Follow my blog with Bloglovin

Ute ur dimman

Jag borde verkligen inte ropa hej än, men jag är inne på dag två med energin tillbaka och känner mig lite berusad nästan. Ni vet som när man druckit ett glas bubbel tillsammans med en kompis, får en explosion av livslust, kommer på så jäkla bra idéer och vill göra allt NU NU NU. Typ så.

Lite pinsamt, men vet ni vad jag tror det är? Pratade med min kollega Jannike om att jag var så trött och att jag inte visste om det berodde på pollen eller graviditet. Hon tipsade mig om en annan pollenmedicin och sa ”ja och sen ska man ju alltid ta tabletterna på kvällen”.

Just det! På kvällen!

Har blivit så van vid att ta min lilla pillerkompott på morgonen att jag glömt det. Bytte till innan läggdags istället och har inte varit kom-och-hjälp-mig-trött sedan dess. Kanske inte alls är därför och kanske bara är tillfälligt, men hoppas.

Har tagit på mig min nya klänning och ska åka till Lina för att äta sushi i hennes trädgård nu. Ska bli så mysigt!

100 gillar

Kommentarer (16)

 • Charlotte

  |

  Är det receptfria pollentabletter? Jag tar mina receptbelagda (desloratadine) på morgonen och upplever ingen trötthet. Fick dock några receptbelagda tabletter (tror de hette tavegyl) av en kompis för en massa år som gjorde mig till en zombie som höll på att somna hur och när som helst!

  Vet att man rekommenderade kvällsintag av äldre sortens allergimedicin förut pga trötthet osv. men jag tror mer på byte av sort än byte av tid i ditt fall!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tar samma som du. Men verkar ändå göra skillnad. Kanske är placebo? 😂

   Svara

   • Sandra

    |

    Läser man biverkningarna på desloratadine så står trötthet som en vanlig biverkningar, så är högst troligt att du faktiskt blir trött av medicinen 😅

    Svara

   • Vanessa

    |

    Tips från fellow pollenallergiker. Jag har varit sjukt dålig i vår och så jävla trött. Frågade vårdcentralen och man kan ta två aerius, en morgon och en kväll. Vilken skillnad! Kanske skulle kommit på och fråga i april… Men jaja. Så fundera på det också. Just aerius har inte jag upplevt trötthet av till skillnad från många andra såna mediciner.

    Svara

    • Egoina

     |

     Ska testa!

     Svara

  • Emmy

   |

   Desloratadin kan även köpas receptfritt. Och det stämmer, man blir inte trött av allergimedicin på samma sätt längre som man kunde bli av de gamla sorterna. Det är vanligare att man blir trött av själva allergin i så fall.

   Svara

 • Maria

  |

  Dina histaminerga receptorer är bara aktiva under dagtid, så när man tar antihistaminer (som då blockerar dessa receptorer ish) tidigt på dagen blir kroppen lite förvirrad och tror att det är dags att sova. Tar själv antihistaminer, dock för ATT kunna sova, så när jag råkade ta dem på morgonen en dag var det i princip bara att glömma den dagen och ladda för nästa istället 😛

  Svara

 • Emelie

  |

  WOW vilken klänning!!!!! Så jäkla fin på dig!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack 😍😍

   Svara

 • Malin

  |

  Men vilken fin klänning! Och du passar verkligen jättebra i den!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tusen tack 😍

   Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! Har inte berusning och ett glas bubbel ett visst samband i vilket fall som helst? 😉

  Svara

 • Sofia

  |

  Wow var kommer klänningen ifrån?!😍

  Svara

  • Egoina

   |

   Asos 🙂

   Svara

 • Rebecka

  |

  Supersnygg klänning. Måste genast veta var du köpt den? 😃😃

  Svara

  • Egoina

   |

   Asos 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv