Follow my blog with Bloglovin

Och sen kom du

Hej ♥

Idag är min bebis fyra dagar gammal och jag har varit någons mamma i fyra dagar.

Denna någon har inget namn än, men har de gulligaste kinderna, stora blå ögon, mjukaste huden och luktar så gott. Min barnmorska har sagt flera gånger att jag inte kommer få en stor bebis, att han kommer väga 3 kilo. Döm vår förvåning när det kom ut en valkig klump på fyra kilo.

De senaste dagarna har varit konstiga. I fredags när han äntligen kom efter en lång förlossning kunde jag inte ta in det alls. Tyckte han såg märklig ut, reagerade inte när han grät och kunde liksom inte koppla att det var min bebis. Glömde att han var med. På natten när han grät fick F väcka mig och säga att jag kanske skulle prova att amma och jag kände mest va? Klappade på min mage och ingen sparkade tillbaka.

Söndagen var en enda stor känslomässig dimma. Insikten om att bebisen är min. Att jag skulle få ta med den hem. Inte bara mår han bra, han är också det sötaste jag någonsin sett. Att jag skapat honom är för sjukt för att kunna greppa. Jag förstår ingenting. Hans små händer, hans söta lilla näsa. Jag förstår inte hur vi kunnat ha sån tur. Hur är det möjligt. Hur kan man vara så gullig. Så liten. Så perfekt.

Och här sitter jag nu med läckande bröst. Läckande hjärta. Med en bebis som skriker varje gång jag lägger bort honom. Men det gör inget, för det vill jag inte ändå. Jag saknar honom och ändå är han precis här.

Bebisen två dagar gammal ♥

1310 gillar

Kommentarer (100)

 • Frida

  |

  😭😭😭 du skriver så fint!! All kärlek till er ❤️❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Jennie

  |

  Grattis!! Fick också höra att jag inte skulle få ett så stort barn också med tanke på att storasyster vägde 3.4. Ut kom lillebror på 4.5 kilo 😅 Så skönt med lite rejäla bebisar ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! Haha ❤️

   Svara

 • Jessica

  |

  Så himla fin bebis och så fint att läsa om din upplevelse 😍 Har hängt med på Instagram men ändå gått in här flera gånger om dagen och hoppats på en uppdatering 😂🙏

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️❤️

   Svara

 • Fanny

  |

  Åh stort stort grattis finaste Regina ❤️ Jag känner igen mig i det du skriver. Och han kom alltså den 12 som du önskade??? 211112!!!
  Han är underbart söt 😭

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja! Duktig bebis! Hans 4 sista blev också fina siffror. Han har det coolaste personnumret någonsin 😂👌🏼

   Svara

   • Vanessa

    |

    Jag tänkte också på det men fick inte ihop vilken dag han kom ut pga bebis som härjar på natten och knäcker det lilla intellekt jag har kvar 🤣
    Snacka om lydig bebis! 🙌🙌🙌

    Svara

 • Simona

  |

  Stort grattis till er! ♥️

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack ❤️

   Svara

 • Caroline

  |

  Kastas direkt tillbaka till hur första tiden var när jag läser dina ord och gråter för det är så känslosamt och omvälvande och tufft och fint. Min minsta är 1,5 nu och jag kan inte förstå hur han har blivit det! 🥺❤️

  Svara

 • Julia

  |

  Stort grattis! Så fin han är❤️

  Svara

 • Sara

  |

  Jag som är gravid i v31 blir så rörd av detta. Älskar att du vågar vara så utelämnande. Ligger och klappar på stora magen i detta nu och hoppas på många ärliga uppdateringar från dig 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️❤️

   Svara

 • Malin

  |

  Åh så fint! Bebisbubblan är den bästa!
  Minns det overkliga med första, det GÅR ju inte att fatta. Allt är underbart och läskigt på samma gång. Och så tror man att NU älskar jag honom så mycket som det bara går. För att en vecka tänka, nä men NU gör jag det. Bara växer o växer o växer.

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️😭

   Svara

  • Isabell

   |

   Verkligen så… trodde inte man skulle älska dem mer och mer men för mig stämmer det! Min är 4,5 månad och att se honom skratta och le är det bästa som finns. 😍🥲 Grattis till er Regina! ❤️ Och grina så mycket du behöver, det går över och allt landar… när man är mitt i det känns det allt som en evighet och som att livet kommer vara så för jämnan. Men plötsligt sitter man på babysång med en gurglande bebis som precis börjat få sina första tänder. 😭

   Svara

 • Ida

  |

  Läckande bröst och läckande hjärta. Så bra beskrivet över hur det är. Den känslan är likadan oavsett hur många du har sen tidigare. Tack och lov att vi kan dela känslorna med varandra, annars hade det känts väldigt ensamt att bära ❤️
  Stort grattis och ta nu hand om er och ta hand om dig. Fjärde trimestern är en skör period ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️❤️❤️

   Svara

 • Matilda

  |

  Stort grattis! Vilket gull!😍

  Svara

 • Isa

  |

  Så himla fin han är! 😍❤️ STORT GRATTIS till er båda, äntligen är han här!
  Är själv i vecka 31 och är både livrädd och förväntansfull inför förlossningen.. Mest livrädd dock haha

  Svara

 • Sara

  |

  Så fin! Fint! Grattis! ❤️

  Svara

 • Elin

  |

  Grattis!! Så underbart söt ❤️❤️❤️

  Svara

 • Victoria

  |

  Grattis till sötnosen!
  Minns den där knasiga saknaden. Hur jag på nätterna satt och scrollade bilder på bebisen istället för att passa på att sova 😅

  Svara

 • Madde

  |

  Han är såååå otroligt fantastiskt fin ❤️ Bra jobbat 🌸

  Svara

 • Hanna

  |

  Massa, massa, massa grattis, vilka söta små gosiga kinder! <3 (och grattis att det blev den 12:e också, hehe 😉
  Hoppas ni mår bra, hälsa grattis till F också från oss alla :´)
  Kram <3

  Svara

 • Linda

  |

  Stort grattis till er lilla kille. Och bra kämpat!

  Svara

 • Anna

  |

  Fina fina bebisen! 🥰❤️ Stort grattis till er alla tre!

  Svara

 • Emma

  |

  Stort grattis till en perfekt liten kille! 💕 Du sätter verkligen ord på känslorna. Min pojke är 10 dagar och idag fick jag den konstigaste känslan, att allt bara är på låtsas. Men det är väldigt verkligt och man landar nog i det snart ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Annica

  |

  Stort stort grattis! Vilken liten sötnos! Hoppas ni får sova och att amningen fungerar 🙂

  Svara

 • Lisa

  |

  Stort grattis till er fina kille! Sån overklig upplevelse att få barn. Jag födde mitt första barn i september, han blir 2 mån på fredag 😭🥰

  Svara

 • Lilly

  |

  Så himla gullig han är! Så fint skrivet också. Grattis till er!

  Svara

 • Robert

  |

  Hej hej, i dubbel bemärkelse! 😉 Är det en liten vinkning där i video? Ser faktiskt ut så.

  Svara

 • Erika

  |

  Jag är gravid just nu med tredje barnet och så himla hormonig och åhh så jag gråter nu! Den där känslomässiga röran i början. Känner igen precis. Grattis Regina, och hela familjen!

  Svara

 • Emelie

  |

  Så söt och så gulligt hur han rör handen mot sin kind , ja dööör 😍😍😍😍

  Svara

 • LuuH

  |

  Åååh hur vackert litet gossebarn 😍stort grattis till er båda!! ❤️ Bebisdoften är verkligen den bästa som finns 🤗

  Svara

 • Sabina

  |

  Han är verkligen underbar 😍😍

  Svara

 • Lina

  |

  Stort grattis till er ❤️🥰 Känner igen mig i det du skriver om alla känslor. Dottern blir snart 1,5 år men känns som att hon föddes typ igår 😂

  Svara

 • Katharina

  |

  Det är verkligen ett underverk att få barn.
  Det är verkligt och overkligt på samma gång.
  Du skriver så fint, så öppet och så ärligt❤️❤️❤️
  Jag minns mina egna förlossningar nu.
  Det är stort.
  Fantastiskt

  Svara

 • Ellen

  |

  Grattis till er!! Och grattis till bebisen som fick världens bästa mamma (kanske pappa också, men det kan jag ju inte riktigt veta) <3 Vad skönt att du nu äntligen är frisk!! 🙂

  Svara

 • Annie

  |

  Bästa Regina! Sa till mamma i helgen att jag är så glad, så glad för det känns som att en av mina vänner blivit mamma. Hon som inte följer dig tycker nog det är underligt att ha en sån relation till en bloggare. Men vi som vet hur det är att ha följt dig de senaste 10 åren, vi vet. <3 Stort grattis till er alla tre!

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️❤️

   Svara

 • C

  |

  Åh stort stort grattis!
  100% igenkänning på alla känslor. Jag hade lite panik, var överväldigad och ringde min mamma och grät när jag hade fött vår son (var 32 år gammal). Haha, nu är han 7 år och en av mina bästisar (när han är på gott humör). 😂 This too shall pass, både det jobbiga och det mysiga. Så dubbelt!
  Stå ut och Njut! ❤️

  Svara

 • Emma

  |

  Grattis till dig och din fina familj ❤ Är övertygad om att den lille har fått världens bästa föräldrar och ett fantastiskt skyddnät i framtiden ❤ Allt gott till er ❤

  Svara

 • Elin

  |

  Stort grattis! Tänk att han är ute nu! Så coolt.

  Svara

 • Anna

  |

  Läckande hjärta 😭 GRATTIS ❤

  Svara

 • Emmie

  |

  Grattis grattis grattis åh jag är så glad för din skull ❤️

  Svara

 • Krista / Miss Macaronia

  |

  JAAA bebiseeeen!! 😀😀😀 Äntligen här! 🎉 Grattis!!
  Åh så fint du beskriver det 💕
  Haha samma här med stor bebis, blev helt ställd för min referensbebis var min bästis bebis en liten fågelunge på 2,7 kg och så fick jag upp typ en thanksgiving kalkon på bröstet 😁

  Svara

 • Vanessa

  |

  Jag tänkte också på det men fick inte ihop vilken dag han kom ut pga bebis som härjar på natten och knäcker det lilla intellekt jag har kvar 🤣
  Snacka om lydig bebis! 🙌🙌🙌

  Svara

 • Ellen

  |

  Stort grattis, vad härligt! Han ser väldigt gosig ut 🙂

  Svara

 • Mia

  |

  Ååh stort grattis! 😍

  Svara

 • Jennie

  |

  Stort grattis! ❤️❤️🧸

  Svara

 • Marre

  |

  Stort grattis till bebisen 🎉♥️
  Det där är en sån mäktig känsla! Jag har en snart 14-åring och den känslan har kommit tillbaka! Han är längre än jag, har fått mustasch och lite skägg och han pratar om gymnasieval! varje gång jag ser honom så tänker jag: han är min! Jag har skapat den här människan som är så sååå sååå fin och klok och snäll och så mycket annat! Jag hade faktiskt saknat den känslan i livets alla berg och dalbanor men är så glad att den är tillbaka ☺️

  Svara

  • Amanda

   |

   Så fint!<3

   Svara

 • Felicia

  |

  Grattis ❤️❤️❤️

  Svara

 • Martina

  |

  Så fint 💕
  Träffade du Mariette på BB? Såg att hon födde i Helsingborg typ samtidigt 😊

  Svara

 • Malin

  |

  Stort grattis! Vad fin han är! ❤️
  Så fint du beskriver det och det är så skönt att gå in på denna bloggen och få läsa om verkligheten och inte en massa förskönande🥰 fortsätt vara du!

  Svara

 • Nina

  |

  Underbart <3 grattis till er!

  Svara

 • Jos

  |

  Jag blev rörd av din text. ❤️

  Svara

 • Lisa

  |

  Välkommen till världen lilla pyret! Grattis och grymt jobbat!! 😍

  Svara

 • Moa

  |

  Grattis!! SÅ roligt att ni också fick fira fars dag, såg så fint ut på insta, där ni satt i soffan <3

  Svara

 • Caroline

  |

  Stort grattis!! ❤️❤️ Du skriver så fint om den första tiden, jag slungas direkt tillbaka till hur det var! Så otroligt spännande, skört och rogivande.

  Svara

 • Rebecka

  |

  Stort grattis till er!!❤️❤️ Gud så söt han är 😍🥺

  Svara

 • Linnea B

  |

  Mitt största varmaste grattis till er, och till bebisen som går så kärleksfulla föräldrar! ❤️

  Vår ”bebis” är 2,5 år. Fattar fortfarande inte att hon är skapad av oss? Bott i min mage? Är en del av mig? Hon ska vara med oss? Så oerhört starka känslor! ❤️

  Svara

 • Isabell

  |

  Wow 😍😍 Stort grattis och tack för att du är ärlig och delar med dig av nuet ❤️ Du kommer bli en fantastisk mamma 🥰❤️

  Svara

 • anna med litet a

  |

  Alltså han är så söt att jag inte orkar!!

  Och ja. Du skriver verkligen exakt som det kändes för mig med. Minns och snyftar. Så jäkla fint. Och bara så du vet. Min minsting är snart 12 år och storasyster snart 14 och jag saknar dem sjukt mycket när jag är på jobbet eller fasiken bara när de är på sina rum och iaf i vardagsrummet. Det går aldrig över. ❤️

  Svara

  • anna med litet a

   |

   *och jag är i vardagsrummet.

   Svara

 • Frida

  |

  Åh så fantastiskt! Stort grattis till er! 🥰 👶

  Svara

 • Lovisa

  |

  Ååh vad fantastiskt fint du skriver! Stort stort grattis till hela lilla familjen ❤️

  Svara

 • Sandra

  |

  Stort och varmt grattis🤩 Tack för att vi fått ta del av detta🥰 Du beskriver känslan spot-on, jag slungades tillbaka 8 år i tiden till när min förste föddes och alla känslor som löpte fritt åt alla håll innan det mer stabiliserades. Minns så väl att jag tänkte efter någon vecka att ”kommer jag någonsin kunna titta på tvn igen och ta in vad som händer i serien?”. Tänker du någon sådan tanke och känner dig vilsen så är svaret: JA, det kommer😘

  Svara

 • nora

  |

  Stort grattis till er och tack för att vi får följa med på er resa. Du kommer bli en underbar mamma. HEJA ER <3

  Svara

 • Tina

  |

  Stort grattis! Så bra jobbat och så himla söt! Blir helt mjuk i hjärtat när jag följer uppdateringarna på Instagram och här ❤💕

  Svara

 • Sanna

  |

  Stort Grattis till dig och F. Så söt han är redan nu. Blir så lycklig av att läsa ditt inlägg. Tiden går så fort och snart är er lille 4 år och sen vips 18.

  Svara

 • Linn

  |

  Stort grattis till er fina kille! Så fint du beskriver ❤️

  Svara

 • Maike

  |

  Stort grattis till er! Vad fint han är! Vällkommna lilla familij! ❤️

  Svara

 • Sofia

  |

  Grattis grattis grattis så underbart! <3

  Svara

 • Jessica

  |

  Stort grattis! 😍😍

  Svara

 • Sara

  |

  Grattis! Födde mitt första barn 12e april idag, han var beräknad 10e. Känner så väl igen mig i den där svåra att ta till sig, att känna allt det där man ska innan det totalt käftsmällde tillbaka med kärleken. ❤️ Nu är han sju månader och gudarna ska veta att vi hade svårt att hitta vår grej under fjärde trimestern men allt, exakt allt blir lättare med tiden. Min sov enbart på mig i sju veckor innan han accepterade babynest och jag tyckte det var SÅ jobbigt. Klipp till nu när alllllt jag vill är att han ska palla landa på mig i fem sekunder innan han vispar vidare 🥲

  Svara

 • Emma

  |

  Stort grattas till er!! <3 Vilken underbar fin liten bebis ni fått! Jag kan fortfarande få overklighetskänslor (har JAG barn?!). Min son fyller snart 3 🙂 Så mysigt att följa med i bebislivet via blogg/instagram <3

  Svara

 • Maria

  |

  En alldeles underbar liten klimp!
  Kärleken man känner till sitt barn går knappt att beskriva. Man älskar så mkt och är så fruktansvärt kär i sin perfekta lilla bebis.
  Många många många grattis! ♥️

  Svara

 • Jenni

  |

  Stort grattis! ❤

  Svara

 • Frida

  |

  Grattis!! Och tack, har varit så mysigt att följa dig under graviditeten och det känns verkligen som att ”ja äntligen är han här!” : )

  Känns ju ibland som att man ska ta de där mätningarna med en nypa salt. Min barnmorska sa att jag väntade en bjässe, 4.5 kg och fick göra extra glukostest för att ”jag var så stor”. Men han vägde 3.1 kg när han kom ut en vecka efter beräknat.

  Grattis igen och jag ser fram emot att få höra mer, men ta det i din alldeles egna takt! : )

  Svara

 • Tess

  |

  Så himla vackert skrivet, tårarna bara rinner här. Sitter själv med min tre veckor gamla kille i famnen och kan såå relatera till vad du skriver. Kunde för mitt liv inte förstå att han var min i början och hur kan man ha sån tur att få något så helt perfekt!? Heja oss, kvinnokroppen är ju helt amazing🙌.
  Ännu en gång stort grattis till er underbara familj❤.

  Svara

 • Sofia

  |

  Stort grattis till er! Och så fint skriven text, wow ♡♡♡

  Svara

 • Jackie

  |

  Alltså. Har följt dig lääänge. Så otroligt glad för din skull, och jaaaa fantastiskt söt unge ni har!! Blir rörd!!! Massa grattiskramar! Woho, *fanfar* nu är han här! 💕

  Svara

 • Lina

  |

  Första gången någonsin jag kommenterar här men nu känns det i hela kroppen att jag vill verkligen säga grattis grattis grattis och tusen miljoner gånger grattis till en liten fantastisk pojke. Nu börjar meningen med livet. ❤️

  Svara

 • blåmesen

  |

  Stort, stort grattis till er! Så hima fint 😭❤

  Svara

 • Nathalie

  |

  Följt dig sedan du jobbade på BK och då var jag bara ett barn. Är född 941212 och det är så fantastiskt när han fick ett så fint personnummer och dessutom född den 12e. Till och med ännu finare personnummer! Stort grattis!!! 💞🥰

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Linn

  |

  Grattis till lilla sötnosen 😍
  Minns första dagarna på ett liknande sätt med min dotter, vågade knappt röra henne. Nu vill jag bara krama och pussa ihjäl henne 😁

  Svara

 • Malin

  |

  Svara

 • Frida

  |

  Så vackert skrivet. Minns att jag brukade ”råka väcka” min första när hon sov för jag saknade henne. Haha, så taskigt. Idag är hon 8 år, har läsläxor och börjat säga sådana vuxna ord. Jag kan komma på mig med att bara titta på henne och tänka ”wow, hur är det möjligt att du är min dotter? Du smarta, fina och omtänksamma unge, hur är du min?”. Hjärtat läcker här med, varje gång hon skiner upp för att hon lyckats läsa ett svårt ord som ´tandläkare`eller när hon ställer sig och dansar fuldans och skrattar. Jisses. Barn alltså. Livet. Stort grattis till er båda. <3

  Svara

 • Ronja

  |

  Men GUD!!! <3 Grattis!!!
  När har jag inte tittat in här på "ett tag". Wow, vad fina grejer det kan hända på ett tag!
  Stort grattis till er och guldklimpen!

  Svara

 • Evelina

  |

  Stort grattis! <3

  Svara

 • Mikaela

  |

  Stort grattis!
  Har följt din blogg ett tag men aldrig kommenterat. Jag känner så igen mig i din känslobeskrivning. Min dotter blir två i december och har typ nu börjat landa i föräldraskapet 😆
  Första tiden var omtumlande, bra, dålig och osäker. Mina ”mammasignaler” tog också ett tag på sig att komma igång ordentligt. Allt är ok 💛
  Grattis igen och jämför dig aldrig med andra föräldrar! Allt tar sin tid.

  Svara

 • Therese

  |

  Stort grattis!!!

  Svara

 • Helena

  |

  Måste bara kommentera, vilket jag aldrig gjort innan. Men har följt dig i många år nu, och din blogg är så mysig att titta in på med jämna mellanrum. Och måste ju säga grattis till er, så underbart att ni är hemma med lilla familjen <3

  Svara

 • Fanny

  |

  Stooort grattis! Känns som att du NYSS sa att du var gravid och nu är han här?! ❤️

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv