Follow my blog with Bloglovin

Naglar, tomtelattepremiär & den perfekta godispåsen

Sånt jag haft för mig på sistone:

Har fyllt frysen med mat…

 

…och kladdkakemuffins. Förbereder oss för att behöva gå ut så lite som möjligt om vi inte vill. Känns som att vi går och väntar på att gömma oss från en läskig katastrof vilken sekund som helst.

 

Mamma kom och rengjorde ugnen en dag. Eller hon kom för att träffa mig, men jag fick välja ett uppdrag till henne också. Haha så gulligt och tacksamt.

Såhär glad har en person som städar ugnen aldrig någonsin varit va? Svinto, hör av er om ni vill använda denna bild i marknadsföringssyfte.

 

Mamma och Greta spanade ut på hustaken. Greta är rädd för min hiss och mamma säger att det är hennes fel för att hon visade henne utsikten, Greta förstår att hon är högt uppe och blir höjdrädd i hissen :,)

 

Jag har fixat naglarna! Blev extra korta med fransk ombré denna gång. Vet ju inte när jag kan fixa dem nästa gång.

”Lova att ta med bebisen”, sa min nageltjej. FÖR sjukt att detta är naglarna jag ska ha när jag träffar mitt barn.

 

Äntligen händer det! Tomtelatten har premiär! Gick så klart genast och drack en. Planerar att snitta en i veckan till säsongen är slut.

 

Har varit slarvig med mina dadlar. Det går bara inte. Det är för mycket att äta 6 stycken om dagen oavsett i vilken form det är. Men dessa baconlindade var mycket goda.

 

Perfekta godispåsen till fredagsmyset: en salig blandning av sött, salt, syrligt och tant.

 

Hittade en fluffig teddykeps på Lindex som jag vill köpa.

Men får se. Har någon identitetskris just nu. Kan inte se mig själv ha på mig något annat än tights och långärmad tröja. Har liksom tappat all relation till kläder och sånt. Hur matchar man saker? Jag har ingen aning.

 

Men bra hårdagar det har jag ibland 😌

 

230 gillar

Kommentarer (35)

 • Julia

  |

  Upptäckte islatte i år. Skaffade Espresso House lyxprenumeration under semestern och drack 30 sockerfria vaniljislatte på 5 veckor. Aldrig mått så bra.

  Svara

  • Egoina

   |

   😂👌🏼

   Svara

 • Sandra

  |

  Så fint att din mamma kommer och hjälper dig 🥰
  Och det där såg ut som dom bästa kladdkakemuffinsen nåsin. Vill du vara snäll och länka till recept? 😊

  Svara

 • Emma

  |

  Förstår EXAKT känslan att typ vänta på en katastrof haha! Kände så med mitt första barn. Allt jag gjorde va typ ”jaha det är sista gången jag gör det här…!”

  Svara

  • Egoina

   |

   😂😂

   Svara

  • Elin

   |

   Stämde ”katastroftankarna”??

   Svara

 • LuuH

  |

  Ja och snart kommer klädfrågan vara ännu oviktigare när ni får fullt upp med en annan levande varelse, då vill man ändå bara gå runt i myskläder och sniffa på bebisen 😍 gravidhåret är ju fantastiskt, tyvärr tar kroppen igen det sen med amningshåret och man tappar hår som bara den 🙄

  Svara

  • Egoina

   |

   😅

   Svara

  • Gabriella

   |

   Vill flika in att man nödvändigtvis inte behöver tappa en massa hår. Den enda skillnaden jag märkte och märker, med både första och nu andra, på mitt hår är att det blivit spikrakt! Har annars krulligt/frissigt/för jävligt hår, men verkligen inget behov av att fixa med det nu. Tvättar håret, borstar och sen lägger det sig snyggt 😊. Inte ens vädret (strilande regn/extremt fuktigt) påverkar det. Sen går det tillbaka till sitt vanliga när amningen avslutas. Men när jag slutar amma slipper jag i alla fall ha insanely torra slemhinnor, så det är ett bra byte 😂.
   Lycka till med allt nu, jag håller tummarna för dig, F, och bebisen och att allt ska gå smidigt 💖

   Svara

  • Annica

   |

   Jag har väldigt tjockt hår och fick ännu tjockare hår efter mina två barn. Och mycket lockigare och frissigare! Det gick av lite hår vid öronen, men sen blev hårt bara större och större. Hade gärna skänkt bort det till någon med tunt hår xD

   Svara

 • Tilda

  |

  Jag tycker dock att du varit väldigt piffig under din graviditet! Men det kanske är senaste tiden du gått över till tights och tröja. Annars tycker jag att din gravidstil är mycket satsigare och snyggare än min stil någonsin varit 😅

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha jag håller med ändå! Aldrig varit så snygg 😂 Men ja, senaste tiden när inget passat och jag inte orkar har det bara blivit min Boob-klänning eller tights + tröja.

   Svara

 • Hanna

  |

  Åh, är alldeles pirrig nu! Går in här/insta flera gånger om dagen och spanar efter en bebis. Tänk att den snart är här! Tack för att du varit så otroligt bjussig och skrivit så fint och genuint genom hela graviditeten. En ynnest att få läsa!

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

  • Tina

   |

   Exakt samma här! SÅ förväntansfull! 😍

   Svara

   • Frida

    |

    Samma här!!! Så pirrig!

    Svara

 • Robert

  |

  Bra att håret är på topp! Sen att det kan bli större av att få barn också(om jag läst rätt i hastigheten i en annan kommentar)… 😉

  Svara

 • S

  |

  Blir så sugen på dom där muffinsarna😍
  På tal om ugnsrengöring så visade min faster att vår ugn tydligen var självrengörande, hade ingen aning! Första steget till vänster, typ nio prickar på symbolen. Står Pyr när ugnen måste rengöras när man slår av den. Det blir dock väldigt varmt hemma men funkade effektivt😁

  Svara

 • Sofia

  |

  Så mysig stämning på din blogg ❤️

  Svara

 • Kimberley

  |

  Lycka till när det är dags.Känns som det kommer bli en liten fredagsbebis född den 12 november

  Svara

 • Krista / Miss Macaronia

  |

  Mitt gravidhår blev kvar och det verkar vara rätt vanligt ändå vad jag hört 👍 Övriga saker som blev kvar typ större fötter och andra kroppsliga quirks behöver vi inte prata om 😄

  Svara

 • Tess

  |

  Fick rysningar nu när jag läste om dina naglar. Bra rysningar. Kommer ihåg när jag målade mina naglar lavendelröda veckan innan min son skulle födas för 3 år sedan. Det var den största mindfucken ever att jag skulle ha DET NAGELLACKET när jag födde mitt barn, att de första bilderna på oss tillsammans skulle innehålla DET lacket. 😀 Tänker alltid på detta minne när jag målar med den färgen.
  ALL lycka till med allt nu!

  Svara

 • Mikaela

  |

  Åhh nu är det så nära ❤️❤️ Känner igen det där med känslan av att en katastrof är påväg 😂

  Svara

 • Lina

  |

  Två saker: 1. Du STRÅLAR! 2. Man kan inte annat än älska din mamma! Blev så varm av att se städbilden med ugnen <3

  Svara

 • Jenni

  |

  Läste precis att er son äntligen är här så ville skicka dom största gratulationer till er båda! ❤️ Hoppas allt gått bra och att ni får det magiskt i bebisbubblan. Hurra, grattis och välkommen till världen lille bebis ❤️

  Svara

 • Linda

  |

  Grattis kära Egoina med familj! <3 Jag läste precis att han var kommen och det tycks som att allt har gått bra. Jag har läst din blogg i några år nu – detta är dock första gången jag kommenterar.

  Svara

 • Hannas krypin

  |

  Jag kan bara tänka på hur ren din ugn är. Hur gör man? Tycker alltid att det är massor med inbränt klet kvar på ugnsluckan.

  Svara

  • Josefine

   |

   Använd en glasskrapa på insidan av luckan! Sån med rakblad. Det gör underverk!

   Svara

 • Johanna

  |

  Grattis till lille pojken! Såg på Instagram att han är här nu ♥️

  Svara

 • Linda

  |

  Såg precis att bebis har kommit! Stort stort grattis!!! 😍

  Svara

 • Sofia

  |

  Grattis grattis grattis! <3

  Svara

 • Linette

  |

  Grattis! (L)(L)

  Svara

 • Robert

  |

  Grattis, grattis! Dessutom slipper vi andra sitta och vänta nu. 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv