Follow my blog with Bloglovin

Städdag

Jag har haft en städdag idag. Eller en mys-städdag kanske jag ska kalla den. Inget går fort just nu, så jag lät det ta hela dagen. Lullade runt i min egen takt, rensade i skåp, rengjorde sminkborstar, tvättade, städade och röjde.

Mmm så tillfredsställande.

Min största motivation till att städa var att göra städklipp på Instagram. Haha whatever works. Älskar att titta på när stök bara magiskt försvinner.

Det är så skönt nu när det är klart. Jag har varit på dåligt humör på sistone och inte haft energi till någonting. Dessutom har F tagit hit massa saker från sitt gamla förråd som bara står i högar i kontoret och väntar på att vi ska flytta. Eftersom det är kaos där har det känts så omotiverande och vi har låtit resten av lägenheten förfalla också. Men nu är det lite mer ordning. For the time being i alla fall.

Nu ska vi fira med fruktsallad och film!

128 gillar

Kommentarer (4)

 • Robert

  |

  Här är det sängen som gäller. Ögonen faller snart ihop. 😉

  Svara

 • En annan Regina

  |

  Haha bra med instagram som motivation 😊
  Jag minns när jag hade en blogg för väldigt länge sen att min sambo alltid sa ”men tänk på bloggen ” om det var något jag inte orkade eller vågade göra, och då klarade jag allt 😛

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Så gör F också! 😂

   Svara

 • S

  |

  Haha er ”förfallna” lägenhet är bättre än min städade😂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv