Follow my blog with Bloglovin

Nytt hår, födelsedagsfirande och livets kudde

I torsdag fräschade jag äntligen upp håret! Det var så slitet, gult och deppigt. Har försökt tvätta bort det gula med silverschampo, men det bet liksom inte och satte sig bara på några få slingor så att kontrasten blev ännu större. HJÄLP MIG!! sa jag och frisören satte igång direkt.

 

Hur fint blev det inte? Är SÅ nöjd. Exakt den färgen jag vill ha. Klippte en del på längden också. Man vet ju inte när man kan gå till frisören nästa gång, så det gäller att passa på.

 

Nämnde för F att jag börjat gilla Trocadero och dagen efter kom han hem med tre flaskor. Idag kom han hem med två flaskor till. Han är väl för gullig <33

 

Fredagsfrulle framför weekly med hela företaget. Vi har gjort som en liten tv-soffa på ett av våra kontor och så sitter vår VD där och sänder live varje fredag och bjuder in gäster digitalt. Mysigaste lilla traditionen.

 

På kvällen kollade vi på La Casa de papel och smakade denna nyhet från Marabou. Jag älskar varianten med saltlakrits, så jag gillade denna också. Hallon och lakrits är en bra kombo. Märkte inte av caramel dock.

 

Det blev lördag och såhär lycklig var jag när jag äntligen hade hämtat min gravidkudde! En bbhugme.

 

Kudden fick stanna hemma och några timmar senare begav jag mig ut för fira att Linda fyllt 30!

 

Hon hade bokat bord på KOL till ett gäng tjejer. Beställde Flap steak till huvudrätt…

 

…och chokladmousse med pistageglass till efterätt. Så gott det varrrrrr.

 

Sen avslutade vi med drinkar på Sea U. Vid 22.00 blev jag för trött, ursäktade mig…

 

…och gick hem till min kudde. Alltså det är mitt bästa köp någonsin! Sover som en kunglighet med den och den är även så skön att ha i soffan. Alla borde ha en! Gravid eller inte spelar ingen roll.

 

133 gillar

Kommentarer (25)

 • Simone

  |

  så fint håret blev! speciellt nu till hösten

  Svara

 • Robert

  |

  Håret blev verkligen jättesnyggt! Sen tror jag att jag skall drömma om den där maten i natt. 😉

  Svara

 • Lovisa

  |

  Nr 1 alltså HÅRET 😍😍😍 Wow vad du passade i den nyansen! Nr 2 jag är så långt ifrån gravid en människa kan vara men ser att jag också behöver en sån kudde!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack!! 😀 Jaaa, den är magisk! Perfekt om man är singel, den är så mysig att skeda haha.

   Svara

 • Sara

  |

  Så fint håret blev!

  Svara

 • Linn

  |

  Jag sov med min bbhugme senast inatt! Köpte den när jag var gravid med min son som nyss fyllde fyra 😂 enda problemet är att hela familjen vill ha den!

  Svara

 • Mikaela

  |

  Älskade min sån kudde när jag var gravid! Sa att jag skulle behålla den för alltid men sen när bebisen var fördigammad sålde jag den ändå när man insåg hur mycket saker en bebis behöver och hur mycket plats kudden tog i soffan/sängen 😛

  Svara

 • Erika

  |

  Absolut bästa kudden! Jag har vikt ihop min och knutit ihop ändarna på den och så har jag den bakom ryggen när jag sitter i sängen och matar min bebis med flaska på natten.

  Svara

 • Petra

  |

  Har samma kudde! Såå gosig ju! 😍

  Svara

 • Irene

  |

  Så fin klänning!! 😍 lagom flowy, men ändå massor av figur! Varifrån är den? ☺️

  Svara

  • Egoina

   |

   H&M! Det är en gravidklänning 🙂

   Svara

 • Julia

  |

  Köpte också en gravidkudde i slutet av graviditeten och motiverade det genom att säga att jag även kunde använda den efter. Så bra mot ömma höfter! Men den fick flytta in i förrådet så snart bebis var född eftersom jag fick MEGAångest av att se den och förknippa den med smärtan. 😂

  Svara

 • LuuH

  |

  Bbhugme är bäst! 🙏 Haha jag har tom köpt extra klädsel till min, så behöver man inte paniktvätta när bebis spyr ner den (för att vara utan det går ju inte) 😅

  Svara

 • Krista / Miss Macaronia

  |

  Mmm Trocadero 🤤 Innehåller lite otippat en del koffein (men mindre än cola), hade ett par väldigt pigga kvällar ett tag innan jag noterade det 😁

  Svara

  • Egoina

   |

   Samma här!! Blev sååå besviken! Måste skära ner på det nu… 🙂

   Svara

 • Hej

  |

  Varför har du aldrig din naturliga hårfärg? Det måste vara jobbigt att färga det så mycket. Eller jobbigt och jobbigt.

  Svara

  • Egoina

   |

   Kul att färga håret ju! 😍 haha. Denna gång lade jag i lite blont i längderna, men innan dess var det typ ett år sedan sist. Så det är min egen hårfärg jag har, i alla fall ”längst upp”.

   Svara

   • Hej

    |

    Men gillar du inte din egen hårfärg?

    Svara

 • Frida

  |

  Det värsta med att få barn är när man tappar hår och får en jobbig utväxt efteråt. Endel slipper kanske eländet

  Svara

 • Anna

  |

  Hade du ont i höfterna innan o hjälpte kudden med det i sådant fall? Jag har så ont i höfterna av att sova på sidean men tycker inte vanliga kuddar hjälper så tveksam till om det är värt att köpa en sån där gravid/amningskudde…

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej tyvärr, har ingen koll där 😔

   Svara

 • Pernilla

  |

  Älskade min gravidkudde!
  Låg jag på vänster sida hade jag den mellan benen och kramade den, låg jag på höger sida hade jag den bakom ryggen 👌🏻👌🏻
  Nu har jag den på kanten på sängen så liten inte trillar ur sängen 🥰

  Svara

 • Kim

  |

  Bäste uppfinningen den där kudden!! Kommer aldrig vilja sova utan den, även nu 3 månader efter förlossning. Min sambo bar också vår nyfödda i den, liksom la henne på den och höll kudden runt sig. Det var bara mina bröst och den kudden som kunde trösta henne så ville bara dela med mig av det tipset 😁

  Svara

 • Sophie

  |

  Köpte en större amningskudde när 4,5 åringen var nyfödd. När han slutat amma skyllde vi sparandet av den på att vi planerade att skaffa ett till barn. Andra barnet kom efter ett par år och slutade amma för snart ett år sedan men kudden ligger kvar i soffan trots att vi inte ska ha fler barn. Vet inte vad vi ska ha för ursäkt nu men det är ett stort neeeej från oss vuxna att göra oss av med den. Används dagligen 😂🙏

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv