Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

Jag gick all in på det där med att unna sig. Har köpt massa nya hudvårdsprodukter och bokade tid till frisör och naglar denna vecka. Snart kanske ni inte känner igen mig! Dessutom har jag köpt en kudde att sova med (och senare amma/mata med) som ni rekommenderat. Sista veckorna ska vara så bekväma som möjligt.

Det går sådär att sova. Lyckas alltid somna till slut då jag blir så trött, men vaknar oftast och har ont efter några timmar. Imorse glömde F bort revbenet och kramade mig hårt på fel ställe. Kände av den kramen i timmar : ))

Men foglossningen är ju i princip borta vilket har fått mig pepp på livet och jag har bokat in flera sociala saker denna vecka. Ska bland annat hälsa på Lina och äntligen få träffa hennes två månaders bebis och till helgen ska jag ut och äta med Linda för att fira hennes 30-årsdag.

Hade en dålig helg, kände mig nedstämd och ledsen. Men nu är det en ny vecka! Ser fram emot den ✨

155 gillar

Kommentarer (12)

 • Sofia

  |

  Vilken kudde köpte du? Jag hade en förra graviditeten som jag är så missnöjd med (den var alldeles för tunn) så tänkte nog också unna mig en ny den här gången! Ha en fin vecka!

  Svara

  • Egoina

   |

   Bb hug me! Hoppas inte det var en sån du köpte? ☺️

   Svara

   • LuuH

    |

    Det som är så bra med BB hug me är ju att den går att justera så man får den hur tjock eller tunn man vill 👍 Du kommer inte ångra dig! Haft min i snart 3 år och senast nu inatt räddade den natten när jag fick sova halvsittandes med snorig och febrig bebis i famnen 😴

    Svara

   • Sara

    |

    BB hugme är fan drömmen, jag ammar knappt längre och är inte heller gravid på nytt men jag köpte mig en egen nu precis då det var dags att lämna tillbaka den jag lånat. Så j ä v l a gött och när man väl kommit på hur man ska kunna ha den bäst för amning är den kanon för det med! Ah gud älskar den

    Svara

    • Sofia

     |

     Det låter ju lovande. Ska spana in den! Har dreamgenii som är rätt tunn och dessutom har en del som ligger bakom ryggen. Blev helt galen på den. Var ju svårt nog att röra sig på slutet utan nått bakom ryggen som stoppar en.

     Svara

    • Anna

     |

     Nu blir jag ju nyfiken! ammar X ggr om dagen och använder min bb Huge me som ammningskudde och är såååå nöjd. Men när du skriver ”väl kommer på” om
     Användning vid ammning blir jag nyfiken på hur du använder den. Jag är ju nöjd men tänk om finns ännu bättre sätt än mitt 😉

     Svara

     • Linda

      |

      Tips! Följ fysio_carolinajozic på instagram. Hon har både tips hur man använder amningskudde för bästa stödet och supermycket bra info kring kvinnohälsa som berör områden både innan och efter graviditet och förlossning. Hon tar även upp vad som är myt och inte, t.ex. kring träning och knipövningar mm

     • Sara

      |

      Haha! Kanske jag som var trög men jag tyckte den va lite hög att bara lägga bebis på. Jag lindar den liksom runt mig nu så både nacke och båda armarna får stöd. Sviiingött

 • fanny s

  |

  Hoppas att du får en finfin vecka utan kramper ☺️❤️

  Svara

 • Robert

  |

  Go, go, go!! Haha, men vi får väl se om vi känner igen dig sen. 😉

  Svara

 • Carin

  |

  Men hur försvann foglossningen?! Måste missat detta i bloggen. Så skönt!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Knappt känt av det sen bebisen fixerade sig! Så skönt!

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv