Follow my blog with Bloglovin

Gravidfotografering

Jag gjorde ju en gravidfotografering förra veckan och fotografen Sara var snäll och skickade mig några bilder redan dagen efter. Jag är så glad jag är att jag gjorde den fotograferingen. Är det ens jag på bilderna?

Hon fick mig att känna mig helt amazing. Jag har ju aldrig gift mig och en liten sorg med det är att inte ha fått bära en otrolig klänning. Men nu kan jag sätta check på den punkten gånger tre. SLUTA vad kul det var att få klä på sig så wowiga plagg. Sara frågade mig om jag ville ha en krona också, ”eller det kanske inte riktigt är du att ha det”. GE MIG ALLT, sa jag. Haha. Ska det vara ska det vara.

Alla bilder är tagna av Sara Nilsson, besök hennes hemsida här.

Är så glad över att ha dessa bilder att se tillbaka på och att föreviga denna stund. Mitt måndagsinlägg blev ju lite deppigt. Det är många känslor i min kropp nu, men en av dem är också total lycka. Jag är lycklig så att jag skulle kunna spricka varje dag.

Jag är så otroligt tacksam över att jag får vara med om det här och varenda krämpa och dålig känsla är värt det miljoner gånger om. Ibland känner jag mig så lycklig att jag tänker att det är okej om jag dör nu. Vilket ju är jättekonstigt, för det är nu jag vill leva mer än någonsin.

 

267 gillar

Kommentarer (29)

 • Gabriella

  |

  Så otroligt vackra bilder! Klänningarna är helt fantastiska 😍 Förstår att du kände dig vacker, för det är du!

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Andrea

  |

  ❤️❤️❤️

  Svara

 • anna med litet a

  |

  Alltså det är så fina bilder att jag gråter! Så otroligt! Ljuset, miljön, du, allt! Lyllo dig som kan tapetsera en hel vägg hem alla fotona! Det hade blivit aningens wierd om jag hade gjort det… Men alltså – åh!! ❤️❤️❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ❤️ tack!

   Svara

 • Robert

  |

  Jättesnygga bilder!

  Svara

 • Rebbe

  |

  WOW!!!!!😭🤩

  Svara

 • Jennie

  |

  Så vackra bilder ❤️❤️

  Svara

 • Tina

  |

  Helt fantastiska bilder! Känslan och ljuset är helt magiskt och du strålar verkligen. Du är sååå vacker!

  Svara

 • Jessica

  |

  Wow wow wow!!!

  Svara

 • Carro

  |

  Wow! Så himla vackra bilder! ❤️

  Svara

 • Mila

  |

  Men wow, otroligt vackert ju! 🙂
  Jag gifte mig i våras och det blev inte alls som vi hade tänkt oss, bland annat blev fotona inte alls bra, och det sörjer jag faktiskt lite. Har en hemlig plan att ta igen det om jag blir gravid i framtiden, är ju ett ypperligt tillfälle att ta fina foton.

  Svara

 • Jenni

  |

  Så vackra bilder och vilket fantastiskt minne att bära med sig!
  Älskar ändå frågan om kronan och att det kanske inte är du, med tanke på din gamla header, haha!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha!

   Svara

 • Johanna

  |

  Alltså wow! 😭😭😭

  Svara

 • Moa

  |

  Nejmen OJ vilka vackra bilder, du strålar ju!

  Svara

 • Ralle

  |

  Nei nei…sorry…men Mega-cringe på de bildene…du er vakker..men det der var for mye klisje

  Svara

 • Nina

  |

  Vilka fantastiska bilder! Wow

  Svara

 • Pauline

  |

  Vackraste jag sett!!

  Svara

 • Hanna

  |

  ALLTSÅ ljuset, du, klänningarna, din mage, wow!! Om jag någonting blir gravid och lyckas komma i närheten av dessa bilder skulle jag vara överlycklig.

  Svara

 • J

  |

  Wow!!! Du ser helt fantastisk ut!!!!! Finaste gravidbilderna jag sett!!

  Svara

 • Veronica

  |

  Såååå fina bilder!!! 😍😍 Och de avslutande meningarna i den här texten fick mig att gråta. Så vackert Regina, jag känner igen mig så mycket i de känslorna!! 😭😭😭💕💕💕

  Svara

 • Julia

  |

  Wow så vacker 😻

  Svara

 • Nicolina

  |

  Wow! Så fin!! <3 <3

  Svara

 • Anna

  |

  Herregud… magiska bilder!

  Svara

 • helena

  |

  hej!

  Måste fråga, var är den vita klänningen ifrån?

  Svara

 • Linda

  |

  Wow vad vacker du är! Det verkligen strålar om dig💛

  Svara

 • Sofia

  |

  Helt otroliga bilder!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv