Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

Hej och välkommen första dagen på semestern!

Våra dagar består mest av planeringsmöten och renoveringsval. Vi har hittat ett program där man kan rita rum och möblera, och sitter uppe sent på nätterna och designar. Jag tycker ju inte det är så kul med varken renovering eller inredning, men så kul det är att designa? Som att spela Sims fast i verkliga livet. Önskar vi bara kunde flytta in där i programmet istället. Tänk vilket lifehack sen när vi ska börja köpa möbler dessutom. Kan bara testa i programmet.

Följer ni Britney Spears på Instagram? Fick rysningar i hela kroppen när hon själv använde hashtaggen #freebritney häromdagen. Jag är fascinerad av konspirationsteorier och tycker generellt det är spännande att läsa om. Men av alla konspirationer har det funnits två jag känt faktiskt kan ligga något i och det har varit Britney och Estonia. Sjukt att just dessa två teorier belyses och utreds i detta nu. Menar inte då att jag tror att allt är sant såklart. Exempelvis tror jag inte att Britney suttit och photoshoppat sina ögonfransar. Men vem vet.

På lördag åker vi till Norge! Det känns så overkligt att det faktiskt blir av. Trodde inte jag skulle hinna träffa min familj som gravid, är så glad!

148 gillar

Kommentarer (12)

 • Robert

  |

  Hej! Låter som en typisk semesterstart med planeringsmöten. 😉

  Svara

 • Martina

  |

  Åh vad är det för program? Vill också testa 😍

  Svara

  • Egoina

   |

   Floorplanner! Testa genast! 😍

   Svara

 • Emelie

  |

  Men vad för program? behöver asap!

  Svara

  • Egoina

   |

   Floorplanner 👌🏼

   Svara

 • emma

  |

  hade tyckt att det var SÅÅ himla kul om du delade mer om renoveringen och lägenheten 🙂

  Svara

 • Liza

  |

  Det låter som om du inte förstår allvaret när det gäller Britney. Att skämta om hennes ögonfransar när hon slåss om sitt liv är väldigt taktlöst.

  Svara

  • Gabriella

   |

   På vilket sätt skämtar hon om ögonfransarna? Jag har läst meningen om dem i texten ovan flera gånger och uppfattar inget som ett skämt eller hånande/förminskande ang Britneys situation på något sätt.

   Svara

  • Sofie

   |

   Jag förstår inte heller var hon hånar Britney om ögonfransarna? Hon skriver ju dessutom att hon inte tror på de men utesluter inte att de kan va så genom att skriva ”vem vet”

   Härligt att du kan träffa din familj! ☀️

   Svara

 • Carin

  |

  Älskar ”Oui” T-shirten- varifrån? 😍😍

  Svara

  • Egoina

   |

   Lindex! ☺️ Men den är gammal tyvärr.

   Svara

 • Annica

  |

  Hej! Lite nyfiken på hur du gör med dryga kommentarer. Förhoppningsvis får du inte så många men ser någon ibland. Du har ju bloggat länge, kan du bara borsta av dig drygheter eller tar du fortfarande åt dig? Hur gör du då isåfall för att släppa det? Blir du irriterad eller rycker du bara på axlarna? Är nyfiken på det mentala i att blogga för stor publik 🙂 Kram och tack för jättebra blogg!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv