Follow my blog with Bloglovin

Tvätt, naglar & uppskjutet firande

Igår hade jag bokat tvättstugan. Vi har tvättmaskin i vår lägenhet, men det är ju så galet mycket tvätt nu att jag aldrig kommer ikapp. Bestämde mig därför för att riva av det och bli av med allt en gång för alla.

Men när jag skulle ner i tvättstugan insåg jag att jag ju har en bebis…hehe. Hur tusan gör man?? Det blev bärselen till slut. Tungt och krångligt var det, men det gick. Allt går.

 

Parallellt städade jag och gjorde matlådor. Min rygg förtjänar någon form av pris. I alla fall massage.

 

Imorse blev Henri såhär glad när jag berättade att det är fredag!

 

Han roar sig själv i gymmet en stund när vi går upp så att jag kan äta frukost. Eller ”frukost”. Idag blev det majskakor med chiafrö och creme bonjour. Och en kaka + d-vitamin och gravidvitamin.

Jag är inte ätstörd, jag är bara ingen frukostperson. Kaffe vill jag dock ha. Det är så märkligt för innan Henri kom var jag superkänslig för kaffe och kunde knappt dricka en halv kopp utan att bli skakig och må dåligt. Men nu är det inga problem.

 

Jag hade bokat tid för att fixa naglarna klockan 11. Sjukt att jag vågade, men jag är inne i en period där jag känner att jag klarar av precis vad som helst. Blir det kaos får jag ju bara avbryta och gå hem.

 

Med en fot på vagnen under hela besöket sov Henri sig igenom allting.

 

Valde fransk ombré som vanligt. Så snyggt tycker jag. Älskar nyfixade naglar, blir så glad.

 

När det var dags för nästa sovstund gick jag och handlade ingredienser till en soppa jag ska laga imorgon. Vi ska nämligen fira nyår!

Våra egentliga nyårsplaner blev inställda pga sjukdom, så vi flyttade firandet till denna helg istället. Är så pepp på att klä upp mig och dricka bubbel. Längtar ihjäl!

Själva handlandet gick sådär. Henri blev gnällig och en tant var irriterad för att jag var i vägen och gav mig en sur kommentar. Men vet ni, jag blev inte obekväm eller kände mig till besvär. Jag och min vagn får lov att finnas! Såklart ska man försöka att inte vara i vägen, men ibland är man det och så är det. Bad om ursäkt till tanten och var jättetrevlig och då blev hon snäll.

 

Exakt just nu sitter jag här. Tänkte jag skulle försöka lägga ner honom för att börja med kvällens middag, men sen kom jag på att det vill jag inte alls. Jag vill bara sitta här. Snälla stanna tiden 😭

 

239 gillar

Kommentarer (26)

 • Rebecca

  |

  Tantan skulle bett dig och Henri om ursäkt! Men samtidigt så spred du ju glädje av din snällhet och karma-kontot bara växte ♥️

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Robert

  |

  Snygga naglar! 😉 Tänkt två inlägg i rad nu att Henri ser ut som han förstår vad som händer runt honom. Så kanske han sett ut tidigare också iofs. Minns inte.

  Svara

 • Malin

  |

  Hej! Snabb fråga. Jag har börjat äta omega-3 pga äter katastroflite fisk.
  Brukar alltid äta mina tillskott i samband med middag men blir helt sjukt illamående av det någon timme senare. Vet inte om det har något samband….

  Vill minnas att du ändrade när du tog dina omega-3 pga någon anledning jag inte minns. Har försökt hitta tillbaka till det du skrev om det, men har inte gjort några fynd. 😬

  Hur gjorde du? Vill ta kosttillskott för att min lilla blobb må bra, men jag orkar inte med mitt illamående

  Svara

 • LuuH

  |

  Starkt av dig att kunna äga din föräldraledighet! 💪✌️

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️❤️

   Svara

 • Lena

  |

  Kan du inte ta vagnen med ner i tvättstugan, brukar vara gott om plats.

  Svara

  • Egoina

   |

   Han var vaken och hatar just nu att vara vaken i vagnen. Men det vore absolut smartare och inte lika tungt 👌🏼

   Svara

 • Sara

  |

  Blir så glad av din blogg, glädje att komma in här och hitta ett nytt inlägg

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack snälla ❤️❤️

   Svara

 • Mila

  |

  Bra jobbat med både nageltid och sur tant! 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   🤗

   Svara

 • Charlotte

  |

  Vill bara tipsa om att prova ergonomisk bärsele eller vävd sjal, det ger mycket bättre avlastning än ”vanlig” bärsele. Upptäckte det på tredje barnet och önskar att jag fått veta det redan på första.

  Vi hade en underbar från Lenny Lamb när trean var bäbis, de har även bärjackor så man kan bära bekvämt ute.

  Svara

  • Sara

   |

   Najell är en ergonomisk sele. Sen behöver det ju inte betyda att den är rätt match för Regina, och då kan det ju vara bra med en något annat märke eller en vävd sjal som går att variera knyten med. Får du ont i ryggen är det nog bättre med en sjal alternativt en sele som går att korsa i ryggen, för det går väl inte med Najell?

   Svara

 • Jackie

  |

  Åh, saknar sååå det där bebisgoset!! 💕

  Svara

 • Rebecca

  |

  Alltså all credd till dig som får så mycket gjort med bebis i ditt liv!! Själv satt jag mest som på sista bilden och lät stackars maken fixa allt annat 🙈🙈 nu med två barn undrar jag hur jag inte hann något med bara ett 😂😂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åh ❤️❤️

   Svara

 • Fröken

  |

  Bra jobbat av dig både med tvättstugan och bebis, och ditt bemötande av tantens beteende som fick henne att ändra attityd. 🙂

  Svara

 • ida

  |

  Om Henri sover bäst när vagnen rör på sig tipsar jag verkligen om sen sleepytroll eller rock it. En barnvagnsskakare. Jag hade ingen till första barnen, men köpte till andra. Revolutionerade! Finns att köpa begangnade på marketplace. Så slipper man det där skakbenet eller rullande fram och tillbaka så fort man stannar.

  Svara

 • Jessica

  |

  Jag är mest imponerad över hur fräsch du ser ut. 😍 Jag sitter med en klängig 3-veckors och har inte ens haft mascara på minst lika långt tid. Saknar att kunna dutta ögonskugga i 40 minuter… 🙈😬

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åh tack! ❤️ Funkar det inte att sminka sig med bebisen i famnen? Jag passar på när han ammar eller sover på mig. Stöttar upp honom med kuddar och sitter med liten spegel i soffan. Är glad att det funkar att göra så. Trodde att jag kunde glömma smink under bebistiden 🙈

   Svara

   • Jessica

    |

    I wish, alltså! Han märker typ även när jag scrollar på mobilen att jag inte är med. 😂

    Svara

    • Egoina

     |

     😮😬

     Svara

Lämna en kommentar

Arkiv