Follow my blog with Bloglovin

Första dagarna på jullovet

Det blev jullov! Eller i alla fall för F. Jag har ju lov hela tiden. Såhär såg dagarna fram till julafton ut:

 

Fick en påse med godsaker i present av mitt jobb. Ostar, tryffelchips och salami bland annat. Mmm. Det åt vi framför de sista avsnitten av Casa de Papel.

 

Lämnade bebisen hemma hos pappan och gick och fixade naglarna. Älskar att ha nyfixade naglar. Behöver ju lite piff till mina pyjamasar : )) Valde extra korta för att skjuta fram nästa besök.

Taaaa meeed bebiseeeen sa min nageltjej. Vi får se om jag vågar.

 

Henri märkte inte ens att jag varit borta <3

 

Vi har varit i kakelaffärer för att bestämma fog och kakellist. Nu är alla badrumsval klara!

 

Jag är så mycket mer chill med amningen än jag trodde jag skulle vara. Vill bebisen ha mat får han det oavsett var vi är. Skulle aldrig sätta mig i ett annat rum eller gömma mig. Folk får väl titta bort om det stör bara.

 

Fick min efterlängtade Kaffe Karlsson till slut!

 

Bebisen sov i vagnen på uteserveringen och jag och Caroline drack drink och pratade. Han sov sin längsta stund på dagtid hittills dessutom. Han ville väl unna sin mamma en sväng på stan.

 

Henri har sovit på mig i alla möjliga konstellationer. Älskar hans superman-pose.

 

Fick bröstpumpen Elvie Curve av Elvie. Har inte orkat pumpa då jag tycker det gör så ont, men med denna känns det knappt. Så himla bra pryl!

Man har den i bhn och så sugs mjölken ut genom vakuum. Man behöver inte ens pumpa! Dessutom är det ett stort plus att den inte har en miljon delar (höll på att bli tokig på min andra bröstpump för att den var så krånglig). Den rymmer inte så mycket, så jag skulle inte rekommendera den om man vill pumpa stora mängder. Men som en liten hjälp i vardagen är den perfekt.

 

Vi tog fram babygymmet som vi fick i present på babyshowern. Inte en dag för tidigt. Han älskar att ligga där. Ibland kan han ligga där och sprattla medan vi äter frukost 🤯

 

Det var det på ett ungefär!

 

244 gillar

Kommentarer (22)

 • Emma

  |

  Vad mysigt ni har det! 😍 Och ja! Babygym är något jag trodde inte skulle vara sådär jätteintressant, men min pojke älskar att ligga och sprattla där och titta på leksakerna som hänger och ibland lyckas han slå till de och då blir det ännu mer intressant! Han får ligga där efter sin frukost när jag själv vill äta frukost. Och är han vaken vid middag så får han också ligga där. Vilket roligt gym ni hade förresten, mitt ser ju aptråkigt ut i jämförelse 😂 är det rimligt att köpa ett nytt? 🤔😅

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, det är superbra! Man kan göra om det på flera olika sätt också. Är din bebis nöjd och road så hade jag kört på med det ni har. De fattar ändå inte så mycket än 😂❤️

   Svara

 • Emelia

  |

  Haha älskar första bilden! ”Kan man äta den här tutten genom tröjan tro? 🤔”

  Svara

  • Egoina

   |

   He wish!! 😂❤️

   Svara

 • Mie

  |

  Hur resonerar ni kring genus och val av kläder osv? Har alltid uppfattat dig som en person med moderna och rimliga tankar kring genus/kön/jämställdhet osv, men ni verkar bara klä bebisen i blått? Är det medvetet?

  Svara

  • Egoina

   |

   Klär mig själv också nästan bara i blått så chilla Gunilla 🥰 Har köpt ett fåtal plagg till bebisen och har fått/ärvt resten. Jag klär alltså på honom vad vi har. Genus är mer än så och jag lovar att jag kommer göra allt i min makt för att han ska få bli den person han vill vara ❤️

   Svara

   • Maria

    |

    Amen!

    Svara

  • MH

   |

   2 av 7 olika outfits i inlägget innehåller något blått. ”Bara i blått”? 🧐

   Svara

 • Veronica

  |

  100% klokt svar! ❤ Genus är SÅ mycket mer än kläder. Ju mer jag tänker på det handlar det kanske inte om kläder över huvud taget egentligen? Stor kram!

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Jonna

  |

  Vad tyckte ni om La Casa de Papel? Jag har varit besatt av den serien och älskar den 😅

  Svara

  • Egoina

   |

   Älskade också! Tråkigt det är slut.

   Svara

 • Sofia

  |

  Jag ammade också lite varstans när hungern slog till. Det blev snarare att jag sökte mig till en mer avskild plats när bebis var större och alldeles för nyfiken för att fokusera på att äta 😂

  Svara

  • Terese

   |

   Ja gud minns exakt samma med mitt första! Hon var expert på att säga igång mjölken för att sen dess bort huvudet med en stråle mjölk som resultat 😅

   Svara

   • Terese

    |

    Dra bort huvudet såklart

    Svara

 • myh

  |

  Åh pyjamas med fötter, hade önskat att vi kunnat ha det till min pojk men han föddes med världens längsta fötter. Så inbyggda strumpor på byxor/pyjamas slutade hälen mitt på foten istället 🤭 inte så bekvämt alltså

  Svara

 • Noomi

  |

  Första kommentaren här, trots att jag har läst bloggen sedan den rosa.. profilbilden(??) som redigerats så att halva ditt hår var rakt och halva lockigt. Och jag märkte det inte förrän du skrev det, haha.

  Änyhow, vad ledde mig till min första kommentar? Inte ett ”haha” när du gled fram med hårsprayen över golvet trots att jag skrattade högt mitt bland folk, eller någon av alla andra gånger du fått mig att skratta. Tack för det, btw. Utan Henris ögon. Hans ÖGON! Så stora och så fina! Stort grattis till att ha satt sen lille krabaten till världen 🥳

  Svara

  • Egoina

   |

   😂❤️❤️

   Svara

 • Josefina

  |

  Var eller hos vem gör du dina naglar? Dem ser alltid så fina ut! Har aldrig testat att ’göra’ naglar, men nån gång skulle jag gärna vilja prova…

  Svara

  • Egoina

   |

   Gör mina naglar på vietnails på Drottninggatan ☺️

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv