Follow my blog with Bloglovin

Dagarna innan vi gick på semester

Nästan varje kväll cyklade vi till stranden. Det är verkligen inte långt, några hundra meter bara. Men har man foglossning så har man. Så gullig bild på oss btw.

 

Freddy badar.

 

Och jag sitter i min stol och tittar på. Att vara på stranden, särskilt nu, är kanske det tråkigaste jag vet. Men vad gör man inte.

 

Piffade till mig lite för att åka och rita kök. Är man på dåligt humör kan man i alla fall få känna sig fin.

Hittade en fin klänning på rea. Inte en gravidklänning dessutom. Länk till den här (annonslänk).

 

Och här är en annan hissbild. Gör jag annat än att fota mig själv i hissen? Nä knappt.

I alla fall. Jag skulle göra spray tan! Jag solar ju aldrig som ni vet. Tycker det är så tråkigt, varmt och obekvämt. Brukar använda brun utan sol ibland, men det var verkligen inte det lättaste nu när jag inte är så smidig. Jobbigt och magen liksom hängde över låren när jag skulle smörja in benen. Blev inte bra, så jag bestämde mig för att testa spray tan.

 

Nysprayad! Denna färg är dock bara för att den som sprayar ska se var färgen hamnar och man sköljer av den sen (om jag förstod det rätt). Den riktiga färgen bildas efter några timmar.

 

Såhär såg jag ut ett dygn efter. Bad om att inte bli så jättebrun då det inte sett narturligt ut på mig. Men ångrar att jag inte tog liiite mörkare ändå.

Det blev väldigt fint och jämnt hursomhelst. Synd bara att det försvinner redan efter en vecka. Men kommer absolut testa det en annan gång exempelvis inför en tillställning.

 

Från ingenstans började vår prickblad växa efter att ha sett exakt likadan ut i tre år. F blev så pepp och gjorde det till personliga mission att få ordentlig fart på den.

Varje dag mäter han den, vattnar omsorgsfullt och plockar bort döda blad.

 

Sen flyttar han runt den under dagen. Här fick den stå på taket en stund.

 

Och så har vi lagat paprikasoppa utan knappt någon paprika i då de var mögliga. Men det blev gott ändå.

 

Puss!

130 gillar

Kommentarer (19)

 • Emma

  |

  Bor också i Helsingborg, får man fråga vart du gjorde din spraytan? 😍

  Svara

  • Egoina

   |

   Reborn avenue. Brukar gå till Sarah! ☺️

   Svara

 • Helen

  |

  Jag gjorde en spraytan innan jag skulle gifta mig.
  Ville avlida, jag såg ut som Björn Ranelid och soldoktorn, tillsammans! Innan jag duschade av det värsta, men ändå! Det blev flammigt och alldeles för onaturligt färg.
  Jag fick duscha varje dag fram till bröllopet och tvätta händer och armar extra mycket.

  Väl på dagen så var det okej, men sån panik jag hade dagarna innan. Hellre blek än den paniken, det var inte värt det!

  Svara

  • Egoina

   |

   😂

   Svara

 • moa

  |

  Vad gullig han är som håller på med prickbladet sådär, haha<3 älskar sådant hos människor!

  Svara

  • Egoina

   |

   Eller hur, faktiskt jättegulligt 🥰

   Svara

 • Mia

  |

  Har aldrig gjort spraytan men skulle vilja, kan inte du berätta lite mer exakt hur det går till? 😅

  Svara

 • Sara

  |

  Åh det är ju det bästa som finns att bada när man är gravid? Helt viktlös och sval liksom.

  Svara

 • Becca

  |

  Åh vad är det för filter som jag ser överallt?? Vart finns det, vill testa ju 😄

  Svara

  • Egoina

   |

   Hittade på snapchat! 😊

   Svara

 • Mila

  |

  I våras när jag gifte mig gjorde jag en spray tan 2 dagar innan. Väldigt riskfyllt för jag har aldrig provat förr och är väldigt blek hehe… Men det blev superfint! Kände mig mycket fräschare och det var värt varenda krona. 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Tur det blev bra 😅😍

   Svara

 • Jenni

  |

  Har tänkt på det innan också men ni är så himla bra på att… Lyxa till vardagen! Vi är riktigt usla på det min man och jag. Fick smaka lite på det under semestern hos hans familj där det blev en hel del turer för att äta middag vid nåt fint eller mysigt ställe, men sen kom vi hem och käkar vid tv:n som vanligt, haha!

  Men det ser så mysigt ut när du delar era utflykter oavsett ni äter mat, glass eller njuter av omgivningen såhär mitt i vardagen. Tyckte ni det var jobbigt i början eller har det alltid varit naturligt liksom? För jag tror det är det första hindret för oss att komma över, att det är mer bekvämt att göra som man brukar och hålla sig hemma.

  Svara

  • Ulrika

   |

   Ja snälla ge oss tips! Jag vill gärna göra mer under vardagen, så många timmar efter jobbet som jag känner går till spillo. Min sambo och jag har dock väldigt olika energinivåer, han är mycket mer introvert och otränad, vill hellre se film, YouTube eller spela tv spel. Hur ska man ändra denna rutin? Vi behöver mer vardagsmotion, går bara en promenad typ 20-30 minuter på morgonen, och det är allt! Hans jobb ligger inte ens 500m bort så även om han inte jobbar hemma så kommer han inte ut mer under dagen.

   jag behöver bli stimulerad mer!!

   Svara

 • Frida

  |

  Åh spray tan är det bästa vi har enligt mig! Som du skriver, synd bara att det går bort så fort 😇

  Svara

 • C

  |

  Haha, så gulligt! 😍 F pysslar om växten och du får bebis i magen att växa! Han vill också ha ett projekt 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaaa 😭❤️

   Svara

 • Robert

  |

  Puss, puss! Smarrigt med soppa. 😉 Mvh /Hade svårt att komma på vad jag skulle skriva.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv