Follow my blog with Bloglovin

Fredag, lördag, söndag

Min helg i korta drag:

I fredags åkte jag till kontoret för första gången på evigheter.

 

Åt lunch på Namu med mina kollegor. Min mat var ingen höjdare. Fick skippa råbiffen och istället fick jag extra grönsaker. Tråkig mat. Smakade ingenting och inget på tallriken kändes tillagat.

 

På kvällen vägde jag upp grönsaksintaget med Mcdonalds på stranden. Ordningen återställd.

 

I lördags var det den varmaste dagen hittills i Helsingborg denna sommar. Vi åkte till stranden och mötte upp F’s syster och syskonbarn. Gårdagens strandhäng hade lärt mig att jag inte kan sitta på marken längre. Det är för obekvämt. Vi köpte en liten stol till mig på vägen dit.

 

Mycket tacksamt.

 

Någon timme senare åkte vi hem, fixade pastasallad och kollade på Frankrike-matchen på tvn och Formel 1 på datorn. Vet ej hur all denna sport plötsligt kom in i mitt liv.

 

Efter matcherna köpte vi glass och sen hem för att kolla fotboll igen.

 

I söndags var vi ute på äventyr. Hittade ett billigt vitrinskåp som vi snabbt åkte och köpte. På bilden sitter jag utanför ett märkligt litet köpcentrum som vi hittade på vägen hem. Det var som mini-Gekås blandat med loppis.

Massa fina grejer, men vi köpte ingenting. Men hade nog gjort om vi visste en sak då som vi vet idag (iiiih).

 

Jo, vi köpte denna bebishatt! Alltså jag orkar inte att vi kommer ha en bebis som ska ha på sig den nästa sommar.

Märkligt att en hatt blev vårt första köp kanske. Men F kunde ju såklart inte motstå de små båtarna. Han hade nog önskat den fanns i hans storlek också.

 

När vi kommit hem igen och burit upp vitrinskåpet cyklade vi ner till havet. Jag invigde min baddräkt. Hatar egentligen att bada, men vill inte vara en sån tråkig vuxen som aldrig badar så jag övar.

 

På kvällen gjorde vi nachotallrik med massa koriander som vi åt med salsa framför fotbollen.

100% mysig helg.

164 gillar

Kommentarer (15)

 • moa

  |

  Åh vilken härlig helg, blir så varm av att tänka på er som föräldrar sen!
  Så skönt också med havet så nära. jag tycker Helsingborg verkar vara en fin stad! Blir nästan sugen på att flytta ner dit (bor i Såland, utanför Växjö), trots att jag inte har någon koppling alls dit. Men skulle nog aldrig våga…

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh <3 Nu bor jag ju här och är subjektiv, men Helsingborg är verkligen en så fin stad!

   Svara

 • Robert

  |

  Så smarrigt med nachos. Fick man tips på hur man kan variera den också. 😉

  Svara

 • Johanna

  |

  Ni har köpt hus?!?! 😯

  Svara

 • Em

  |

  Jag blir såååå nyfiken på mini-Gekåset och loppisen!!! Kan det vara Förmedlingscentralen i Tyringe? Om inte annat så är det ett tips på ett knasigt allt-i-ett-varuhus. Inget att åka omvägar för, men kul att ta en titt om man råkar passera (ok, jag har varit där max tre gånger… 😅). Glad midsommar! ☀️

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja exakt!! FCT-köpcentrum eller något sånt. Vi förväntade oss inget och blev så chockade när vi kom in. Så stort och fanns ju allt möjligt. Så random. Måste åka dit snart igen! haha

   Svara

  • Emma

   |

   Tänkte också att det måste vara det hon menade!!! 😀 haha

   Svara

   • Emma S

    |

    Åh, där har jag inte varit på hundra år! Måste dit i sommar! 😍

    Svara

 • Malin

  |

  Alltså storyn du lade upp med nån som klagade på inte hälsande, usch vad jag tog illa vid mig. 1, ingen är en himla solstråle hela tiden. 2, har själv jobbat i handel/serviceyrke mååånga år innan jag läste vidare och brydde mig inte ett smack hur kunder var, vad fan vet jag om deras dag liksom. Det enda jag brydde mig om var att JAG skulle vara solstråle pga fick betalt för att stå där och vara solig.

  Hoppas verkligen du skiter i såna kommentarer, och alla goda råd och pekpinnar som kommer komma sedan. Det är svårt att inte ge oombedda råd, jag gör det själv hela tiden tyvärr, men de flesta menar väl. Sen finns det idioter och idioter ska man bara skita i.

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack snälla <3 Gud, känner mig så dum. Visserligen vet jag inte om den tråden ens är på riktigt, kanske bara någon som hittar på skit om mig. (Vet att jag har en del haters inne på Bloggbevakning 😅) För jag själv tycker att jag alltid är trevlig och självklart svarar på frågor osv. Jag har dagar då jag helst skulle vilja vara osynlig, bara handlar snabbt och snabbt hem igen. Och ibland är jag stressad eller inne i min egen värld. Men jag vill ju såklart inte verka otrevlig eller att någon ska ta illa vid sig! Gah. Haha gulliga du "stå där och vara solig" <3

   Svara

 • LuuH

  |

  Så fin du är! <3

  Svara

 • Emmy

  |

  Åh FCT!❤️ Jag och mamma brukar åka dit när vi får ullared-abstinens 😂 vi bor i klippan så tar ca 30 min dit. Brukar alltid vara något onödigt skoj där.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åh! Tycker det är så märkligt att jag aldrig hört om det.

   Svara

 • Jessica

  |

  Åh älskar solhatten! Vårt första köp blev en legolåda, också konstigt. Så kul att shoppa bebis grejer. Älskar bebisavd 😍

  Svara

  • Egoina

   |

   🥰

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv