Follow my blog with Bloglovin

Den perfekta avkopplingen

I annonssamarbete med Readly

Här har vi det perfekta receptet på avkoppling en semesterdag:

Skugga från solen, något gott att äta, något att dricka, en bekväm plats att hänga på och massvis med tidningar och magasin rakt i mobilen!

 

 

Med Readly får du tillgång till obegränsat med läsning. De har samlat tusentals tidningar och magasin i sin app. Exempelvis titlar som Elle, Aftonbladet, Femina, Hus & Hem och till och med biltidningar (vilket F som har eget konto är mycket tacksam över, haha).

 

Perfekt för mig nu som har två stora projekt på gång: bebis och nytt boende. Älskar att bläddra inspiration i inredningstidningar och drömma om vårt nya hem.

 

Gravid-tidningar är inte lika drömmigt kanske. Men måste förbereda mig inför det där med : ))

Är du sugen på lite härlig läsning under semestern? Genom min länk får du prova Readly i 6 veckor kostnadsfritt!

 

 

Bästa med Readly enligt mig är att man kan välja och vraka och det gör inte så mycket om man tröttnar på en tidning, då kan man bara leta upp en ny. Man kan läsa i mobilen, surfplattan eller datorn och om man inte har tillgång till internet kan man spara ner och läsa offline. 99 kronor kostar appen i månaden, men som sagt får du 6 veckor kostnadsfritt utan bindningstid genom min länk.

Prova Readly här!

 

☀️🥂👒

87 gillar

Kommentarer (8)

 • Anne-Lee

  |

  Här kommer ingen skräckhistoria, utan lite pepp. Jag har två barn, stora nu, men att föda barn är det häftigaste jag har varit med om. Kroppen vet precis vad den ska göra. Oc min dotter födder i vecka 28+5 och vägde 1475 g, men det gick bra det med. Visst gör det ont oxå, men det vet man ju redan innan. Superstort lycka till med er lilla familj!

  Svara

  • Egoina

   |

   <3

   Svara

  • Sandra

   |

   Kan bara hålla med!! Har två barn och vill inte ha fler men vill så jävla gärna föda barn igen! Det är så sjukt häftigt.

   Svara

 • Anna

  |

  För något år sedan skrev du ett inlägg om vänner. Att du inte kände att du typ var någons ”bästa vän” och att du därför inte skulle få vara någons ”best man”. Det inlägget slog an på något i mig. Jag är en vän som är ganska lätt att underhålla dvs jag kräver extremt lite av mina vänner. Har fått höra det, ”mina andra vänner måste jag ringa minst en gång i veckan annars blir de sura, det är så skönt med dig” typ. Det stämmer för jag orkar inte prata i telefon så mycket. Men har på senare år börjat känna mig extremt tagen för given. Tycker det är jättejobbigt när jag hör av mig och försöker få till att vi ska ses så är det alltid jag som ska åka (bor en bit bort från mina vänner, ca 2h) om de ska komma hit är det bara för att stanna på vägen till någon annan osv. Men hur skaffar man nya vänner? Känner mig typ som ett ufo. Har alltid funkat bra i stora grupper, alla vill att jag ska vara med för jag bjuder på mig själv, hittar på saker etc. Men desto äldre man blir desto mindre blir grupperna och tillslut umgås man mycket typ parvis. Jag saknar verkligen kompisar, några man bara kan dra på en weekend med eller grilla tillsammans på kvällen.
  Men känner du fortfarande så? Att du inte är någons närmsta vän?

  Svara

  • J

   |

   Prova att ladda ner appen gofrendly. Jag hittade snabbt två nya vänner där för två år sedan varav en har blivit en av mina bästa vänner nu. 🙂 Nu i år vill jag gärna använda appen igen och möta mer folk men jag har avaktat pga covid…. Vill så gärna ha en grupp att hitta på saker med.

   Svara

   • Anna

    |

    Det ska jag göra, när man vågar träffa nya människor igen 😊 tack för tipset!

    Svara

 • Linda

  |

  Men åh! 😍 Får jag fråga var du har köpt din snygga solhatt?

  Svara

  • Egoina

   |

   Tror den är från Lindex! Köpt för några år sedan ☺️

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv