Follow my blog with Bloglovin

Ett litet onsdagshej

Åh, vilken dag. Fick se bebisen på ultraljud igen och allt var bra. Den ville inte som barnmorskan ville, så jag fick hoppa runt, lägga mig på sidan och dricka saft för att den skulle ändra position. Men nej, den hade det så bekvämt och ville inte. Den trodde nog att allt skuttande var jag som vaggade den 🥰

Lycklig i hissen efteråt. Gah vilken emotionell urladdning. Har varit helt slut resten av dagen. Gråtit i omgångar, haha.

Jag har en stor presentation imorgon som jag har fått lägga kvällarna på. Jag hoppas att jag har mer tid att lägga på bloggen resten av veckan när den är överstökad.

 

Fick välja hur vi skulle fira idag. Valde pizza och fotboll (haha japp, isen är med även inomhus). Tänker att vi får fira lite större till helgen.

131 gillar

Kommentarer (23)

 • Linnea

  |

  Tänkt på detta några gånger nu… men, delar ni två på en pizza?!

  Svara

  • Mia

   |

   Haha också tänkt på det. Jag och min sambo skulle absolut inte bli mätt på en halv pizza till middag. 🙈

   Svara

   • Egoina

    |

    Jag kan inte äta mer än typ tre pizzabitar nu tyvärr. Så tråkigt. Men äter oftare istället 🙂

    Svara

  • Mila

   |

   Jag önskar min man gick med på att dela på en! Tycker en halv är mer lagom för en middag om jag inte vill vakna av halsbränna senare… :/

   Svara

  • Malin

   |

   Undrar om pizzorna är olika stora på olika håll i landet? Blir helt kräkmätt även av en halv pizza haha, och tycker inte jag är direkt liten i maten. Men kanske bara är jag som är känslig mot ost eller ngt, vet inte.

   Svara

 • Elisabeth

  |

  Vilken fin bebismage ❤
  Ja bebisar vet vad dom vill haha…Har 7 barn själv och de visste vad dom ville redan i magen 😉

  Svara

 • Robert

  |

  Torsdagshej! 😉

  Svara

 • Terese

  |

  Meen…. Har han inte ölen i kylskåpet när ni är hemma? Innan alltså.
  Då dricker han för sakta om den hinner bli varm 😅

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha jo och oftast i frysen en stund precis innan han ska dricka dessutom. Men han blir så nervös att den ska bli varm. Så knäpp haha <3 Han är likadan med att mat ska vara varm. Ingen springer hem så snabbt som F när han köpt take away.

   Svara

   • Cecilia

    |

    Jag var likadan, mat skulle vara jättevarmt och dryck iskall, var helt besatt.. innan vi fick barn. Det har ändrats😂

    Svara

   • Sandra

    |

    Haha detta kunde varit jag. Kan inte dricka något som inte är kallt, helst ska det vara iskallt. Däremot kanske jag inte är lika extrem som F, men jag förstår honom 110%!

    Kall mat är inte så najs heller. Speciellt inte om pizzan har kallnat när man ska börja äta och osten har stelnat. Fy. Då får det va? I så fall ställer jag in den i ugnen lite så den värms upp igen, dock blir det inte lika gott. Får sluta beställa hem pizza och äta på plats när pizza är precis nygräddad!

    Svara

    • Egoina

     |

     Hahah skönt att han inte är ensam. Han hade ugnen igång under tiden vi åt och höll pizzabitarna varma där…. 😀

     Svara

    • Marie

     |

     Investera i en airfryer. Grymt bra om man ska värma pizza. Den blir som ny dagen efter. 😊

     Svara

 • S

  |

  Det var samma för mig! Jag fick avbryta efter över en timme och komma tillbaka senare under dagen för att min dotter vägrade lägga sig rätt i magen på ultraljudet. Fick skaka på rumpan, gå runt i rummet och allt möjligt men det hjälpte inte, hon låg där hon låg 😄

  Svara

 • Isa

  |

  Är det bara jag som tycker att bilden på tv:n ser helt absurd ut?

  Svara

  • Hanna

   |

   😂 Jo, nu när du säger det.

   Svara

 • Potie

  |

  Firade vad? Fattade ingenting av inlägget tyvärr :/

  Är det pga ditt utomkvedshavandeskap som du gör UL så ofta?

  Svara

  • Egoina

   |

   Att allt var bra med bebisen såklart! Nej, det var rutinultraljud denna gång, ”RUL”.

   Svara

 • Ellen

  |

  Valde ni att ta reda på könet eller vill ni ha det som en överraskning? 🙂

  Svara

 • Emma

  |

  Åh vilken lycka! Du strålar verkligen ☺️ Är själv gravid i vecka 5 och längtar efter första ultraljudet och att få se livstecken 😍

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh men tack! Förstår det! Grattis ❤️

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv