Follow my blog with Bloglovin

8 sminkfavoriter just nu

Inlägget innehåller annonslänkar.

Känns som tusen år sedan jag bloggade om smink. Så kan vi inte ha det! Här kommer mina 8 favoritprodukter just nu.

 

Först och främst: bas. Har tjatat om denna i evigheter nu, men den är bäst. CC cream från Lumene. Lägger sig fint på huden, lätt att jobba in och täcker lagom mycket.

 

När det kommer till ögonbryn har ögonbrynspennan Lift & snatch från Nyx revolutionerat hela min tillvaro. Det är som en tuschpenna man kan rita tunna streck med.

Mina ögonbryn är väldigt glesa och på vissa ställen har jag inget hår alls. Med denna penna kan jag rita hår där det saknas. Jag har färgen taupe som är perfekt ljust brun-grå. Tycker det är så hopplöst med ögonbrynsfärger som går mot gult.

Här har jag endast fyllt i ögonbrynen genom att rita små streck med pennan, men om man vill kan man såklart kombinera med sitt vanliga ögonbrynssmink och sen använda pennan där det behövs.

 

Vi förflyttar oss till ögonen. Till vänster TikTok-favoriten Lash Sensational Sky High  från Maybelline. Såg så många klipp med denna mascara att jag till slut var tvungen att prova. Ångrar inte! Den är superbra. Min nya favoritmascara.

Till höger har vi Epic ink liner från Nyx. Mycket Nyx här idag tydligen, men de gör riktigt bra grejer. Denna eyeliner är också en ny favorit. Har ju använt Pretty easy från Clinique i alla år, men jag vågar påstå att denna är lika bra. Snällare för plånboken också.

 

Då kommer vi till läpparna. Två produkter från Caia: läppstift i färgen Britney’s fave och läppenna i färgen Springbrook. Läppstiftet ska vara återfuktande och ge lyster och läppennan ska vara följsam, krämig och återfuktande.

Jag skulle inte påstå att läppstiftet har den bästa formulan jag stött på för oss med torra läppar – men färgen! Omg detta är den perfekta beige-rosa enligt mig. Jag tycker inte att brun-beige är så fint på mig, tycker det behövs lite rosa. Bianca sa ”och sen har vi tagit fram färgen Britney’s fave till dom som gillar rosa” i sitt Youtube-klipp. Tack så mycket Bianca 🙏🏻

 

Slutligen settingspray. Jag har två favoriter. That Dewy look från Caia känns lyxig. Den doftar gott och har ett mjukt och jämnt sprut. Men helt ärligt tycker jag budgetalternativet Dewy finish från Nyx är minst lika bra.

Har använt den från Nyx i flera år och är supernöjd, men den känns inte lika lyxig att spraya på. Men i slutändan är det ju resultatet som räknas.

 

💋

115 gillar

Kommentarer (5)

 • Robert

  |

  Jättebra grejer! Har alltihop själv hemma i skåpet här så jag vet. 😉

  Svara

 • Sofie

  |

  Älskar såna här inlägg! 🙂 Har varit sugen på att testa Caia länge, börjar bli dags nu 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Vad kul 😍 Kände samma och klickade hem lite olika grejer, haha 😊

   Svara

 • Stina

  |

  Om det är munstycket som gör skillnaden skulle jag spara caia-flaskan och fylla på med NYX 🙈😅

  Svara

  • Egoina

   |

   Smart 😜👌🏼

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv