Follow my blog with Bloglovin

Mina 3 mest använda

Plagg:

 1. Tighta, stretchiga klänningar. Otippat att det var sådana kläder jag skulle vilja ha som gravid, men allt annat får mig att känna mig så mycket större och klumpigare. Byxor är i alla fall ett stort fett nej.
 2. Jackor, kavajer, kimonos, koftor. Det är ju härligt att jag har en kategori plagg som inte behöver stängas och kan användas som om inget hänt. Blir jobbigare sen när det blir kallt och man faktiskt behöver stänga jackan. Men ignorerar det problemet så länge.
 3. Stödstrumpor : ))

 

 

Meningar:

 1. Åh nej. När jag kommer på något jag glömt, tappar något eller råkar putta till något. Händer ofta. Hat btw slutat plocka upp saker. Försöker begränsa dagens antal böja-sig. Skadar det inte att ligga kvar får det ligga kvar.
 2. Vad bra. Tror jag säger det 10 gånger om dagen, till allt möjligt. Sån mellanmjölk till uttryck, men men.
 3. Jag är hungrig. Frågade F och det var hans svar, haha.

 

Livsmedel:

 1. Alla typer av frukt. Helst nektariner, plommon eller melon. Fått en grej för banan på sistone också. Tror det är för att jag är så hungrig hela tiden.
 2. Lingongrova och egentligen alla typer av bröd. Polarbröd är också en favorit.
 3. Yoghurt med granola. Äter det till lunch när jag inte orkar fixa något annat.

Usch jag börjar låta som värsta frukostpersonen?? Inte meningen. Hoppas det går över.

 

 

Appar:

 1. Instagram
 2. TikTok
 3. Sleep talk. Det har varit ganska tyst på sömnpratandet i några månader – tills vi fick tillträde till lägenheten! Då jäklar började F prata igen. Tydligt att hans sömnprat hänger ihop med hans stressnivå :’) <3

 

Emojis:

 1. 🤪
 2. 🤷🏼‍♀️
 3. 🙂

Nummer 3 är egentligen ett internskämt mellan mig, Ida och Sofie och används ironiskt. Den är ju så dryg?

 

Produkter:

 1. Läppbalsam.
 2. Serum och nattmask.
 3. Bodylotion. Tror inte på att man kan förhindra bristningar längre, det är hormonellt. Men det lindrar i alla fall mot att det kliar. Höll på med olja ett tag, men det är för kladdigt.

Kan summera detta med att jag är en torrboll 🤔

 

Smink:

 1. Cc cream från Lumene.
 2. Ögonbrynspenna.
 3. Rouge.

Och där har vi hela min dagliga sminkrutin när jag inte orkar mer.

 

 

Saker:

 1. Massagemaskin-grej jag fått av F’s mamma. Den är egentligen till att fästa på sätet i bilen, men jag har den i soffan. Lite väl monotona rörelser, men funkar bra när man har ont i ryggen och vill avleda smärtan en stund.
 2. Mina tofflor! Inte än om jag ska vara ärlig. Är ju för varmt. Men snart igen hoppas jag. Sån vardagslyx med fluffiga moln på fötterna.
 3. Min telefon, såklart.

 

Lista från Isabylund.

113 gillar

Kommentarer (13)

 • Anna

  |

  Haha, men nej! Oh no! Den glada gula smileyn använder jag jämt 🙂 Trodde det bara var en glad, neutral en 🙈

  Svara

  • Egoina

   |

   😂🙂

   Svara

 • Madde

  |

  Haha detta är så kul för ett par år sedan så skrev jag i en kommentar att den där smileyn kändes ”sur” och som att man inte riktigt menade leendet. Vill minnas att både du och ett par till i kommentarerna var oförstående och jag skämdes lite över att ha kommenterat då ingen verkade hålla med. Men visst ÄR den dryg? 😅

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja det är den! Kan inte komma ihåg att jag skrivit så. Problemet med den emojin är ju dock att det alltid blir den automatiskt när man skriver: : ) Så jag använder den ofrivilligt hela tiden 😅

   Svara

 • Malin

  |

  Var är tofflorna från?

  Svara

 • Liza

  |

  Har du tittat på/prövat TENS? Jag har inte varit och är inte gravid men har svåra ryggsmärtor ibland och den räddar mig alltid. De är väl oftast lite dyra men de går ju att använda till andra smärtor, F kan använda den etc.

  Svara

  • Annica

   |

   TENS apparat lindrade min foglossning under graviditeten. Kan även användas vid förlossning för att hantera Värkar. Man brukar kunna hyra en gratis hos sin fysioterapeut när man är gravid 🙂 värt att testa!

   Svara

  • Petra

   |

   Jag fick hyra en genom min barnmorska så hör efter vid nästa besök. Hade med den vid förlossningen också men där fick jag den inte att funka..

   Svara

 • Helen

  |

  Tips på produkt mot kliandet, eller ja tips mot kliandet snarare, är aloevera-gel du har i kylen! Body lotion lindrade för stunden vid själva appliceringen för mig, men så snart huden blev “varm” igen kliade det i bristningarna. Kanske placebo, men om tvillingmagen full med bristningar kliade, så var det aloen som plockades fram och smörjdes med! 🥰

  Svara

 • Isabelle

  |

  Åh, jag som gillade greppet med tre olika decennium jättemycket! Att få följa tre olika storys. Höll mig som tittare på sträckbänken rent dramaturgiskt tyckte jag haha. Då kanske du gillar säsong 2? Jag tyckte inte alls om den lika mycket. Fortfarande en välproducerad serie med bra skådisar osv men där handlar det bara om en kvinna. Var lite besviken på det!

  Svara

  • Egoina

   |

   Gillade också greppet och de snygga övergångarna. Men tyckte tyvärr att de andra historierna var ganska tråkiga.. Har inte sett säsong 2 än! Är besviken att inte Beth Ann ska vara med, haha.

   Svara

 • Natalie

  |

  När jag väntade dottern smorde jag in magen med en gravidolja, fick inte en enda bristning på magen! Men tuttarna har tigerränder 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv