Follow my blog with Bloglovin

Vi har fått nycklarna

Vi har fått nycklarna!

Igår fick vi äntligen tillträde och körde igång renoveringen direkt. Körde några lass med sånt vi behöver för att renovera, maskerade och F bredspacklade tills det blev natt. Det är vävtapet i alla sällskapsrum och ett av sovrummen.

 

Men först gick vi runt en stund för att insupa lägenheten. Den är verkligen så fin. Magiskt ljusinsläpp och stora rum. Men hjälp vad mycket det är att göra.

 

Jag målade färgprover. Helt sjukt att denna såg i princip vit ut i burken. Detta kommer inte bli lätt. Tusen tack för alla era tips. Ska härma och hämta prover på dem idag eller imorgon.

 

Det blir inte så smickrande bilder i nya hissen. ”Det ska jag fixa”, sa F.

Haha hurdå undrar jag? Ska han gå till styrelsen och ba ”min flickvän tycker om att ta bild på sig själv i hissen och nu är det alldeles för dålig belysning och gult ljus där, så det måste ni åtgärda”.

 

Skål! Nu börjar ett nytt kapitel. Så pirrigt att tänka på att vi ska bo här som en liten familj 😭❤️

328 gillar

Kommentarer (34)

 • Elin

  |

  Åh så härligt det ser ut! Ni kommer att få det så fint. Grattis!

  Svara

 • Annie

  |

  Ser underbart fint ut. Vilken balkong! Ska bli så spännande att flytta in där med er (haha känns typ så<33333)

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha <3

   Svara

 • Robert

  |

  Skål! Skålar i kaffe men det kanske går det också. 😉

  Svara

 • Kari

  |

  Vad roligt och spännande och alldeles alldeles underbart! Det kommer att bli jättefint på alla sätt och vis. ❤❤❤

  Meningen med livet är att fylla livet med mening, ni kommer in i en period med mycket av det nu. Många livslånga minnen som ni kan ta fram och smutta på precis när ni vill.

  Konsten är att vara i nuet, ta tillvara det som verkligen betyder något och lyfta fram det bästa hos varandra. Jag tror ni klarar av det och blir fantastiska förebilder för kommande generation.🤗

  Låter det lite skrämmande? Ingen fara, en bra förebild måste också göra fel för att visa att det också är okej. Det handlar inte om vad man gör, men hur man gör det.

  Ser massor fram emot att komma och titta. 🥳

  Svara

 • Lina

  |

  Baserat på det man vet om F från bloggen så skulle jag inte bli förvånad om han fixar hissen faktiskt 🤔😂

  Svara

 • E

  |

  I Bloggbevaknings öppet spår skriver en tjej att du alltid är så otrevlig när du handlar i matbutiken där hon arbetar. Tycker du inte det är ganska vettigt att vara trevlig mot servicepersonal?

  Svara

  • Egoina

   |

   Igen? Såg att någon skrev om det för några veckor sedan. Kan inte minnas att jag någonsin varit otrevlig och har såklart aldrig varit det med vilje. Vet att jag kan vara inne i min egen värld ibland och typ disträ. Sen har jag vissa dagar då jag helst bara vill vara osynlig, gå och handla snabbt och inte alls är sugen på att vara social (älskar snabbkassorna, haha). Då kan jag säkert verka otrevlig. Men såklart är det vanligt hyfs att säga tack och ha ögonkontakt ändå (vill minnas att det var det hon skrev). I alla fall, för att svara på din fråga. Jo självklart tycker jag att det är vettigt. Tog till mig av vad hon skrev och försöker tänka på det. Önskar att jag visste vem det var så att jag kan be om ursäkt. Blev faktiskt jätteledsen.

   Svara

  • Vendela

   |

   Men snälla nån, en person i bloggbevaknings kommentarsfält… Tro inte allt du läser. Om kassörskan själv var på dåligt humör kan ju alla som inte ler som dårar tolkas som ”otrevliga”.

   Svara

   • E

    |

    Vendela: Jag tror inte på allting jag läser. Däremot verkade det vara en genuint bra person som var uppriktigt besviken (så besviken man nu kan vara på en människa man känner genom en blogg). Dessutom pratade hon inte om en enda situation utan om många. Tänker att det som bloggoffentlig person inte är kul att ge det intrycket och tror heller inte Regina menat att vara dryg.

    Svara

    • I

     |

     Men varför skulle Egoina behöva vara övertrevlig när hon handlar bara för hon har en blogg? Hon har väl rätt att göra som alla andra som bara går in i butiken och köper det dom ska ha. Så länge man inte är dryg och pratar otrevligt till servicepersonalen så har hon verkligen inte gjort något fel.

     Svara

   • Mila

    |

    Tycker genuint synd om ”kända personer” som får se sådana kommentarer om sig själva. Visst, hade Regina sagt något direkt otrevligt är det ju en sak, men typ ”tog inte ögonkontakt och sa inte tack”?! Man ska nog inte ta allt sådant personligt när man arbetar i kassa. Hur vet den personen vad Regina varit med om den gången? Sovit dåligt? Fått dåliga besked från vården/sin mamma? Ont i magen? Finns hur många saker som helst som kan göra att man har lite svårt att visa varenda tand i munnen och tjuta ”Taaack vackra du!” till varje butikspersonal man möter… Men en eloge till Regina som svarade så fint här ovan, jag hade inte gjort det kan jag säga… (Jag är en flitig läsare på BB och med tanke på att en riktig Regina-hater hänger där mycket så skulle det inte förvåna mig om kommentaren var ren lögn).

    Svara

    • E

     |

     Jag har för det första inte uppfattat det som att denne person är en Regina-hatare. Jag är också bb-läsare och har inte uppfattat att det finns någon specifik person som skriver om henne på ett elakt sätt. Nåväl. Ni behöver väl inte komplicera och överdriva hur man ska bete sig i en mataffär? Ingen har påstått att man ska visa sitt största leende utan bara visa lite trevlig artighet! Svårare än så är det inte. Med det sagt påstår jag inte att du Regina inte gör det. Tycker bara de ovan komplicerar saker.

     Svara

     • Mila

      |

      Okej men kan upplysa dig om att det absolut hänger en Regina-hater både på BB och här på bloggen. Hon använder väldigt vanliga svenska namn, typ Lotta och Sofia, och skriver väldigt bittra kommentarer. Regina har själv konfronterat henne vid ett tillfälle och personen bad halvt om ursäkt men skyllde också på sin grava PMS som gör att hon inte kan låta bli att skriva hatiska kommentarer. Otroligt märkligt beteende är väl en mild sammanfattning av det hela…

     • Egoina

      |

      Haha ja 🙈 Hon har faktiskt inte kommenterat här sedan jag konfronterade henne senast (tror jag). Men det har väl bara gjort henne argare hos Bloggbevakning…

     • I

      |

      Snarare du som komplicerar saker och försöker få Regina att känna sig dum. Strunta i hur hon beter sig i mataffärerna😊 jätteonödigt och drygt av dig att ens ta upp detta och försöka göra en grej av det 🤦🏻‍♀️

     • S

      |

      Nej jag kommenterar sällan Reginas blogg längre eller läser den då jag har tappat intresset för influencers och deras leverne. Mina kommentarer ansåg jag som befogade då jag inte är förtjust i marknadsföring av olika produkter där saker utelämnas för att lura läsaren. Samtidigt har Regina svårt att acceptera både negativ och konstruktiv kritik vilket har uppmärksammats på den här bloggen mer än en gång då hennes svar till många läsare är högst otrevligt och nonchalant vilket även gjorde så jag tappade intresset. Jag hänger ofta på Bloggbevakning men diskuterar enbart i öppet spår och kallar mig vare sig för Sofia eller Lotta som du påstår. Det kanske är du själv som gömmer dig bakom dessa namn. Och kasta aldrig sten i glashus någon mer gång.

     • Egoina

      |

      Nytt namn och email nu tydligen. Du skriver alltid att jag har svårt att ta kritik och att jag är otrevlig och nonchalant helt oprovocerat mot mina läsare, kan du snälla ge exempel på det? Har frågat dig om det flera gånger, men du har inga. Tänker att det inte borde vara så svårt att hitta om det nu är en så återkommande grej. Jag vill genuint veta för jag upplever inte det så.

      Känns så motsägelsefullt att svara ”jag kan visst ta kritik” när någon säger att man inte kan ta kritik, haha. Men som sagt, jag undrar genuint. Jag kan se hela vår historik när jag söker på dina olika mejladresser och IP och kan inte hitta någonting. Sen att jag tröttnade till slut tycker jag inte är så konstigt. Kan inte heller minnas att jag från ingenstans varit otrevlig eller inte kunnat ta kritik från andra här på bloggen. Men kanske? Det har kanske hänt. Men ofta?? Som sagt, skicka gärna exempel 🙂

     • Mila

      |

      Haha kände du dig träffad nu S? 😉 Jag har läst Reginas blogg i över 10 år och gör det just för att jag tycker hon är så härlig. Hade aldrig hakat upp mig på en person och följt den för att störa mig, snacka skit och försöka starta bråk. Så kan inte riktigt relatera till sådana knasigheter… Men lycka till med din pms och bitterhet, hoppas på riktigt du mår bättre snart.

     • S

      |

      Mila: Lägg ner bara. Slösar ingen energi genom bråk på Bloggbevakning om Regina. Många människor stör sig på influencers och som sagt jag är ingen av dessa namn som du påstår att jag kallar mig. Jag har läst Reginas blogg i många år tillsammans med andra influencers men har som sagt tröttnat. Och ja du borde verkligen önska mig lycka till med hur jag mår för hur jag mår och hur jag har mått dagligen i åtta år är inget jag längre orkar med. Alltid roligt att skämta om människor med pms och annat men tvivlar på att du hade orkat leva såsom jag gör.

      Och Egoina: dessa kommentarer har jag sett lite varstans under årens lopp men strunt samma inte längre relevant. Önskar dig all lycka till med bebisen.

  • Hanna

   |

   Men hjälp.. lägger kassörskan alla på minnet som inte riktigt orkar vara övertrevlig? Fy för sådant skvaller!
   Så länge ingen säger något otrevligt, så har man väl all rätt att inte alltid orka? Världen kretsar inte alltid runt en själv.
   Stå på dig Regina, jag tror inte att någon verkligen tror att du är genuint otrevlig mot någon. ❤

   Svara

  • Anna

   |

   Det ingår i kassörskans arbetsuppgifter att vara trevlig mot sina kunder. Däremot ingår det knappast att sprida skvaller om sina kunder. Hos arbetsgivaren borde det ej vara varken accepterat eller uppskattat. Som kund hade jag definitivt slutat handla där när man blir så synad uti sömmarna och påhoppad.

   Svara

   • Spinne

    |

    +1 Anna! Låt ”kända” personer få vara ifred när de är privata. Personen som skrev kommentaren hade ALDRIG sagt så om någon annan som är totalt okänd. Det är helt normalt att inte alltid vara sprudlande glad bara för att man är i butiken man brukar handla i.

    Svara

 • Mia

  |

  Grattis. Hoppas vi får se hur ni inreder. Och jäkta inte med det. Kram.

  Svara

 • Sara

  |

  Vilket fantastiskt golv, och genomgående i hela lägenheten dessutom (?) 😍
  Ser så mycket fram emot att följa renoveringen (och bebis såklart)!

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, vi älskar golven! Tyvärr ”bara” i vardagsrummet, matrummet och hallen. Men i sovrummen är det gammalt plankgolv som också är superfint. I nuvarande köket (som ska bli sovrum) är det plastmatta tyvärr, så där får vi lägga golv. Men i övrigt är det superkul att ha originalgolv! 🙂

   Svara

   • Matilda

    |

    Kolla under plastmattan! Ofta brukar det dölja sig ett fint furugolv där!

    Svara

    • Egoina

     |

     Tyvärr inte eftersom de rev halva när de satte dit balkongen 😭 Andra halvan finns nog kvar.

     Svara

     • Matilda

      |

      Åh vad synd! Min sambos kille rev en plastmatta där flera brädor saknades, så de köpte nya och byggde på furugolvet. Tips om ni vill göra så. Annars finns det ju massor fint golv idag 😍

     • Egoina

      |

      Åh smart! Ja, det blir spännande att se vad vi hittar 🙂

 • Line

  |

  Sorry att jag kommer och snackar om annat här men hade inte du snälla kunnat visa hur du förvarar ditt smink? Eller grejer i badrummet generellt egentligen. Har försökt organisera idag och hade det jobbigt från timme 1 till timme 10 om man säger så. Vet inte var jag borde ha vad, ”hade inte det passat bättre där”, ”om jag lägger detta där var ska jag då lägga detta” o.s.v. Hårborstar liksom? I kommoden? I skåpet ovanför vasken? Oöppnade produkter? I andra badrumsskåpet? I lådan? HÅRTOFSAR?! Ska smink ligga i lådor (i så fall vad för lådor) i ett skåp? Blir tokig! Snälla inspirera mig/låt mig härma dig🙃

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag har allt i en korg bara 🙈 Det jag använder oftast är i en necessär.

   Svara

 • C

  |

  ”Det ska jag fixa” Så mycket kärlek som ryms i det svaret! ❤️

  Svara

 • Anna

  |

  Ska bli kul att följa renoveringen 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv