Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Sista dagen innan föräldraledigheten

Så kom dagen. Min sista arbetsdag innan föräldraledigheten. Nu ska jag inte jobba igen förrän 1 september 2022(!).

 

Dagen började här med Ida och lyxfrulle på Fahlmans. Hon ska vikariera för mig och vi passade på att köra en sista överlämning IRL. Så ironiskt att när jag äntligen får jobba med Ida igen så får jag inte jobba med henne ändå.

 

Hon åt det här. Hennes frukost var mycket finare än min, så jag tog bild på den istället.

 

För egen del blev det fralla och varm choklad.

 

Visade Ida mitt praktiska portabla bord.

 

Hade lovat mig själv att aldrig lägga upp en sån här bild. Men så blev det så ändå.

När jag ville bli gravid var sådana bilder en typisk grej jag kunde störa mig på. Samma sak med uttryck som ”mammahjärtat” eller när folk skrev ”bebis” istället för ”bebisen”. Har haft en massa saker som irriterat mig. Men det ligger såklart 100% hos mig och grundar sig ju i att jag var ledsen. Menar alltså absolut inte det som en pik till någon eller att det är fel på något sätt. Det är jag som har (hade) problem.

Det där med ”bebis” är lite lustigt förresten. Läste det precis överallt när jag blev gravid, till den mån att jag faktiskt blev osäker på vad det egentligen hette i bestämd form. Haha.

 

Jag fick present!! Haha ni ser på mig hur rörd jag blev. Men vem hade inte blivit rörd av fikonmarmelad, kex, chokladpraliner och champagne(!!). Mitt bebisen-är-ute-kit är fixat. Saknas bara ost. Så himla omtänksamt <3

 

Hela mitt team möttes upp och vi åt lunch tillsammans på Restaurang Creo. Som jag tycker om dem <33 Kommer säkert känns annorlunda när bebisen kommer, men just nu önskar jag att månaderna går fort så att jag snart får jobba igen.

 

Åt wallenbergare med skirat smör.

 

Och sen gick vi tillbaka till Fahlmans hela gänget för att fik-jobba. Åt en Rosa bandet-prinsessbakelse med en latte macchiato till. Lärde mig förresten av en barista att latte macchiato är en latte med mindre kaffe i. Nu slipper jag säga ”latte med mindre koffein” varje gång.

Vid 15.00 kramades vi hejdå och lycka till ses snart igen ta med dig bebisen till kontoret och hälsa på.

Gick hem och vilade i några timmar…

 

…och när F kommit hem hämtade jag take away, läsk och Salt & Blandat.

 

Sen hade vi fredagsmyskväll med Idol.

Kunde inte haft en bättre sista dag på jobbet :’)

Jaha nu är jag alltså LEDIG! Ska vila järnet fram tills bebisen kommer.

213 gillar

Kommentarer (9)

 • Robert

  |

  Du och dina härliga jobbgäng, haha. Såg smarrigt ut förresten. 😉

  Svara

 • Helen

  |

  Jag går på ledigt på tisdag och ska också VILA! Så skönt det ska bli!

  Svara

 • Sara

  |

  Så fin dag 💛

  Svara

 • fanny s

  |

  Härligt 🥰 Önskar dig en skööön vila!!!!

  Svara

 • Malin

  |

  Woho grattis till ledigheten! Jag gick för någon vecka sen och kan intyga att det är skönt och välbehövligt. 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack och detsamma 🥰

   Svara

 • A

  |

  Faaast… Mammahjärtat är ju faktiskt världens töntigaste ord🙈

  Svara

 • Michelle

  |

  Åh vilka är dina favoriter i salt och blandat?Mina är trianglarna. Jag köper påsen enbart för dem😍

  Svara

  • Egoina

   |

   Mina med!! Tvåa är de som ser ut som bär 🤤

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv