Follow my blog with Bloglovin

En förmiddag med mamma och Greta

“Kan du och jag äta musslor en dag”, skrev mamma. “SJÄLVKLART KAN VI DET”, svarade jag och vips hade jag bokat bord två dagar senare.

 

I fredags var det dags. Jag såg ut såhär! Med ny klänning och allt. Nä vi behöver inte prata om hur många klänningar jag köpt på sistone : ))

Jag trodde att min befintliga sommargarderob skulle funka super med magen, har ju massor med “flowy klänningar”, men jag känner mig bara som ett tält i allting. Dessutom blir designen ofta fel, klänningen går liksom “in i midjan” där min mage går som mest ut och det ser bara knäppt ut. Men denna klänning funkade. På rea dessutom, länk till den här (annonslänk).

 

Mötte upp mamma och Greta och sen gick vi till Fria bad.

 

Hundar är välkomna där vilket var perfekt eftersom Greta skulle socialtränas. Men första gången på restaurang var ingen match för den här damen. Det var som att hon inte gjort annat. Kan hända att grisörat hjälpte till.

 

Jag och mamma beställde in varsin drink.

 

Och moules frites såklart. Finns det någon bättre sommarmat? Det har allt! Skaldjur, tar tid att äta och man får pommes till. Allt jag önskar mig.

 

När vi ätit upp gick vi ner på stranden en sväng.

 

Greta fick bada vilket kan vara det roligaste hon vet. Hon jagar vågorna och skriker så exalterad hon blir.

 

<3

 

Vi promenerade vidare, jagade glasspapper längs stranden och tog en astöntig bild enligt Greta.

 

Det blev efterrätt i form av glass på torget.

 

Sen pussades jag med Greta innan det var dags för dem att ta tåget hem igen.

En mysig förmiddag med en favoritmamma och en favorithund ♥

188 gillar

Kommentarer (9)

 • Kari

  |

  🥰❤❤❤🥰

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️❤️❤️

   Svara

 • Robert

  |

  Vilka härliga bilder! Bortsett från den där “töntiga” med Greta på slutet. Hon såg lagom road ut där. 😉

  Svara

 • Jessica

  |

  Så mysigt ni har det 😍
  Och grattis till många nya klänningar! 😅

  Svara

  • Egoina

   |

   😂😘

   Svara

 • Dolly

  |

  Hej, det här är inte kritik – bara undrar hur du tänker kring att äta mat som musslor när du är
  gravid med tanke på risken för matförgiftning. Själv blev jag avrådd att äta sån mat (skaldjur, lever, rädisor, salami och dyl., vissa ostar osv osv) så har undvikit under hela min graviditet. Bor inte i Sverige så tycker det är lite intressant att jämföra…

  Svara

 • Ellie

  |

  Vilka otroligt fina skor! Vart har du köpt dem?

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! De är från Gabor 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv