Follow my blog with Bloglovin

När vi blev överraskade med babyshower

När vi var i Norge blev vi överraskade med en babyshower av min familj! Det blev en av de finaste dagarna i mitt liv. Kan inte sluta le när jag tittar på bilderna. Så rörd över att min familj ansträngt sig att göra så fint för oss.

Det var söndag och vi hade varit på stranden hela dagen. När vi skiljdes åt sa min kusin Charlotte att vi kunde komma till henne och grilla ”vid halv sex någon gång”. Hon sa att hon hade lite rester hemma och skulle slänga ihop något.

Det var så casual och jag anade absolut ingenting.

 

Inte visste jag att alla mina kusiner, fastrar och pappa bara väntade på att få överraska oss.

 

SURPRIIIISE ropade de!

 

Min kusin hade gjort så fint. Hela trädgården var pyntad.

 

Vi blev också pyntade.

Tydligen fanns det inte en sash (nytt ord för mig, hade ingen aning att det heter så) till ”pappa” att köpa någonstans, så hon gjorde en badge till F istället. Är inte det märkligt? Blir blivande pappor aldrig firade med babyshower? Varför inte? De ska ju också ha barn.

Jag hade på mig min klänning från Bubbleroom (reklamlänk).

 

Det dukades fram buffé.

 

Och sen fick vi presenter!

 

Fick så mycket fint. Helt obegripligt att vi ska få ett barn som ska ha på sig dessa kläder. Får ju ont i kroppen av längtan.

 

Min pappa sa att det bara fanns en färg han gillade så han köpte helt sonika likadana i tre olika storlekar. Haha.

 

När presenterna var slut tog min kusin fram en till som det inte fanns ett kort till. ”Vem är den från”, frågade jag. ”Du får se”, svarade Charlotte.

 

Jag öppnade och bröt ihop fullständigt när jag möttes av en lapp ”från min farmor”.

Hon har virkat kläder och filtar till Charlottes första barn, som jag nu fick ärva. Så fint att min farmor fick vara med denna dag ♥

Jobbigt att vara en så gråtig person en dag som denna förresten. Jag grät hela tiden, haha.

Det är ett ”hente sett”. Alltså det man har på bebisen när man hämtar hem den.

 

Sen blev det dags att leka! Min kusin Mathias hade förberett en lek som han kallade ”usch bebisen har bajsat – men vad har den bajsat” som gick ut på att gissa innehållet i blöjor genom att se, lukta och smaka. Det var en tävling mellan mig och F. Flest rätt vann.

 

Mmm 💩

 

Det var bara att hugga in.

F vann och hade imponerande nog endast ett fel. Då vet vi vem som kan få bli blöjansvarig hemma hos oss 😌

 

Actual future footage of me när jag byter blöja 04.30 superruttad.

 

Det blev efterrätt. Min kusins äldsta skar sig en enooorm bit morotskaka som ni ser. Haha.

 

Praktiskt att ha någonstans att vila kaffekoppen : ))

 

Kalaset avslutades med att alla fick gissa saker om bebisen. Sen fick den som ville skriva namnförslag på lappar och lägga i en skål. Jag och F har hittat några förslag vi gillar faktiskt.

 

Tusen miljoner tack till min fina familj som skämt bort oss så ❤️Är så fylld med kärlek efter denna fina dag.

 

263 gillar

Kommentarer (24)

 • Bb

  |

  Visst var de väl så att ni inte sover tillsammans hemma hos din faster? Är de konstigt nu när ni ska ha barn och allt men ändå plötsligt ska sova isär (även om man såklart respekterar de) eller är du så van vid de när ni är där att du inte tänker på de? 😊

  Svara

  • Egoina

   |

   Njä. Det blir konstigare sen när vi har en bebis 😂🙈

   Svara

 • Betina

  |

  ÅÅÅÅh <333 sååå koselig innlegg <3<3 Den fineste dagen i livet ditt:) Var så koselig å feire kommende baby <3 hilsen Betina, kusina di;)

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️❤️❤️

   Svara

 • Ellen

  |

  Vad härligt att bli överraskad!

  Svara

 • Julia

  |

  Åh va fint! Asså är jätteblödig och tårarna verkligen sprutade redan innan Farmors present 😭😍🥰😂 Var tvungen att röka en cigg för att samla mig (hej pms🤣). En sån fin gåva var du och F verkligen värd. Grattis.

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahah åhh <3 Tack!

   Svara

 • Karolina

  |

  Älskar din gravidstil!! Blir allvarligt sugen på en bebis till för att kunna klä magen lika snyggt som du gör!!🤣

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, tack snälla!

   Svara

 • Sophie

  |

  Nä men tårarna sprutade när jag kom till delen med presenten från din farmor 😭 Så fint!!! ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja 😭❤️

   Svara

  • Jessica

   |

   Råkade öppna den storyn på Instagram när jag stod i kön inne på kappahl. Fick snabbt stänga ner och låtsas att jag fått något i ögat 😆

   Svara

 • Jenny

  |

  Åååh, så fint de hade fixat 😍 Jag fick tyvärr aldrig någon baby shower (födde barn för några månader sen) och det gör mig fortfarande lite ledsen. Lycka till med både lägenhet och bebisen sen när det är dags ☺️

  Svara

 • Marie

  |

  Åh så himla fint de hade gjort ❤️😭. Är fortfarande lite ledsen för att jag var gravid förra året när det bara var att glömma att få en babyshower. Får titta på bilderna från din istället 😀. Så kul att följa dig i din graviditet.

  Svara

 • Robert

  |

  Solglasögonen var inte till stor hjälp där om man vill dölja tårar, haha. 😉

  Svara

 • Annica

  |

  När min vänkrets haft baby showers så har blivande pappan varit med men typ inte haft något fokus på sig. Men tycker det borde vara självklart att man firar båda två 🙂

  Svara

 • Elina Olsson

  |

  Wow vad fint de fixat! Blev så rörd av detta inlägget! ❤️

  Svara

 • Jackie

  |

  Åh hjälp sitter här och gråter i bilen för jag blev så rörd av kläderna från din farmor! ❤ Jag förstår att hon betyder ju mycket för dig.

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Hannas krypin

  |

  Men så fint av din familj att överraska dig så! Ser verkligen fantastiskt ut. Men jag vette katten om jag velat smaka på de där blöjorna, haha….

  Svara

 • Camilla

  |

  Sååå himla fint. 😍 Blev så rörd av kläderna från din farmor. 😭❤️
  Men alltså. Jag blir alltid lika förvånad över hur ni alla i den familj ser ut som några fotomodeller. 🤩 Hur kan ni alla vara så snygga? 😅 Vilka gener alltså. 🥰❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha <3

   Svara

 • Charli Johnsen

  |

  Dere fortjener det beste😍🥳🙏🏽 Ble en veldig fin dag🥰

  Svara

  • Egoina

   |

   🥰❤️😍

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv