Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

Måååndag!

Ser fram emot i veckan: Massa saker! Här är topp tre.

→ Idol hela veckan! F är ju iväg och sliter varje himla kväll och jag sitter ensam hemma. Tur då att jag sällskapas av Idol i alla fall. Det är min heliga stund. Idol och kvällens utvalda snacks.

→ Ska på massage på fredag! Jag har nu kollat så att stället har en sån där riktig gravid-bänk med hål i så att det inte blir en hittepå-massage ala Ross igen. Haha.

→ På lördag har Hannah bjudit in till hamburgerevent. Vi ska gå en hamburgerkurs. Haha så random och kul. Det lär ju bli battle mellan mig och Felicia. Hon med sin Max-erfarenhet och jag med min BK-erfarenhet.

Veckans glam: Skulle egentligen fotograferas i fredags, men det regnade hela dagen så vi ändrade till imorgon istället. Fotografen skickade bild på klänningen jag ska ha på mig och omg!! Har aldrig haft på mig något så fint någonsin tror jag.

Veckans ta-tag-i: Allt. Usch, jag insåg i helgen att jag har så mycket jag måste göra nu att jag inte klarar av att göra någonting. Ni vet när man inte vet var man ska börja. Så nu sänker jag ambitionen till några få grejer om dagen så att det blir av.

Tacksam över: Världens bästa kille som får mig att känna mig älskad varje varje dag <3

 

145 gillar

Kommentarer (5)

 • Annica

  |

  Hej! Såg någon gång att många tipsade dig om Föda utan rädsla (jag, bland annat). Om du vill läsa boken så får du gärna köpa den av mig för en billig peng så skickar jag på posten. Återbruk heja heja 👍 säg till isåfall!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack snällt <3 Men jag har fått den av en kompis! 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Massage och hamburgare låter kanon. 😉

  Svara

 • Ida

  |

  Jag måste få veta mer om den här hamburgerkursen? Hur hittar man en sån?😍

  Svara

 • Carro

  |

  Skönt med massage. Jag skulle själv boka in en massage när jag var gravid men blev avrådde av massören själv. Anledningen är att massage sägs kunna dra igång förlossningen. Hur stor sanning eller sannolikhet detta är har jag inte forskat särskilt mkt i. Men så du vet 😊
  Allt gott!!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv