Follow my blog with Bloglovin

När vi gick på semester

Hej från mig i fredags!

Hade en vision av att min sista jobbdag innan semester skulle bli lugn och skön. Jag skulle mysjobba, gå igenom mina todo-listor, pricka av saker och sätta autosvar på mejlen. Istället blev det megastress.

Men hann ändå göra mig klar till 16.00. Hittade en gammal kjol från Ellos och en topp från Cubus (annonslänk) som ju blev fint ihop. Matchade med piffiga örhängen och en alldeles för liten bh : )) Sen hämtade Sofie och Dan mig utanför porten.

 

Vi åkte till Caroline för att hämta vintagefynd som Sofie hade köpt och passade på att catcha up lite. Om ni missat så har Caroline startat ett instagramkonto med handplockad vintage. In och följ!

Caroline och Hannes bjöd på Aperol spritz och August bjöd på Paw Patrol-plåster till den som skadat sig. Ska nämnas att nivån för att ”ha skadat sig” inte var hög.

 

Sen bar det vidare. Vid 17.30 hade vi bokat bord på Fria bad. Jag och Sofie beställde in varsin alkoholfri drink.

 

Och sen blev det moules frites. Såklart. Min målbild med semestern var exakt detta. Musslor vid stranden. Bästa jag vet.

 

Freddy (som mötte upp oss precis innan vi skulle till restaurangen) var så taggad att han slängde i sin en mussla redan innan vi hunnit ta bild.

 

Dan och Sofie, vårt gulliga sällskap.

 

Efter maten gick vi till gelatokiosken och köpte glass.

 

Jag valde choklad och pistage. Gelato vid havet, målbild nr 2 – check.

 

Det var så fint ljus så jag bad Sofie ta bild på mig och F. <33333

 

Sen köpte jag och Sofie varsin islatte. Jag saknar inte alkohol så mycket. Men jag vill gärna ha en ”extra treat” i form av efterrätt eller kaffe. Gärna båda. Något kul får man ju ha.

 

Sen gick vi till vår innergård för att spela spel, men vi satt och pratade i någon timme istället innan det var dags för Sofie och Dan att åka hem.

 

Kom tillbaka snart igen <3

 

146 gillar

Kommentarer (7)

 • Sandra

  |

  Läste först ”F slängde i sig sin mussla!” Och tänkte att F bara skulle få EN mussla haha. Tyckte synd om honom någon sekund innan jag förstod vad det stod 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, det är visserligen hans. Men jo han fick fler än en som tur är 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Hej, från den här fredagen! Såg ju jättesmarrigt ut det där. 😉

  Svara

 • Elin

  |

  ”Fria bad”, det ska jag komma ihåg när jag är i Helsingborg nästa gång under sommartid. Vi var där lördag-måndag. I lördags blev det tapas men i söndags var det få restauranger som hade öppet så vi hamnade på Hamnkrogen. Det kändes mer som en bar än krog? Endast beställning i baren och vi fick googla fram menyn. 😂 Mina smörrebröd till förrätt var ett skämt men min mans skaldjurssoppa var god. Huvudrätten med oxfilé innehöll riktigt bra kött men stället var ändå komiskt. Men vi skrattade mest åt det. Hur som helst så är Helsingborg en väldigt trevlig stad med närhet till flera sommarpärlor. 💕

  Svara

 • Felicia

  |

  Vad fin du var i den outfiten! Och gå inte i för liten bh för länge haha, nu vet jag inte om det bara berodde på det eller om min bebis gillade att sparka på mina revben väldigt mycket, men jag fick svinont i, ja i revbenen helt enkelt. Och inbillar mig att det berodde på att jag körde på i mina gamla bh:ar med bygel alldeles för länge. Det var inte att rekommendera!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Mina bröst växer som ogräs 😅 Kanske ska investera i en elastisk anningsbh direkt bara 🤔

   Svara

   • Julia

    |

    Tipsar om Lindex, så mjuka och sköna!

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv