Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Lördag: brunch, choklad polka-glass & sällskapsspel till midnatt

”Vad vill du ha till frukost”, frågade F när vi vaknade i lördags. ”BRUNCH”, svarade jag. Till min lycka tyckte han att det var en jättebra idé. Det är inte alls hans grej egentligen att duka fram massa olika grejer, fixa och hålla på.

 

Dröm ju. Märklig grej är att jag blir sugen på crossianter hela tiden nu, men varje gång jag äter kommer jag på att det inte är så gott egentligen. Smakar lite syrligt och märkligt?

 

Vi vilade hemma några timmar då jag var så trött, men sen gav vi oss ut i det fina vädret. Skulle ta bilder till en intervju jag gjort med Mama, men valde helt fel klänning för önskemålet ”bild på dig och magen” såg jag i efterhand. Magen syntes inte alls på majoriteten av bilderna. Där stod jag som ett fån och höll om en osynlig mage. Haha jaja.

 

Köpte glass! Valde choklad polka från Brukets glassbar.

 

<3

 

Det blev middag i form av pizza på Gröningen. Capricciosa med vitlökssås.

 

Sen cyklade vi till Hannahs föräldrar hus och spelade sällskapsspel tillsammans med henne och Jessica. Vi satt i trädgården till midnatt utan att frysa. Denna bild tog jag 22.30(!). Tänk att för bara någon vecka sedan gick jag runt med vinterjacka och nu pang är det sommar. Äntligen.

 

108 gillar

Kommentarer (12)

 • Sandra

  |

  Måste bara säga GRATTIS och wow vad fin du är! <3 ska bli spännande att följa din gravidresa.

  Svara

  • Egoina

   |

   <3

   Svara

 • M

  |

  Fler som är gravida och är KONSTANT hungriga? 😓 kan äta ett stort mål mat och ändå vara hungrig en kvart senare. Försöker äta bra mellanmål, frukt, knäckebröd, smoothie.. men ända jag tänker på är mat haha. Deppigt också när alla appar säger ”räcker med en extra frukt eller smörgås om dagen” och så känner jag att jag är svimfärdig av hunger om jag inte äter större portioner 😅

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag var helt sinnessjukt hungrig fram till vecka 12 typ, men nu är min hunger mer normal. Men är absolut hungrigare än innan!

   Svara

 • Susanne

  |

  Bilden till mama blev jättefin 😊
  Ta hand om dig♥️

  Svara

 • Anna

  |

  Hej! Jag har en fundering som du kanske kan hjälpa till med. Jag ser ofta att du tar med din kille när du träffar (vad jag tror är) dina kompisar. I mitt gäng är det alltid uppdelat när vi ska ses, ingen tar med sig sin kille! Vilket jag tycker är tråkigt ibland eftersom jag vill att min kille ska bli kompis med mina kompisar och även mina kompisars killar såklart, samtidigt som jag också verkligen uppskattar umgänge med mina tjejkompisar endast. Men den där mixen är så svår att få till tycker jag? Och en gång när jag ville ta med min kille till ett häng reagerade min tjejkompis typ som att det var jätteirriterande och störigt att han skulle hänga med för då ”kunde vi inte prata om tjejgrejer”.

  Hur gör du när du vill bjuda med F? Frågar du dina kompisar innan om det är ok eller har det bara blivit så att han hakar på och de tycker det är roligt? Jag hade verkligen önskat att det var mer avslappnat, särskilt när jag faktiskt bor med min kille och ibland känner att jag måste be honom gå hemifrån när mina kompisar ska komma. Samtidigt vill man ju inte vara eller ha en toffel, haha…

  Svara

  • Egoina

   |

   Det är snarare han som tar med mig om man ska vara petig. Det var hans kompisar från början, men de är såklart också mina nu. Hannah som är en av mina bästa kompisar är t.ex. F’s bästa kompis också.

   Vet precis vad du menar, i vissa gäng är det exakt som du beskriver. I mitt ”Helsingborgs-gäng” eller vad man ska säga är det inte så vilket jag tycker är kul. Vi är kompisar, inte kön. Samma sak när vi umgås ännu fler, typ firar midsommar eller så. Det blir inte automatiskt att tjejerna grupperar sig för sig och killarna för sig. Så trist det är tycker jag? Typ ”nu ska killarna ta disken” som att de sitter ihop, eller när det erbjuds en shot från en kille är det underförstått att det bara är andra män som tillfrågas. Märklig grej. Men ibland anordnar vi tjejgrejer också. Killarna är iofs välkomna att haka på om de vill, är nog mest att de inte vill bara haha.

   Svara

 • Pernilla

  |

  Ser ut som en god pizza, vilken pizzeria är den köpt på? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Marconi ☺️

   Svara

 • Vevve

  |

  Åh vad kul med glass från brukets glassbar! <33

  Svara

 • Louise

  |

  Men jag förstår inte… HADE ni croissanter och en bakelse hemma utan att ha ätit upp det? Eller gick ni UT OCH KÖPTE saker FÖRE ni ätit frukost? :O
  Snälla svara!
  Wow, skulle aldrig få till en så fin brunch pga ovan nämnda problem :p Ser sååå mysigt ut <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Gick och handlade. Men åt en liten frukost i form av knäckebröd först 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv