Follow my blog with Bloglovin

Några bilder från mitt liv på sistone

Börjar med en lyxig frulle! Det är det bästa jag vet när vi har tid att sitta här länge på morgonen.

 

Här skulle jag på barnloppis. Har två outfits jag varierar mellan nu. Denna boob-klänning eller tights + långärmad tröja. Tänker inte ha på mig någonting annat fram till jag ska föda.

 

Köpte massa grejer på loppisen. Bland annat denna lilla teddyoverall. Var egentligen för snål för att köpa en sån i storlek 50 då de ju växer ur den direkt, men 25 kronor var den absolut värd. Den ska bebisen åka hem i <33

 

Var så sjukt sugen på pannbiffar, potatis och brunsås. Fantiserade om det i dagar. Slog till slut slag i saken.

Över två timmar tog det mig att laga!! Haha helt sjukt. Fick sätta mig ner och vila mellan varje moment. Glömde ägg i pannbiff-smeten så att biffarna inte höll ihop och föll isär så fort man rörde vid dem. Men men. Det var gott ändå.

 

Jahapp nu är det dags. Inte ens oktober hann det bli, denna bild är tagen i september.

Vet inte varför just lussebulle-premiären stör mig. Kanske för att jag inte gillar lussebullar särskilt mycket? Julmust har jag inga problem med dock. För min del kan det få säljas året runt. Har ni sett julmust någonstans?? Måste köpa!

 

Ett av mina nattäpplen. Var så nära att flasha mig naken i reflektionen här. Haha. Men det blev bara en skymt av min mage.

 

Mutade mig själv med bakverk och iskaffe inför långmöte. Har så svårt att hålla fokus när mötet är längre än en timme. Det har jag iofs alltid, men särskilt nu.

 

Wienerpecan hjälpte lite.

 

I fredags firade vi att våra kontor öppnade igen! Spelar ingen roll för mig som inte kommer vara där på ett bra tag, men ville såklart vara med och fira ändå.

 

Plus att det bjöds på mat hela dagen : )) Denna frukost var 10/10.

 

Och så har jag hängt i soffan och ätit upp denna chokladkartong som F vann på vår babyshower. Mer om den sen! Kanske imorgon.

Nu blir det ett avsnitt Squid game och sen ska jag sova! Godnatt, sov gott alla <3

 

145 gillar

Kommentarer (31)

 • Johanna

  |

  Både älskade och hatade att vara gravid under en pandemi (och att vara gravid i allmänhet). Ingen fick ju se mig i snygga mag-uppvisande outfits (vilket jag såg framför mig att jag skulle älska att gå runt i innan) men och andra sidan så kunde jag sitta i pyjamas med magen i vädret hela dagarna då vi kör utan kamera på vårt distansjobb! Win pga slapp klä på mig och kunde svalka magen. Svettades som en gris hela vintern!

  Svara

  • Egoina

   |

   Dröm!! Jag önskar jag kunde ha kameran av oftare. Vill också sitta med magen i vädret.

   Svara

 • jasmine

  |

  När jag läste texten under sista bilden så trodde jag först att du skulle skriva mer om chokladasken sen, innan jag fattade hahaha

  Svara

  • Egoina

   |

   😂

   Svara

  • Sofia

   |

   Hahaha jag med 😂 inte förrän jag läst din kommentar och riktigt tänkt efter, förstod jag vad det skulle skrivas mer om 😅

   Svara

 • Malin

  |

  Googlade nattäpple. Trodde det var en grej, som typ vinteräpple. 😂 Lät så sagolikt gott!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha faktiskt! 😂

   Svara

 • Mathilda

  |

  När jag var uppe på nätterna och ammade för några år sedan åt jag så många bananer, hade vi gäster hemma om dagarna som ens tittade på en banan började jag i princip morra ”rör inte mina nattbananer”.

  Kanske skulle prova nattäpplen nästa gång 😆

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha nattbananer 😅 Borde köpa bananer istället, äpplen är inte så mättande.

   Svara

 • Annica

  |

  Jag har en amningskorg som jag bär med mig där jag ammar hemma. Har en påse nötter och torkad frukt som min nattmat däri 🙂 även vattenflaska, små handdukar från Ikea, purelan, och en napp. Bra grej faktiskt!

  Förresten, tittade klart Squid game igår. Snälla ge oss dina åsikter sen 😀 tydligen den mest streamade serien på Netflix nånsin!

  Svara

  • Egoina

   |

   Men så smart! Kanske kopierar det sen 👌🏼

   Svara

 • Sandra

  |

  Är inte heller förtjust i lussekatter. Torra och trista.

  De har börjat sälja julmust på min ICA!

  Svara

 • Angelica

  |

  Vill inte vara en party papper men bebisen ska ha så lite kläder som möjligt i babyskyddet för att bältet ska sitta så nära kroppen som möjligt och föra art minska risken att bebisen blir för varm. Även utan luva är rekommenderat. Bättre att ha en miniåkpåse i stolen, vanliga kläder och mössa så man kan öppna upp/ta av allt eftersom bilen blir varm. Alternativt filt 🙂 rekommenderar dig gruppen bilbarnstolar på fb och ntf.se 🙂

  Har följt dig sen typ 2007 och är så glad att su håller fast vid bloggen när all andra har slutat. Är dessutom också gravid men bf på fredag <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Gah visste inte! Tack! Åh så spännande att bf närmar sig! <3

   Svara

  • Helen

   |

   Ja, med första byltade vi på med en såndär gullig björndräkt men det var så himla bökigt.

   Så vi kör med vanliga kläder, mössa, vantar, tossor och filt! Med andra bökade vi aldrig med såndär overall.

   Bor dessutom i Norrbotten, dvs. Det blir rätt kallt på vintern, men mina barn har aldrig varit kalla.

   Däremot i vagnen kan det vara bra med overall, om bebisen ska upp och ner ur vagnen medan man är utomhus 😊

   Svara

 • Sara

  |

  Har sjuka cravings på lussekatter men det finns fan inte än där jag bor! Bakade världens godaste kanelbullar i måndags men är faktiskt inte alls nöjd för jag vill ha lussekatt (men vill absolut inte baka). Livet som gravid med bf om 2 dagar är jobbigt alltså.

  Svara

  • Jo

   |

   Så avundsjuk på att ni får tag i lussekatter redan i oktober/november i Sverige! Här i Finland får man minsann vänta snällt till december, ofta till själva luciaveckan.

   Svara

   • Ulrika

    |

    Däremot har jag sett enorma mängder med allt möjligt annat julgodis här i Finland… Pepparkakor 😮 Marabou med pepparkakssmak, paradis och alla möjliga chokladaskar, till och med choklad jultomtar! Omg liksom, chilla lite, finns inte halloween längre eller?

    Svara

 • Rebecca

  |

  På matsmart.se kan man just nu köpa julmust, dessutom billigt och bra att rädda!

  Svara

 • Nathalie

  |

  Coop här har börjat sälja Julmust 😍 Gå och kolla där!

  Svara

 • Josefin

  |

  Vars har du hittat vinglasen med röd juice, eller vilket märke är det? Superfina!

  Svara

  • Egoina

   |

   Det är Ikea ☺️

   Svara

 • LuuH

  |

  Alltså, teddyoverall duger hur fint som helst haha 👍🤗

  Svara

 • Robert

  |

  Vill också laga mer husmanskost, typ så med potatis och brunsås och nåt mer. Känns som en bra variation till all pasta och annat som man äter. 😉

  Svara

 • Frida

  |

  Hemköp Stattena har julmust! Såg det idag och tänkte på dig, hehe 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   😍😍😍

   Svara

  • Josefine

   |

   Tänkte precis kommentera samma sak! Så nöjd att det finns där redan!

   Svara

 • Angeline

  |

  Hej! Var du på barnloppis i Helsingborg? Får jag fråga vart den loppisen ligger? 😃

  Svara

  • Egoina

   |

   På Sea U! 🙂 Det var ett event och tyvärr inte något som finns hela tiden.

   Svara

 • Sofie

  |

  Du kommer inte ångra teddyoverallen. Jag har en precis likadan och min bebis har aldrig varit så gullig som i sin lilla isbjörnsdräkt 😍

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv