Follow my blog with Bloglovin

Öppna paket med mig

Hej hopp jag har en hög med paket som ska öppnas. Häng med!

 

I paketet från Jollyroom hittar vi det här. Det svarta fyrkantiga är en skötväska. Har verkligen noll koll på vad som är en bra skötväska, men vi valde till slut denna från Petite Chérie. Den har många fack och är enkel att torka av. Blir bra tror jag.

 

Två Koeningsegg Jesko i lego. En till bebisen och en till F som bebisen inte får röra : )) Obs fattar såklart att inte en bebis ska leka med lego, men sen. Då ska hans pappa berätta att han minsann var projektledare för Jesko. Håll tummarna för F’s skull att bebisen kommer gilla bilar.

 

En bröstpump! Jag har fått en elektrisk av F’s syster, men då vi behövde köpa nya delar till den tänkte jag att det kanske är bäst att testa en manuell bröstpump först, för att se om jag ens gillar att pumpa och om vi har behov av det.

Denna från Mam fanns på flera topplistor så då slog jag till. Gjort likadant med typ alla bebisrelaterade saker vi köpt. Tacksamt när andra gör research åt en.

 

Vi rör oss vidare till paketet från Zalando som innehöll en julkalender…som jag råkade öppna upp och ner så att alla luckor trillade ut. KUL.

 

Men det löste jag. Ska vara ärlig och säga att jag redan vet vad kalendern innehåller. Har kollat på Margareta Grääs youtubeklipp där hon öppnar julkalendrar och visar innehållet.

Jag är egentligen emot sånt av princip. Det känns liksom förbjudet. Men förbjudet förschmudet. Jag tänkte egentligen inte köpa någon i år, men när jag såg hela innehållet i Zalandos slog jag till ändå.

 

Fick present från Idun!

 

Massa hudvård och en concealer. Concealern var tyvärr lite för mörk, så den ska mamma få. Men mycket tacksamt med hudvård. Älskar eye serumet!

 

Det kom ett litet rosa paket med en present från en läsare som följt mig i många år. Inuti låg bland det finaste jag sett. En virkad fjäril. Vingarna går att ta av så att det blir en larv och sen följer det med olika vingoutfits och puppor.

Det stod i brevet att garnet och fyllnadsvalet är bebisanpassat. Men jag vill inte att den ska bli förstörd? Bebisen får nog vänta något år. Sen tror jag att han kommer tycka att den är kul att pilla med. Mamman kommer tycka det i alla fall.

 

Sist men inte minst en bok jag fick hemskickad. Mycket passande då jag helt gett upp det här med namn. Börjar känna mig okej med att det snart hänger på mig att hålla en liten människa vid liv, men det här med att välja ett namn till honom känns fortfarande som ett alldeles för stort ansvar. Men vem vet. Kanske hittar namnet i denna bok!

 

129 gillar

Kommentarer (14)

 • Anne-Lee

  |

  Vilken underbart fin fjäril!! /Från en som hatar/är rädd för fjärliar😟

  Svara

 • Emma

  |

  WOW!! Fjärilen!! Personen som gjort den borde sälja sådana ♥️

  Svara

 • Johanna

  |

  Om bröstpumpen, har samma, första gången jag försökte pumpa, när allt var ömt och skört så började jag blöda och tyckte allt var sämst. Gått bättre senare, varken gjort ont eller blödigt, men har fått höra att en elektrisk ska vara lättare att jobba med.

  Så om det känns tungt med den i början, det blir bättre! Och får du sår på bröstvårtorna, multi-mam konpresser, amningsnapp och purelan är dina bästa vänner! Att kunna låga bröstet läka genom att ha amningsnapp ibland var guld!

  Och på amsak-amningshjälpens hemsida finns en video om hur man ska ha bebisen i förhållande till bröstet vid amning! Guld! Där kan man även få hjälp över telefon eller videosamtal!!

  Svara

 • Jessica

  |

  Håller med, fjärilen! 😭😍 Finaste jag sett❣

  Svara

 • U

  |

  Gud en sån fjäril vill min bebis också ha, så söt!

  Svara

 • Helen

  |

  Tips ang bröstpumpen, jag hade såna stooora problem med att pumpa. Tänkte att det var mig det var fel på.
  Men det var tratten som följde med som standard som var för stor! När jag köpte en mindre variant så kunde jag pumpa som om jag aldrig gjort annat.

  Svara

 • Tessi

  |

  Det här med namn. När jag var gravid tog vi reda på kön för det just skulle bli lättare med namn och man skulle få en annan anknytning. Omg dagens skämt!! När vår son var lite mer än 2 månader gammal skickade vi in pappret där hans namn stod. Folk blev typ förbannade på oss för att vi inte gav honom ett namn men det var såååååå svårt att komma på. Många namn går ju bort automatiskt eftersom man har en koppling till dem 🤪

  Svara

 • Bea

  |

  Namnångesten har fortfarande inte släppt 2 år senare 🙈

  Svara

 • Gabriella

  |

  Jag har också den bröstpumpen och för mig fungerar den fantastiskt. Jag hade en elektrisk från början, Medela, och det var det sämsta skitet, ökade min mjölkproduktion något otroligt när jag istället började med den manuella från MAM 😊
  Hoppas att den fungerar lika bra för dig. 🥰

  Svara

 • Robert

  |

  Jag var superintresserad av bilar när jag var liten. Faktiskt tänkt på det ibland med det där att F jobbar med bilar. Hade jag fortfarande haft samma intresse hade det varit ett drömjobb kanske. 😉

  Svara

 • Frida

  |

  Helt rätt val med bröstpumpen! Jag köpte en manuell från Medela i panik när brösten höll på att sprängas typ. Den var bra att pumpa med – men vår lille kille totalratade deras flaskor. MAMs flaskor är helt klart bäst i flera aspekter och ångrar SÅÅÅ att jag bara köpte första bästa utan att tänka till. Hade i bakhuvudet att jag helst ville ha MAM men struntade i det just i den stunden.

  Svara

 • L

  |

  Vi köpte en sån pump, den gick i sopen. Returnera om du kan. Investera i medelas istället, finns reservdelar på apoteket.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv