en efterkonstruktion, jag längtade också efter att känna mig snygg och ordentligt klädd). Nu känns det bara deppigt att inte orka 😅 Jag borde ha tid och ork, men jag är det inte. Skyller på att jag jobbar skift i vården.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ❤️ ja, men det är mysigt!

   Svara

 • Maja

  |

  Förstår dig helt vad gäller kläder – det var rätt segt att alltid behöva tänka på att det skulle gå att amma i. Jag ammade dagtid till dottern var över 2 år, sen fasade det ut det (fortsatte kväll och morgon länge till) och det var så skönt att kunna ta på mig vad jag ville!

  Mitt tips är amningslinnen av den här typen som har tyg över bröstet med, de var lättast att kombinera med skjortor t ex

  https://www.zalando.se/mamalicious-mlmilly-feed-me-bra-singlet-linne-black-m6429g0mu-q11.html

  Svara

 • E

  |

  Hej,
  Här kommer ett icke-efterfrågat tips som säkert kommer för sent 😅
  Om jag inte minns fel så har du ingen Micro i lägenheten du bor i. Jag har själv en 9-mån och använder mikron minst tre gånger om dagen nu när välling och mat ska värmas till honom (och det snabbt). Så om det inte finns med i planeringen kanske det är värt att reflektera kring iaf 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Jo, jag har micro ☺️ Kommer ha micro i nya köket också!

   Svara

   • E

    |

    Hahah okej, undra var jag har fått det från. Oh well 🙂

    Svara

    • Egoina

     |

     Hade inte innan jag träffade F. Kanske därför 😂

     Svara

     • E

      |

      Jag har följt dig för länge… 🙈🙈🤷‍♀️

     • Egoina

      |

      😂❤️

 • Polly

  |

  Du kanske redan har skrivit om detta, förlåt i sånafall. Men vilka var dina allra första graviditetssymptom? Hur snabbt kände du något hände i kroppen?
  Jag sitter och googlar som en tok på detta för jag är i den sitationen just nu och jag hoppas i hemlighet. Så jag kan inte ventilera med någon haha 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Fick symptom sent. Först i vecka 7 typ. Då var det illamående. Kände mig bakis och äcklad av allt. Åh jag håller tummarna för dig!!! ❤️🥰

   Svara

  • Jonna

   |

   Metallsmak i munnen kan vara ett tidigt tecken pga hormonerna och det fick jag ganska så snabbt, långt före mensen uteblev 😊

   Svara

  • Marie

   |

   Jag mådde aldrig illa. Däremot var jag galet torr i näsan typ 1-2 veckor strax efter jag blivit gravid. Så jobbigt!

   Svara

  • Mila

   |

   Kan säga att mina första symptom var näsblod/täppt näsa och hård i magen. Inte varit illamående ännu och är i v 11.

   Svara

   • Polly

    |

    Vad gulliga ni alla är som svarat! <3
    Jag får stå ut en vecka till innan jag kan testa mig, fram tills dess får jag försöka att inte analysera varenda liten ny krämpa eller märklig grej kroppen gör haha.

    Trodde inte någon skulle svara, så tack alla 😀

    Svara

  • Malin

   |

   Mitt första symptom var ömma bröst i princip. Problemet är att jag alltid får det innan mens också, så det är inte så lätt att utskilja det. Jag hade troligen ÄL kring 4/12 (+/- någon dag, är svårt att veta exakt). Sen plussade jag 27/12, för då hade jag väntat på mensen som aldrig kom. Har dock PCOS och den brukar vara lite skum. Testade mest för att utesluta att jag var gravid, så jag kunde slappna av och släppa det. Men sen blev det två jättestarka streck direkt och jag fick panik! (obs av lycka och lite stress över att shit vad gör man nu?)

   Vi hade alltså börjat smått försöka så jag ville ju bli gravid. Började känna av illamående strax efter det också. Och nu är jag i vecka 16 ❤️

   Svara

  • Josse

   |

   Jag var tokförstoppad helgen innan jag skulle ha mens och mådde lite illa, ont i brösten och molvärk som man brukar ha när man ska få mens, var helt övertygad om att jag skulle ha mens men icke!

   Svara

 • Tesen

  |

  Så fin och klok och bra! MEN se till att gå till frisören om du vill. Gör SÅDAN skillnad i vardagen om bara håret känns bra, tycker i alla fall jag.
  Jag färgar också mina frasar och ögonbryn pga mina är så ljusa så syns inte utan smink annars. Och när jag har gjort det spelar det typ ingen roll hur jag ser ut i övrigt, det känns bra ändå.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha tack ❤️ Frisörbesök tar tyvärr så lång tid för mig och just nu är det inte vad jag vill lägga min tid på. F jobbar och därför måste det vara på helgen och då behöver jag och F ”ta ledigt från” renovering och flytt typ en halv dag. Känns inte värt. Men sen när vi har flyttat!! 🙌🏼

   Eller kanske man kan ta med bebisen? 🤔

   Svara

   • Emelie

    |

    Klart du kan. Många som gör. Säg när du bokar tid att du ska ta med bebisen och att det är första gången han är med om du skulle vara nojig för något
    🙂

    Svara

   • J

    |

    Vet inte vilken relation du/Henri har med dina vänner och om det skulle kännas tryggt för dig, men när min bästa vän fick barn och hennes bebis var tre månader, så passade jag honom under tiden. Vi gick runt i köpcentrumet som låg nära frisören, och gick in för amningspaus en gång till henne <3.

    Svara

 • Robert

  |

  Inget fel på glowet där inte! Blev man sugen på tårta på köpet. 😉

  Svara

 • Emma

  |

  Bärsele är den bästa uppfinningen på jorden! Iallafall just nu när man har en bebis som helst bara sover där. Inte använt en enda bebisgrej lika mycket som selen 😂 och SÅ gott med tårta!! Man kanske vorde unna sig själv med, plussade ju trots allt själv för exakt ett år sen igår 🤭

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, världens bästa grej 👌🏼

   Svara

 • Anna-Maria

  |

  Vad fint att få följa med lite i vardagen såhär. 🙂 Han är så söt, er bebis! Tycker alltid att du lyckas se väldigt pigg och fräsch ut på alla foton. 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Zandra

  |

  Älskar hur ärlig du är med allt. Att allt inte är glamour varje dag osv..
  Alltså så inpad av er med lägenheter, bebis och allt annat👍
  Och älskar bilden när ni käkar och man ser en napp. Välkommen till småbarnslivet 🤗
  Och vilka super mysiga och duktiga föräldrar ni är.

  Svara

  • Egoina

   |

   Gullig du är! Tack ❤️❤️

   Svara

 • Eva

  |

  Men vilken jävla helgtofs sen! Min ser så sjukt deppig ut i jämförelse😂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja, blev nöjd med den 👌🏼

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv