Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

Jag låg och läste om Ryssland och Ukraina och den militära närvaron på Gotland inatt när jag ammade. Typiskt mig att ligga där i mörkret ensam och läsa om saker som är lite läskiga. Plötsligt hördes en stor smäll samtidigt som det sken upp bakom persiennerna. Henri skrek till och jag blev så himla rädd. Väckte F som mumlade ”det regnar bara”. Hur sjukt att personen som innan bebis vaknade bara jag tittade på honom nu kan sova igenom vad som helst.

Min lägenhet skulle egentligen fotograferas denna vecka, men tjejen som ska hjälpa mig med styling har fått corona och därför blir det nästa vecka istället. Det ska bli så skönt att få den biten överstökad.

Det känns som att precis alla har corona just nu förresten. Jag har hittills bara känt ett fåtal som haft det, men nu börjar det bli en del. Tror inte att vi kommer lyckas ducka det länge till.

Jag börjar mer och mer flytta till den nya lägenheten mentalt. Idag köpte jag en lampskärm som kommer bli perfekt i sovrummet. Den här limbo-känslan precis innan man flyttar är så tråkig. Jag bryr mig inte om hur det ser ut eller om det ens är städat i vårt nuvarande boende. Vi ska ju ändå snart flytta. Tur den ska säljas så att jag tvingas skärpa mig.

Förutom fix inför stundande försäljning myser vi mest jag och Henri. Jag som trodde att jag inte skulle uppskatta bebistiden tycker att det är det mysigaste någonsin. Älskar att ha en liten person som tittar på mig som om jag vore det mest spännande i hela världen. Tänk när han fattar att jag egentligen är ganska tråkig.

286 gillar

Kommentarer (17)

 • Sandra

  |

  Jag är förvånad att jag inte fått viruset än???? Men är väl bara en tidsfråga…

  Svara

 • LuuH

  |

  Alltså de ögonen, man smääälter ju 😍 min minsting är 10 månader och har svårt att se mig mätt på honom 🥰

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Hej

  |

  Hej!!

  Alltså du klär dig så fint (menar nu när du var gravid pga är själv gravid). Kan du inte ge lite gravidklädestips om du någon gång får lite tid över?

  Svara

 • Robert

  |

  Undrar också om man lyckas hålla sig undan viruset. 😉

  Svara

 • Sofia

  |

  Så jävla värdelöst med all Corona. Är gravid och har bf på lördag och min man blev precis sjuk. Kul att det kan svänga från att vilja föda NU till att gärna passera bf med en vecka iaf.

  Nån annan har i kommentarsfältet som har fött utan parten och som har haft en bra upplevelse iaf?

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh nej 😔 Hoppas han kryar på sig snabbt och att bebisen inte har så bråttom ❤️

   Svara

  • Emma

   |

   Jag födde barn (nr 2) utan partner närvarande i september 2020. Jag var ju tvungen att föda så det var bara att göra. Chattade massa med partner och ett par kompisar innan värkarna drog igång ordentligt (blev igångsatt), så fick en del digital pepp. Men ett tips är att fundera på om du känner någon annan som du vill ha med som stödperson på förlossningen? Jag frågade en kompis men hen hade tyvärr också förkylningssymptom.

   (Förhoppningsvis går du över tiden och din man hinner bli frisk, håller tummarna för det!)

   Svara

  • Tina

   |

   Fyfan, stackare 😭 Det är min mardröm (är i vecka 39+1 idag). Nu blev min man sjukskriven av andra skäl, vilket gör att vi kan isolera oss. Men vi behöver ju fortfarande handla och gå till mvc och så. Håller tummarna att din man hinner tillfriskna innan bebisen vill titta ut ❤

   Svara

 • Sara

  |

  Här ligger hela familjen på 5 hemma med corona utan att veta vart vi fått det då barnen blev sjuka innan skolstart och utan någon annan egentlig kontakt med människor 🤒

  Svara

  • Egoina

   |

   Krya på er ❤️

   Svara

 • Nova

  |

  Era ögon är så lika! 💙

  Svara

  • Egoina

   |

   😍

   Svara

 • Terese

  |

  Hej från Gotland! I fredagskväll DÅNADE de utanför huset. Lät som plogbilen skottade bort asfalten. Men nej, 6 pansarvagnar som åkte förbi. Då blev jag rädd.
  Hela lördagen och söndagen åkte dom förbi men då 1 eller 2 stycken åt gången. Spännande och läskigt

  Svara

  • Egoina

   |

   Men gud 😮

   Svara

 • Malin

  |

  Alltså bilden när Henri lutar sig mot dig 😍 älskar när min lilla kryper in så nära och gosar vid halsen, mysigast i världen!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv