Follow my blog with Bloglovin

Min torsdag: iste, gravidmassage & present med posten

Min torsdag i ett svep:

Sov dåligt inatt som de flesta nätter. Brukar vakna ungefär tre gånger och vara vaken minst en timme åt gången. Tur då att man kan ta sovmorgon följt av långfrukost framför en serie.

Kollade på You. Skulle googla karaktären Love för att se vad hon heter på riktigt och hur gammal hon är och gjorde snille-googlingen ”Love You”. Tog mig pinsamt lång tid att förstå varför min googling visade allt annat än det jag var ute efter.

En grej som däremot är smart är att jag numera brygger mitt hallonbladste i stor kanna och dricker under hela dagen. Blev så tröttsamt att brygga en och en kopp. När det svalnat ställer jag in i kylen och blandar ut med saft och isbitar och dricker kallt resten av dagen. Iste! Det var tips från er, jag tackar.

 

Hela kroppen ömmade och jag kollade om det fanns tid för gravidmassage samma dag på massagestället runt hörnet. Det fanns det! De är så himla bra där, kan verkligen rekommendera. Stället heter AV Hälsa & Skönhet.

Det hade varit värt det bara för att få ligga på den britsen en stund. Det är hål för magen, eller liksom det är mjukt så att magen får plats. Förutom att det sprattlar där inne känner jag inte alls att jag är gravid när jag ligger där. Bästa någonsin.

Massören sa att hon kunde känna att min kropp är trött och att jag samlat på mig vätska. Det sa min barnmorska vid senaste besöket också, att mitt ansikte blivit rundare. Haha det var inte så hemskt som det låter. Älskar min BM <3 Hon sa det mest för att förklara varför jag gått upp några kilo på kort tid, så att jag inte skulle bli orolig.

 

På vägen hem hämtade jag paket! Karolina som jag jobbade tillsammans med på Bluebox hade skickat en present till oss!

 

Filtar hon sytt och en liten nalle. Alltså djurfilten! Hur gullig? Med den mjukaste insidan dessutom. Så snällt av henne <3

 

F kom hem från jobbet och jag tillsammans med Hello Fresh bjöd på det här. Panerad sej, mangosallad och potatis med aioli. Vi köper alltid kasse till minst 4 personer så att vi har matlådor eller som i detta fall kan dela upp måltiden på två dagar. Så slipper man laga från scratch varje gång.

 

Nu ligger jag i soffan och har sett några avsnitt av Min historiske pojkvän. Är så besviken. Bästa programidén jag hört sen Historieätarna och så är genomförandet så dåligt. Tråkigt.

Nåväl. Snart kommer F hem och då ska vi kvällsfika innan vi går och lägger oss. Han åker alltid iväg och fixar med grejer direkt efter middagen, så det är fint att vi har den lilla kvällsrutinen tillsammans.

Puss kram godnatt! ♥

127 gillar

Kommentarer (10)

 • Sandra

  |

  Trodde det stod Kardina på kortet och tänkte vilket unikt och fint namn!

  Svara

  • Tilda

   |

   Haha tänkte exakt samma!

   Svara

 • Carro

  |

  Var också på gravidmassage när jag var i vecka 40 och såg så mycket fram emot att ligga på mage igen, men det gick fasen inte alltså! Kändes som jag skulle kvävas, typ som när man ligger på rygg när man är så gravid och bebisen stryper blodtillförseln på nåt stort blodkärl. Var så besviken över att jag fick ta min massage liggandes på sidan 😂

  Svara

  • Egoina

   |

   Förstår det! Så surt!

   Svara

 • Caroline

  |

  Vilka fina filtar, wow😍Blir gosigt för lillkillen när han snart kommer⭐️

  Svara

 • Sandra

  |

  Går du hos Berit? 🤔

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej, har varit där två gånger och det har varit olika tjejer men ingen Berit 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Tänkte fråga om det är F som är din historiske pojkvän men kom på att det lät lite dumt med tanke på att han är högst aktuell, haha. 😉

  Svara

 • Josefine

  |

  Det står ju verkligen 100% Kardina på det kortet

  Svara

 • Elin

  |

  På tal om iste tänkte jag tipsa om mitt favoritsätt att ”brygga” iste: kallbryggt i kylskåp över natten! Tycker att kokat te som fått svalna ofta blir beskt, men genom att inte värma upp vattnet så blir det, av någon anledning jag inte vet, inte beskt. Jag brukar inte ens behöva söta teet med socker/sirap/honung, utan bara dricka det som det är! Toppen att fixa innan man somnar, så har man färdigt iste dagen efter! Bara att ”brygga” det med samma mått som du annars skulle brygga te med, möjligtvis något mer te men det är en smaksak 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv